נמאס לי מהדיון מי עובד קשה יותר, זה כל כך סובייקטיבי שאין טעם לדעתי.אני חושב שלא הבנת את הכוונה שלי, אבל אני עייף מידי ולחוץ מידי בזמן בשביל לענות בסבלנות וחוכמה לזה, אז לא אענה.
זה בדיוק הנקודה שלי, שזה כמו להתעסק בתזונה, רק שבניגוד לטבעי יש לך גם תזונה אבל גם חומרים. רק התזונה לבד היא חור בראש, תחשוב מה זה פי 2.
אני לא יודע אם לדעתי להכליל גם את התופעות לוואי בתוך המסביב, בכל אופן זה לא כמו הירואין ולהתאמן במקביל, כי הירואין לא יתרום לך לאימונים, הוא סתם משהו שאתה עושה במקביל, חומרים זה משהו שאתה עושה בשביל האימונים, אז זה קושי בשביל האימונים ולא סתם קושי.
אני לא מתווכח איתך בכלל, אני מסכים איתך בעניין. שהמדענים יחקרו את זה כמו שצריך, ועד שיהיה מסקנות פרקטיות אין לנו פשוטי העם מה להתעסק בזה וזה מוכח. זה לדעתי כרגע תחום לחוקרים בלבד.
זה די מוכיח את הנקודה שלו
אני שואל ספציפית על הכוונה שלך במשפט שאמרת:
אם התכוונת לטופ טופ, או טופ ישראלי.
אני באמת שואל, בלי קשר לפוסט הזה מעניינת אותי דעתך
אני לא יודע מי יכול להגיע לטופ העולמי.
לדעתי הטופ העולמי עמוס חומרים. תחשוב על זה רגע, ראסל אורהיי קבע שיא עולם טוטאל טבעי ב2021 למשקל 83 ק"ג בערך 840 ק"ג, הישג פסיכי. הגיע טיילור אטווד באותו תחרות במשקל גוף 74 ק"ג וקבע שיא עולם טוטאל 838.5 אני חושב, אם לא היו פוסלים לו את ההרמה השלישית של הבנץ' היה עובר את ראסל.
אין לי ספק שטיילור על חומרים בתחרות עם בדיקות, ולכן אנשים בטופ לא נשארים בטופ, כי משחקי החומרים והבדיקות עושה את זה מורכב.
השנה לפני כמה ימים טיילור אטווד עשה טוטאל רק 790, למה כזה נמוך? לדעתי פיקוח החומרים הגדול יותר עליו עכשיו. אני חושב שבתקופת הקורונה לא היו בדיקות כל כך, והוא ניצל את זה הרבה יותר.
בקיצור, הטופ העולמי כנראה מוזרק מהחיים. הטופ הארצי, או לא מוזרק כי אפשר לדעת כי אנחנו מדינה קטנה שמדברת, או מוזרק לא מקצועי.
מאמנים טובים לא יאמנו אותם כאן בארץ, אני יודע על עצמי ואליהו הנקין שלא נאמן מוזרקים.
כאן בארץ במיוחד בתחרות מנוטרות חומרים אני סבור שכל אחד יכול להגיע לטופ.
אין הנאה כהתרת הספקות, כנראה שנסבול עד אז.בקיצור אתה אומר, תעשה תצליח, זה חמוד, אחלה מיינדסט, אבל אין הוכחות לכאן ולכאן אז נצטרך להנות מהספק : )
הוא לא פקטור מוכח מספיק בתחום האימונים.רגע אם מישהו נולד תימני לדוגמא? הוא יוכל בעזרת הרבה מאמץ להפוך לשוודי או נורווגי?
כי הרי גנטיקה היא לא פקטור בשום דבר? 😉
מצוין, תעשה בדיקות על מתאמנים שלי, תגיד לי מי יגיע רחוק יותר על סמך אותם בדיקות, ונראה אם אתה צודק.@elchonon החומר שדיברתי עליו הוא חלבון בשם מיוסטאטין.
אגב, עוד הבדלים גנטיים שחשבתי עליהם: פיזור שומן, חלוקה של סיבים אדומים ולבנים, כמות סיבים בכל שריר, אורך השריר ביחס לעצם, מיקום החיבור של השריר והגיד ביחס לעצם