נק' מוניטין:
2,107
- 927
- 811
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקצוען סומומקצוען לא קונבנציונלי
סומו זה מידי קונבנציונלי היוםמקצוען סומו
לפני שאני עונה לך - תרצה אולי להסביר את כוונתך?חזק אין ספק
לדעתי לא שווה את הסיכון התרגיל הזה
זה תלוי מה אתה מגדיר "סטריקט".יפה, כמה אתה עושה STRICT?
חחח, תודה.מקצוען לא קונבנציונלי.
אלוף בכל התרגילים שאף אחד אף פעם לא עשה, מרשים בטירוף.
גם ככה הוא לא מחבב אותי.אפשר לדעת מי זאת היפהפייה ברקע ?
@MikeRozner
לפני שאני עונה לך - איך נראה כשל בתרגיל כזה?לפני שאני עונה לך - תרצה אולי להסביר את כוונתך?
אתה אתה אומר שלדעתך שהתרגיל הזה מכיל רכיבי סיכון יותר גדולים מאשר מה שיש, למשל, בבנץ' פרס או בסקוואט?
בורחים אחורה או קדימה/מחזירים חזרה לטרפזים אם נכשלת בתחילת החזרה.לפני שאני עונה לך - איך נראה כשל בתרגיל כזה?
תלוי באיזה נקודה בתנועה נכשלת, אם נדפקת לך הירידה של המוט במשקל כזה הסיכוי שלך לשבור חוליות יותר גדול מהסיכוי שלך לברוחבורחים אחורה או קדימה/מחזירים חזרה לטרפזים אם נכשלת בתחילת החזרה.
לא חושב שזה תרגיל מסוכן במיוחד, צריך רק מודעות טכנית.
אופציה 1: תנועה לא למעלה בקו ישר הפכה אי התרגיל לקשה יותר. אם הוא עף אחורה קל מאוד לזרוק אותו ואם הוא עף קדימה (אבל לא מספיק), אז קל מאוד "לתת לו באינקליין".לפני שאני עונה לך - איך נראה כשל בתרגיל כזה?
אני חושב שבנץ' פרס הרבה יותר מסוכן, במיוחד בהתחשב שהמשקל הרבה יותר כבד שם.תלוי באיזה נקודה בתנועה נכשלת, אם נדפקת לך הירידה של המוט במשקל כזה הסיכוי שלך לשבור חוליות יותר גדול מהסיכוי שלך לברוח
בפרס רגיל או בפוש פרס (רגילים) אתה יכול למצוא את עצמך נשען אחורה ומגיע למקומות האלה.תלוי באיזה נקודה בתנועה נכשלת, אם נדפקת לך הירידה של המוט במשקל כזה הסיכוי שלך לשבור חוליות יותר גדול מהסיכוי שלך לברוח
אחי, זה לא אומר חצי דבר על הבטיחות של התרגיל, לא השתכנעתי.אני חושב שבנץ' פרס הרבה יותר מסוכן, במיוחד בהתחשב שהמשקל הרבה יותר כבד שם.
בכל זאת תרגיל מאוד בטוח למי שיש גרם אחד של שכל.
נכון, אבל בפרס הרגיל אתה מוריד את המוט על החזה, יש לך יותר שליטה על ההורדה וכמו שאמרת הרבה יותר קל "לתת לו באינקליין".בפרס רגיל או בפוש פרס (רגילים) אתה יכול למצוא את עצמך נשען אחורה ומגיע למקומות האלה.
מסכים עם כל מה שכתבת כאן, דווקא הלחיצה או ה"כשל" ממנה לא מדאיג בכלל כי אין פה כמעט גריינד,תסתכל על הפוזיציה שלי בנעילה: דווקא זה מנח "סקוואטי". אתה כמובן יכול להיות כאן מאוד פסימי ולדמיין שמסיבה כלשהי המוט מתרסק לי על הצוואר, אבל בפועל לחיצה שלא מצליחה לעלות יכולה לרדת בשליטה. (כמו שבנץ' שלא מצליח להנעל יכלא אותך, אבל בשביל שהוא יתרסק עליך צריך לקרות כשל בנסיבות מוגזמות).
בפרס רגיל או בפוש פרס (רגילים) אתה יכול למצוא את עצמך נשען אחורה ומגיע למקומות האלה.
תסתכל על הפוזיציה שלי בנעילה: דווקא זה מנח "סקוואטי". אתה כמובן יכול להיות כאן מאוד פסימי ולדמיין שמסיבה כלשהי המוט מתרסק לי על הצוואר, אבל בפועל לחיצה שלא מצליחה לעלות יכולה לרדת בשליטה. (כמו שבנץ' שלא מצליח להנעל יכלא אותך, אבל בשביל שהוא יתרסק עליך צריך לקרות כשל בנסיבות מוגזמות).
הנה כשל ב-135:
אגב, בדרך חזרה המוט נגע לי בראש.
אני מאמין שתסכים אתי שזה לא רעיון טוב, אבל האמת שזה היה כמעט בלתי מורגש, כי בשלב הזה המוט פשוט ירד לאט, ואז דחפתי אותו קדימה.
אם המוט היה עולה ויורד בקו ישר הוא היה יורד חזרה לטרפזים, ויכולתי לרכך את הנחיתה בכך שאעלה על האצבעות ו"לפגוש אותו בדרך", או ארכב אתו קצת למטה לסקוואט שנחשב למשקל חימום.
בפרס רגיל או בפוש פרס (רגילים) אתה יכול למצוא את עצמך נשען אחורה ומגיע למקומות האלה.
תסתכל על הפוזיציה שלי בנעילה: דווקא זה מנח "סקוואטי". אתה כמובן יכול להיות כאן מאוד פסימי ולדמיין שמסיבה כלשהי המוט מתרסק לי על הצוואר, אבל בפועל לחיצה שלא מצליחה לעלות יכולה לרדת בשליטה. (כמו שבנץ' שלא מצליח להנעל יכלא אותך, אבל בשביל שהוא יתרסק עליך צריך לקרות כשל בנסיבות מוגזמות).
קודם כל: זה לא ג'רק; זה פוש פרס. אתה אולי מניע את המשקל בהתחלה עם הרגלים, אבל משם אתה *לוחץ*. אתה מחובר למוט בתהליך, ומרגיש לאן הוא הולך, ואם הוא הולך קדימה או אחורה _ אתה יכול בכיף להמשיך את זה ולזרוק, ואם הוא הולך למעלה אבל לא ננעל - הוא לא נופל עליך. אתה יכול פשוט ללוות אותו למטה.אחי, זה לא אומר חצי דבר על הבטיחות של התרגיל, לא השתכנעתי.
מיומנות, ידע וניסיון (או כלשונך: גרם אחד של שכל) חשובים בכל תרגיל עם משקל חופשי.
בסקאווט ובנץ' יש לך כלוב ומוטות בטיחות ואפשרות להעיף פלטות בכשל. פה לא.
בדדליפט אפשר להרים הרבה יותר כבד מפוש פרס והוא עדיין תרגיל בטיחותי, אז מה...
נכון, אבל בפרס הרגיל אתה מוריד את המוט על החזה, יש לך יותר שליטה על ההורדה וכמו שאמרת הרבה יותר קל "לתת לו באינקליין".
מסכים עם כל מה שכתבת כאן, דווקא הלחיצה או ה"כשל" ממנה לא מדאיג בכלל כי אין פה כמעט גריינד,
כל הכוח מתפרץ בהתחלה ואם המוט לא עלה הוא פשוט יעוף קדימה, כמו בסרטון שצירפת.
מה שכן מדאיג בעיניי זה רק ההורדה המהירה של המוט שפשוט "קורס" מאחורי הצוואר.
אחרי הנעילה (במיוחד במאמץ של RM1) קשה לשלוט בהורדה בעיקר כי זה מאחורי הראש והנחיתה יכולה להיות לא כ"כ נעימה.
שבת שלום לכם
תודה!יפה מאד.
מילטרי רגיל מה ה-pr(לסינגל) נכון לכרגע?