הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר

• פותח/ת השרשור Tocayo
  • פורסם בתאריך
אחלה טעם - עם חלב כמובן, מלא בקלוריות למסה.
אישית אני מעדיף לקנות פשוט אבקת שיבולת שועל ואבקת חלבון ולעשות שייק ביתי, אבל אם את בצבא וצריכה הרבה קלוריות ללא זמן הכנה זה בהחלט יעזור.
אל תתקרבי לטעמי הבננה למיניהם, בגיינר אני גם לא ממליץ על שוקולד כי זה ממש חזק ומתוק מידי מגעיל.

• פותח/ת השרשור
אחלה טעם - עם חלב כמובן, מלא בקלוריות למסה.
אישית אני מעדיף לקנות פשוט אבקת שיבולת שועל ואבקת חלבון ולעשות שייק ביתי, אבל אם את בצבא וצריכה הרבה קלוריות ללא זמן הכנה זה בהחלט יעזור.
אל תתקרבי לטעמי הבננה למיניהם, בגיינר אני גם לא ממליץ על שוקולד כי זה ממש חזק ומתוק מידי מגעיל.

איזה טעם לקחת? בא לי טעם מתוק

• פותח/ת השרשור
אם את אוהבת קפה - אז אייס קפה (הכי טעים שלהם לדעתי)
אפשר הוראות שימוש לגיינר הזה?
ובנוסף - קרם וניל או קרם עוגיות?

בחטיפי חלבון אוהבת קרם עוגיות
לקחת כך גם בגיינר ?

כמה קלוריות ביום את רוצה להכניס שהחלטת שאת צריכה גיינר? ומה העודף היומי/שבועי שאת מתכננת להיות בו?
כתבת שאת בצבא, כל ארוחה זה 3 סוגי פחמימה והכל מפוצץ שמן. חבל על הכסף ועל הדמעות כשתעלי יותר ממה שתכננת במשקל. חדר אוכל צבאי וגיינר נשמע שילוב מסוכן
אפשר הוראות שימוש לגיינר הזה?
להוסיף נוזל ולערבב

לא עדיף שתי כוסות שיבולת שועל כף חמאת בוטנים וכף סילאן ? 800 קלוריות בבום עם 25 גרם חלבון .
ארוחת בוקר קבועה שלי 😃
אני עושה 100-80 גרם ש"ש, 200-300 חלב, כמה פירות קפואים, סקופ חלבון, חמאת בוטנים/שוקולד מריר, לפעמים גם איזה יוגורט.

למה סקופ חלבון אם אפשר בדרך טבעית לקבל 25 גרם כמו שאנינעושה ?
אתה עושה 25 גרם חלבון, אני עושה לכיוון ה45-50 גרם, הכל תלוי בכמה אתה רוצה לצרוך.... חוץ מזה שזה טעים ומשתלב נהדר.
וחלבון מאבקה הוא טבעי אחי, עבר תהליך אומנם של בידוד וייבוש אבל הוא מהטבע (ובכללי, טבעי לא אומר טוב יותר)

כמעט ואין הצדקה לצרוך גיינר, מבחינת קלוריות רובם לא שונים מאבקת חלבון.
המנה שלהם ענקית וכמעט אי אפשר לסייםאת זה , אז לדמיין על כל מיני דברים כמו 1250 קלוריות במנת הגשה זה לא נכון.

עדיף לקחת אוראו סקופ חלבון כוס חלב בבלנדר מנה בוקר ומנה ערב (כל מנה איזור ה600 קלוריות). יותר טעים קל ונוח מכל גיינר מחישוב שעשיתי בעבר גם יותר משתלם כלכלית בהרבה.

• פותח/ת השרשור
לא עדיף שתי כוסות שיבולת שועל כף חמאת בוטנים וכף סילאן ? 800 קלוריות בבום עם 25 גרם חלבון .
ארוחת בוקר קבועה שלי 😃
עם חלב ?
כמה גרם לשים מכל דבר ?
ארוחת בוקר קבועה שלי 😃
כמעט ואין הצדקה לצרוך גיינר, מבחינת קלוריות רובם לא שונים מאבקת חלבון.
המנה שלהם ענקית וכמעט אי אפשר לסייםאת זה , אז לדמיין על כל מיני דברים כמו 1250 קלוריות במנת הגשה זה לא נכון.

עדיף לקחת אוראו סקופ חלבון כוס חלב בבלנדר מנה בוקר ומנה ערב (כל מנה איזור ה600 קלוריות). יותר טעים קל ונוח מכל גיינר מחישוב שעשיתי בעבר גם יותר משתלם כלכלית בהרבה.

אז כמה קלוריות יש ב300 ג אבקה עם חלב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית