הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוז שומן

איך 20?
אני מעריך בין 30 ל35

מצ"ב רפרנס

קבצים מצורפים

• 0__05bbb8cd9860cb.jpg
    0__05bbb8cd9860cb.jpg
    KB 74.7 · צפיות: 50
אני מטריל?
אתם מורידים לבן אדם את הביטחון העצמי שלו כאילו זה כזה נורא להיות 35% שומן
זה בסדר גמור רק שלא יתייאש בדרך
אין לך מושג להעריך אחוזי שומן, תפסיק להטריל חבר.

או להיפך, יגרום לו לא ללמוד ולהשקיע כי הוא חושב שהכל יבוא לו בקלות.
שני האנשים היחידים שפגשתי בצעירותי שעשו מבחן כזה, היו מאוד עצלנים בכל הנוגע ללילמוד. הם טענו שעם IQ מרשים כמו שלהם הם יכולים להרשות לעצמם לחכות לרגע האחרון ללמוד. בקיצור, לא יצא מהם משהו.

אני לא מכיר הרבה שחשבו על עצמם שהם טפשים, ובזכות מבחן IQ התחילו פתאום להשקיע יותר. יותר מסתבר שלאותם חסרי ביטחון עצמי מבחן IQ יאשר את החשש שלהם, ויקבור אותם עמוק יותר ביאוש.

אם אתה אחד האנשים שזה יגרום לך להשתפר מהמידע הזה, אני חושב שזה היה מעולה לך לשאול את השאלה הזאת. אבל אני באמת סקפטי לגבי זה.

ועכשיו ששיתפת את המידע הזה, מה נראה לך גרמת לפתח הפוסט?🙄😆
אני נחשבתי לילד מחונן עד כיתה ו'. כשעברתי בית ספר הגיע המחנך, שמעולם לא ראה אותי, ואמר לי מול המזכירות - הנה ראש הממשלה הבא!
מאותו יום פחות או יותר איבדתי את הסקרנות והפסקתי ללמוד.
בדיעבד הבנתי שהכוונה הייתה טובה, אבל בפועל זה היה משפט הרסני שעשה לי נזק של שנים.

אין שום סיבה שאנשים ידעו מה ה-IQ שלהם; לרוב המוחלט יש IQ בטווח הרגיל והם יצטרכו לעבוד קשה בשביל להצליח, ואם יש לך IQ גבוה אתה עדיין חייב לעבוד קשה בשביל לממש אותו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית