הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעה לגביי שיגרת אימונים בייתית

Nata4825

משתמש מתחיל
38
5
נק' מוניטין:
5
38
5
לפניי הכל אני חייבת לציין שלא התייעצתי לפניי עם אף אחד ואני ממש לא מבינה גדולה בכל התחום פשוט נהנת מספורט

המטרה שלי היא כמה שאפשר להתחטב אבל אני לא מעוניינת ללכת לחדר כושר (כמובן שאנע בגירעון קלורי ובמעקב עם תזונאית בגלל תזונה שגויה שעשיתי )

אז ככה עד היום התאמנתי כל יום חוץ משבת ועכשיו אני עושה שתיי ימי מנוחה
רוב האימונים שלי אני עושה מהערוץ יוטיוב של caroline givran

יום אחד : full body ואז 30 דקות הליכה בשיפוע 14 15 דקות הליכה מהירה

יום שני : uper body ואז 30 דקות הליכה בשיפוע 14 15 דקות הליכה מהירה

יום שלישי : lower body ואז 30 דקות הליכה בשיפוע 14 15 דקות הליכה מהירה

ואז יום מנוחה
וככה חוזר
לפעמיים כשאימון כוח קצר מידי אז אני מוסיפה בטן ושרירי ליבה
מציינת שאני בת 22 גובה 1.62 שוקלת 56 (הורדתי 20 קילו בשנה האחרונה )
תודה רבה לכולם !!

• פותח/ת השרשור
זה בא בעיקר ממקום של חוסר ביטחון ביישנות והרבה חוסר נסיון ועוד כל מיני סיבות:Confused:

זה בא בעיקר ממקום של חוסר ביטחון ביישנות והרבה חוסר נסיון
תיארתי לעצמי, אבל צריך להתגבר על זה, צריך להבין שבחדר כושר כולם באים להתאמן ולשפר את עצמם. ופעם כולנו היינו מתחילים חסרי ניסיון ;)

וזה גם נקרא "the spotlight effect" - אנשים נוטים להעריך יתר על המידה כמה אנשים אחרים מתייחסים אליהם ולפעולות שלהם.

את יודעת כמה אנשים מלאים באים? אני רק מעריך אותם על זה יותר.

את תשיגי יותר תוצאות בחדר כושר מאשר בבית, לגבי "שגרת האימונים" אין פה פירוט על התוכנית עצמה אז קשה לי לתת לך עצה.

בהצלחה!

זה בא בעיקר ממקום של חוסר ביטחון ביישנות והרבה חוסר נסיון ועוד כל מיני סיבות:Confused:

כולנו עברנו את הפייז הנוראי הזה, אבל כולנו היינו מתחילים וכולם לומדים מיום ליום יותר ויותר דברים גם המתחילים וגם המתקדמים, בסופו של דבר חדר כושר זה מקום שבו כולם באים על מנת לחזק את עצמם ולשפר את עצמם לכן אין באמת מה לדאוג מתגובות של אנשים לגבי חוסר ניסיון כי גם הם היו כאלה בתחילת הדרך, ולאו דווקא שתרגישי בתחושת חוסר ביטחון פשוט תשימי אוזניות ותתרכזי רק בעצמך והכל יהיה טוב !

בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית