הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוז שומן

Daniel770

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
אשמח להערכת אחוז שומן בגוף לפי דעתכם

בן 29
משקל 95
גובה 188
תהליך חיטוב

קבצים מצורפים

• P_20220620_191837_1.jpg
    P_20220620_191837_1.jpg
    KB 123.4 · צפיות: 340
תהיתי האם מה שאני השגתי במהלך תקופת האימונים שלי הוא מעט מכדי מה שהיה אפשר להשיג באותה התקופה.
זה לא רלוונטי וזה לא מעיד על כלום.
אני מתאמן בערך 6 שנים, איזו אינדיקציה זה נותן?

יש כאלו שמתאמנים 15 שנים ולא הגיעו קרוב אליי, יש כאלו שמתאמנים 3-4 שנים ועקפו אותי.

יש כאלו שמתאמנים 15 שנים ולא הגיעו קרוב אליי, יש כאלו שמתאמנים 3-4 שנים ועקפו אותי.

זה נכון. אבל אני לא עוסק ברמות elite שאליהן אנשים גם אולי לא יגיעו לעולם עם אימונים נכונים והקפדה. אם אדם מתאמן 15 שנה ולא הגיע לאיזהשהן משקלים / היקפים, בהתאם למטרה שלו. אולי כדאי לו לבחון שוב את הצורה שבה הוא פועל.

זה נכון. אבל אני לא עוסק ברמות elite שאליהן אנשים גם אולי לא יגיעו לעולם עם אימונים נכונים והקפדה. אם אדם מתאמן 15 שנה ולא הגיע לאיזהשהן משקלים / היקפים, בהתאם למטרה שלו. אולי כדאי לו לבחון שוב את הצורה שבה הוא פועל.
אולי, אבל לא הבנתי איך אתה מסיק מזה משהו.

15 זה סתם מספר, הכוונה שזה לא רלוונטי.
יש שוני גנטי עצום בין אנשים, עזוב את זה שלצאת מנק' הנחה שכולם פועלים אותו דבר
ומנהלים את אותו אורח חיים אחד לאחד זה מופרך.

זה לא שיש או ELITE או "אנשים רגילים"
יש שונות ברמת האדם לאדם, זאת אומרת שיכול להיות שבשנה פחות יכלת להשיג מה שהוא השיג, אולי בשנה יותר... אולי לא מצליח לעולם.

תהיתי האם מה שאני השגתי במהלך תקופת האימונים שלי הוא מעט מכדי מה שהיה אפשר להשיג באותה התקופה.
והתשובה שלו גרמה לך להרגיש יותר טוב או יותר גרוע?
והאם זה היה שווה וישנה לך משהו?

אני בדעה שיש דברים שעדיף לא לדעת, כמו הIQ שלך, כי או שתרגיש זוועה מהמידע הזה, או שתרגיש גאווה שרק תכשיל אותך. מעטים האנשים שלדעת את מספר הIQ שלהם תרם להם משהו חיובי.

והתשובה שלו גרמה לך להרגיש יותר טוב או יותר גרוע?

האמת שהיא גרמה לי להרגיש טוב מאוד.
אני בדעה שיש דברים שעדיף לא לדעת, כמו הIQ שלך, כי או שתרגיש זוועה מהמידע הזה, או שתרגיש גאווה שרק תכשיל אותך. מעטים האנשים שלדעת את מספר הIQ שלהם תרם להם משהו חיובי

אני מאוד מסתייג מהקביעה הזו, ייתכן שאדם שיקבל ציון גבוה במבחן IQ יקבל ביטחון ללמוד ולנסות להבין רעיונות ועקרונות מורכבים שלפני המבחן, חשב שלא יוכל להצליח להבין. כלומר, לאדם שמפקפק ביכולת שלו, תוצאה גבוה תעניק מוטיבציה וביטחון.

איך תוצאות של בחור רנדומלי שאין לך מושג קלוש כמה איך ובאיזה אופן (יעיל או לא יעיל) הוא משקיע בתהליך שלו גרמו לך להרגיש טוב עם התהליך שלך?
אם ככה, תבוא לחד''כ שלי הוא מלא באנשים שמתאמנים שנים על גבי שנים ועדיין beginners, אתה תצא מבסוט

אני מאוד מסתייג מהקביעה הזו, ייתכן שאדם שיקבל ציון גבוה במבחן IQ יקבל ביטחון ללמוד ולנסות להבין רעיונות ועקרונות מורכבים שלפני המבחן, חשב שלא יוכל להצליח להבין. כלומר, לאדם שמפקפק ביכולת שלו, תוצאה גבוה תעניק מוטיבציה וביטחון.
או להיפך, יגרום לו לא ללמוד ולהשקיע כי הוא חושב שהכל יבוא לו בקלות.
שני האנשים היחידים שפגשתי בצעירותי שעשו מבחן כזה, היו מאוד עצלנים בכל הנוגע ללילמוד. הם טענו שעם IQ מרשים כמו שלהם הם יכולים להרשות לעצמם לחכות לרגע האחרון ללמוד. בקיצור, לא יצא מהם משהו.

אני לא מכיר הרבה שחשבו על עצמם שהם טפשים, ובזכות מבחן IQ התחילו פתאום להשקיע יותר. יותר מסתבר שלאותם חסרי ביטחון עצמי מבחן IQ יאשר את החשש שלהם, ויקבור אותם עמוק יותר ביאוש.
האמת שהיא גרמה לי להרגיש טוב מאוד.
אם אתה אחד האנשים שזה יגרום לך להשתפר מהמידע הזה, אני חושב שזה היה מעולה לך לשאול את השאלה הזאת. אבל אני באמת סקפטי לגבי זה.

ועכשיו ששיתפת את המידע הזה, מה נראה לך גרמת לפתח הפוסט?🙄😆

או להיפך, יגרום לו לא ללמוד ולהשקיע כי הוא חושב שהכל יבוא לו בקלות.
נכון, או להיפך.
ועכשיו ששיתפת את המידע הזה, מה נראה לך גרמת לפתח הפוסט?🙄

ממאי נפשך, אם אני אומר שטויות, והקצב שלו הוא לחלוטין אחלה, אז הוא יוכל להתעלם ולהמשיך הלאה.
אם אני אומר אמת; אז זה ידרבן אותו לבדוק כיצד הוא מתקדם טוב יותר ומהר יותר.

נכון, או להיפך.

ממאי נפשך, אם אני אומר שטויות, והקצב שלו הוא לחלוטין אחלה, אז הוא יוכל להתעלם ולהמשיך הלאה.
אם אני אומר אמת; אז זה ידרבן אותו לבדוק כיצד הוא מתקדם טוב יותר ומהר יותר.
אתה אופטימי, אני ריאלי.

עקפתי אותך בובי
להתעסק בקקי ,חבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית