הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בצבא, התאמנתי שנה והגעתי למשקלים יפים. האמנם הייתי בתפקיד פשוט, וחלק חושבים שהתהליך לא מכובד.

MeatSlacking

מושעה
178
17
נק' מוניטין:
-8
178
17
הגעתי מבנצ 40 לבנצ 75
מסקוואט 60 לסקוואט 110
מדדליפט 80 לדדליפט 120

ריצה - מבקושי יכול לרוץ 4 דקות על 10 קמש, הגעתי ל2 קילומטר ב9 דקות משקל גוף 80

הייתי בתפקיד לא לחוץ בכלל, היו מלא ימים שבהם שעות לא הייתי עושה כלום. יכולתי לעבוד וללמוד, אבל לא רציתי, לא בגלל שזה היה קשה, פשוט לא רציתי.

האם זה מכובד?

אין לי גנים של בנזיר, לא עשיתי כוח, מה שנתנו לי לעשות עשיתי, 90% כזה

והריצה זה רק מחימום של 10 קמש, 10 דקות
אוקיי אז ביחס ל1% מהאנשים הכי חלשים באכלוסיה אתה מטורף תהנה

לא ידעתי פשוט שמכובד זה רק ביחס לאנשים חלשים

מכובד לדעתי זה רק ביחס לעצמך
ביחס לעצמך אתה אלוף העולם.

רק שאלה קטנה, אם מכובד זה רק ביחס לעצמך, למה שאלת אותנו אם לדעתנו ההישגים שלך מכובדים? ביחס לעצמך התכוונת?

• פותח/ת השרשור
ביחס לעצמך אתה אלוף העולם.

רק שאלה קטנה, אם מכובד זה רק ביחס לעצמך, למה שאלת אותנו אם לדעתנו ההישגים שלך מכובדים? ביחס לעצמך התכוונת?
ביחס לכל מי שנתן 95% מעצמו וגם עבד/למד.

ביחס לכל מי שנתן 95% מעצמו וגם עבד/למד.
כתבת שזה רק ביחס לעצמך, עכשיו אתה משנה את זה ליחס לאחרים שנתנו 95%.
קצת מוזר.

בכל אופן, כתבת בהתחלה שזה היה זמן לא לחוץ, ולא עשית הרבה, אם כן, הצלחת לתת מעצמך הרבה יותר מרובנו.

בתור נשוי, עובד, לומד, עסוק, אני חושב שאני מסוגל להשקיע רק 70% ממה שהייתי רוצה.

אז 95% זה המון, אתה בטוח שאתה רוצה לדעת את דעתי אם זה מכובד או לא?

• פותח/ת השרשור
כתבת שזה רק ביחס לעצמך, עכשיו אתה משנה את זה ליחס לאחרים שנתנו 95%.
קצת מוזר.

בכל אופן, כתבת בהתחלה שזה היה זמן לא לחוץ, ולא עשית הרבה, אם כן, הצלחת לתת מעצמך הרבה יותר מרובנו.

בתור נשוי, עובד, לומד, עסוק, אני חושב שאני מסוגל להשקיע רק 70% ממה שהייתי רוצה.

אז 95% זה המון, אתה בטוח שאתה רוצה לדעת את דעתי אם זה מכובד או לא?

אני מניח שתגיד שזה לא ממש מכובד.

אבל מה אני יעשה, לא רציתי לעסוק במחויבות, וגם לא הייתי חייב.

ביחס של היחס הדיון הזה מיותר.. 🤦‍♂️
מי אלה האנשים שמחפשים כבוד במכון??
יש לי במכון בחור בן 30, שלא עובד, גר עם ההורים.. וכל החיים שלו זה ''להרים כבד'' וPR ים..
הוא בערך 4 שעות ביום במכון, 7 פעמים בשבוע..
עושה סט פעם בשעה ובכל שאר הזמן 'אוכל ת'ראש' לשאר המתאמנים..
הוא מתחרפן שהוא מבין שאחרים מצליחים להרים יותר ממנו..
פעם הוא אמר לי שהוא שמרגיש מאוד טוב שכל מיני ילדים באים לקבל ממנו טיפים איך להיות חזק כמוהו.. ומעריצים אותו וכדומה..
אז עניתי לו:
שאני לא רואה שום סיבה להעריץ חמור בן 30 שאמא שלו מכבסת לו ת'תחתונים ומכינה לו אוכל! 😉

• פותח/ת השרשור
ביחס של היחס הדיון הזה מיותר.. 🤦‍♂️
מי אלה האנשים שמחפשים כבוד במכון??
יש לי במכון בחור בן 30, שלא עובד, גר עם ההורים.. וכל החיים שלו זה ''להרים כבד'' וPR ים..
הוא בערך 4 שעות ביום במכון, 7 פעמים בשבוע..
עושה סט פעם בשעה ובכל שאר הזמן 'אוכל ת'ראש' לשאר המתאמנים..
הוא מתחרפן שהוא מבין שאחרים מצליחים להרים יותר ממנו..
פעם הוא אמר לי שהוא שמרגיש מאוד טוב שכל מיני ילדים באים לקבל ממנו טיפים איך להיות חזק כמוהו.. ומעריצים אותו וכדומה..
אז עניתי לו:
שאני לא רואה שום סיבה להעריץ חמור בן 30 שאמא שלו מכבסת לו ת'תחתונים ומכינה לו אוכל! 😉

כן.. תכלס לדעתי האנשים שאפשר להעריץ זה אנשים שמסוגלים להתמודד מול פחדים גדולים. לא חייב לסכן חיים, אבל להסתכן בroast כואב לכמה שנים זה גם כן התמודדות גדולה. אפילו להחזיר ולנצח את מי שמסתלבט עליך, ולא קצת זה התמודדות.(לא חייב להרביץ לו)

פיתוח גוף זה הרבה פחות לעומת זה, לדעתי.

לא חייב להיות sam fisher from splinter cell, אבל שיוכל להתמודד מול פחדים גדולים.

אבל אולי זה גנים, ולא כל אחד יכול לעשות את זה, באותה רמה ומהירות.

אני פעם אחת סיכנתי תחיים בשביל להרגיש מה זה, אבל עד שעשיתי את זה לקח איזה שנתיים של פעם ב מחשבות על זה עד שהתגברתי על זה, בעוד אחרים יכולים לעשות את זה הרבה יותר מהר, מרגיש שאני לא יכול לתפוס מעצמי בגלל זה... לא יודע.

נערך לאחרונה:
למה אבל, לא מבין.
בלי להעליב, וממקום הכי אוהב בעולם.
אני לא חושב שתצליח להבין את הטעויות שלך בניסוח שלך, ובעצם בכל מה שאתה כותב, ובמה שאנחנו כותבים לך, כי יש לך ליקוי וקושי מסוים להבין את זה.

אנסה לעשות את זה הכי פשוט, נכון כתבת שאתה לא מבין? זה בגלל איזשהו ליקוי למידה כלשהו.

אני חושב שאתה צריך עזרה מקצועית מעבר לכלים שלי ושל שאר חברי הפורום.

• פותח/ת השרשור
בלי להעליב, וממקום הכי אוהב בעולם.
אני לא חושב שתצליח להבין את הטעויות שלך בניסוח שלך, ובעצם בכל מה שאתה כותב, ובמה שאנחנו כותבים לך, כי יש לך ליקוי וקושי מסוים להבין את זה.

אנסה לעשות את זה הכי פשוט, נכון כתבת שאתה לא מבין? זה בגלל איזשהו ליקוי למידה כלשהו.

אני חושב שאתה צריך עזרה מקצועית מעבר לכלים שלי ושל שאר חברי הפורום.

עדיין הייתי שמח שתסביר למה לתפוס מארנולד בגיל 16 זה מפגר. אמרתי לעצמי "וואו איזה בן אדם תראה מה הוא עבר, כמה מוטיבציה הוא נותן לי"

כמוני יש עוד איזה ביליון. לא מבין מה מפגר בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית