הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם אני שוקל 100 קילו, כשאני עושה מתח אני מרים 92 קילו כי הזרועות שוקלות 8 קילו?

• פותח/ת השרשור
והאם היא המליצה טיפול עבור הבעיה?

ללכת למרכזי טיפול שמתמחים בזה

לצאת בחוץ ולחוות חוויות שאלמד איך להתנהג יותר טוב אבל אני לא מאמין בזה, עד עכשיו אני לא מבין מה היה דפוק בכל השאלות שלי עד כה, אז איך כל המטפלים האלו יעזרו, מה הם כבר יעשו

כל מה שאני מבין זה שצריך לבחון את השטח, לראות איך מגיבים לי, ואז לבחור אם להמשיך עם האנשים האלו או לא.

ללכת למרכזי טיפול שמתמחים בזה

לצאת בחוץ ולחוות חוויות שאלמד איך להתנהג יותר טוב אבל אני לא מאמין בזה, עד עכשיו אני לא מבין מה היה דפוק בכל השאלות שלי עד כה, אז איך כל המטפלים האלו יעזרו, מה הם כבר יעשו

כל מה שאני מבין זה שצריך לבחון את השטח, לראות איך מגיבים לי, ואז לבחור אם להמשיך עם האנשים האלו או לא.
אתה יודע מה זה שאלת קיטבג?
השאלות שלך לא בהכרח טיפשיות, הן פשוט שאלות קיטבג- הם לא יקדמו אותך לשום מקום, ופשוט לא הכרחיות ואני מדבר על מה שנחשפתי אליו (לגבי הניצולי שואה כבר הבנת, זה לא נכלל במה שאמרתי).
אני כן מבין שאתה סקרן וזה פשוט דברים שמסקרנים אותך, אבל כמו שבכל מקום יש נורמות- כנראה כאן בפורום פחות סבלניים לשאלות מוזרות, התחום הזה הוא כל כך גדול וכמות המיתוסים לא קרובים ללהיגמר, ואז אתה שואל אם אתה מרים 92 קילו כי הזרועות שוקלות 8 קילו, מה זה משנה? אם הזרועות שלך שוקלות 6 קילו? או 5 קילו? זה יגרום לך לתכנן את האימון בצורה שונה?
לצאת בחוץ ולחוויות חוויות שתלמד איך להתנהג יותר טוב, הכוונה זה להבין את הנורמות בכל מקום שאתה נמצא בו, אולי השאלות שלך מקובלות ברדיט, אבל פה פחות מתעסקים בקקה, אם היית שואל את אותם שאלות בפורום כללי ורושם שזה בגדר סקרנות- כנראה שאנשים היו יותר סבלניים, וגם לא בטוח.

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא מתאמן במכון? תפתח את הכישורים החברתיים שלך..
אין לי כוח ללכת ומציקים לי שם אחושרמוטה

שום דבר לא עוזר, או שבמקום כלשהו כולם חברים שלי או שאני עף משם. ככל הנראה בחיים לא אשאר במקום קבוע כמו בית ספר או אוניברסיטה,תמיד אחפש לברוח. אעבוד מהבית בתכנות כנראה.

אני חושב שאתה צריך לעבוד על עצמך.. בעזרת טיפול פסיכולוגי או ותרופתי.
אתה בחור צעיר ואתה יכול ללמוד לחיות בחברתם של אנשים , אתה לא צריך לסגור את עצמך בבית.
אל תוותר לעצמך.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה צריך לעבוד על עצמך.. בעזרת טיפול פסיכולוגי או ותרופתי.
אתה בחור צעיר ואתה יכול ללמוד לחיות בחברתם של אנשים , אתה לא צריך לסגור את עצמך בבית.
אל תוותר לעצמך.
חח כן אחי, לך תלמד אספרגר כל תגובה אפשרית שאפשר. תמנע ממנו להיות דבע.

נחש מה.. קרה לי 3 פעמים שלא עשיתי שום דבר דפוק, ופתאום בסיום דיאלוג עם איזה מישהו אחרי היכרות של חודשיים איתו הוא חייך חיוך של "חחחחחחחחחח קלוט תהומו הזה בוא נציק לו" וישר התחיל לשאול שאלות בשביל לעשות שרשור ירידות עליי(פחות או יותר אותו דבר כשערסים אומרים לך בוא בוא)

זה כבר.... גנים. לא מאמין שאפשר לשנות את זה. זה כמו אריה שרואה טרף.

אני מכיר אנשים עם אספרגר שחיים "חיים מלאים".
עבודה , זוגיות , חברים.. אני לא חושב שאתה צריך להיות שונה.
יש לך אופציה לטפל בזה , להשתנות , זה לא בושה.

• פותח/ת השרשור
אני מכיר אנשים עם אספרגר שחיים "חיים מלאים".
עבודה , זוגיות , חברים.. אני לא חושב שאתה צריך להיות שונה.
יש לך אופציה לטפל בזה , להשתנות , זה לא בושה.

אין לי בעיה להשיג תדברים האלה כבר עכשיו. אני פשוט רוצה לא לצאת דפוק יותר אף פעם ואת זה אני לא מאמין שאפשר לשנות. רק ניתוח נוירונים במוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית