עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשמח להערכת אחוז שומן בגוף לפי דעתכם
בן 29
משקל 95
גובה 188
תהליך חיטוב
אשמח להערכת אחוז שומן בגוף לפי דעתכם
בן 29
משקל 95
גובה 188
תהליך חיטוב
נראה לי טיפה יותר מ20%
כמה זמן מתאמן?
שאלה מורכבת בגדול מגיל 20
בשנה אחרונה הפסקתי להתאמן העלתי 8 קילו חזרתי לפני 3 חודשיים לצורך חיטוב
תודה רבה על העערכה אגב
מאי נפק"מ?זאת אומרת שיש לך בערך 7 שנים נטו?
תהיתי האם מה שאני השגתי במהלך תקופת האימונים שלי הוא מעט מכדי מה שהיה אפשר להשיג באותה התקופה.מאי נפק"מ?
זה לא רלוונטי וזה לא מעיד על כלום.תהיתי האם מה שאני השגתי במהלך תקופת האימונים שלי הוא מעט מכדי מה שהיה אפשר להשיג באותה התקופה.
זה לא רלוונטי וזה לא מעיד על כלום.
אני מתאמן בערך 6 שנים, איזו אינדיקציה זה נותן?
יש כאלו שמתאמנים 15 שנים ולא הגיעו קרוב אליי, יש כאלו שמתאמנים 3-4 שנים ועקפו אותי.
אולי, אבל לא הבנתי איך אתה מסיק מזה משהו.זה נכון. אבל אני לא עוסק ברמות elite שאליהן אנשים גם אולי לא יגיעו לעולם עם אימונים נכונים והקפדה. אם אדם מתאמן 15 שנה ולא הגיע לאיזהשהן משקלים / היקפים, בהתאם למטרה שלו. אולי כדאי לו לבחון שוב את הצורה שבה הוא פועל.
15 זה סתם מספר, הכוונה שזה לא רלוונטי.זה נכון. אבל אני לא עוסק ברמות elite שאליהן אנשים גם אולי לא יגיעו לעולם עם אימונים נכונים והקפדה. אם אדם מתאמן 15 שנה ולא הגיע לאיזהשהן משקלים / היקפים, בהתאם למטרה שלו. אולי כדאי לו לבחון שוב את הצורה שבה הוא פועל.
והתשובה שלו גרמה לך להרגיש יותר טוב או יותר גרוע?תהיתי האם מה שאני השגתי במהלך תקופת האימונים שלי הוא מעט מכדי מה שהיה אפשר להשיג באותה התקופה.
והתשובה שלו גרמה לך להרגיש יותר טוב או יותר גרוע?
אני בדעה שיש דברים שעדיף לא לדעת, כמו הIQ שלך, כי או שתרגיש זוועה מהמידע הזה, או שתרגיש גאווה שרק תכשיל אותך. מעטים האנשים שלדעת את מספר הIQ שלהם תרם להם משהו חיובי
או להיפך, יגרום לו לא ללמוד ולהשקיע כי הוא חושב שהכל יבוא לו בקלות.אני מאוד מסתייג מהקביעה הזו, ייתכן שאדם שיקבל ציון גבוה במבחן IQ יקבל ביטחון ללמוד ולנסות להבין רעיונות ועקרונות מורכבים שלפני המבחן, חשב שלא יוכל להצליח להבין. כלומר, לאדם שמפקפק ביכולת שלו, תוצאה גבוה תעניק מוטיבציה וביטחון.
אם אתה אחד האנשים שזה יגרום לך להשתפר מהמידע הזה, אני חושב שזה היה מעולה לך לשאול את השאלה הזאת. אבל אני באמת סקפטי לגבי זה.האמת שהיא גרמה לי להרגיש טוב מאוד.
נכון, או להיפך.או להיפך, יגרום לו לא ללמוד ולהשקיע כי הוא חושב שהכל יבוא לו בקלות.
ועכשיו ששיתפת את המידע הזה, מה נראה לך גרמת לפתח הפוסט?🙄
אתה אופטימי, אני ריאלי.נכון, או להיפך.
ממאי נפשך, אם אני אומר שטויות, והקצב שלו הוא לחלוטין אחלה, אז הוא יוכל להתעלם ולהמשיך הלאה.
אם אני אומר אמת; אז זה ידרבן אותו לבדוק כיצד הוא מתקדם טוב יותר ומהר יותר.
עקפתי אותך בוביזה לא רלוונטי וזה לא מעיד על כלום.
אני מתאמן בערך 6 שנים, איזו אינדיקציה זה נותן?
יש כאלו שמתאמנים 15 שנים ולא הגיעו קרוב אליי, יש כאלו שמתאמנים 3-4 שנים ועקפו אותי.
להתעסק בקקי ,חבלתהיתי האם מה שאני השגתי במהלך תקופת האימונים שלי הוא מעט מכדי מה שהיה אפשר להשיג באותה התקופה.
אתה זה הנראות של הגבר אולטימטיביעקפתי אותך בובי