עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחלה טעם - עם חלב כמובן, מלא בקלוריות למסה.
אישית אני מעדיף לקנות פשוט אבקת שיבולת שועל ואבקת חלבון ולעשות שייק ביתי, אבל אם את בצבא וצריכה הרבה קלוריות ללא זמן הכנה זה בהחלט יעזור.
אל תתקרבי לטעמי הבננה למיניהם, בגיינר אני גם לא ממליץ על שוקולד כי זה ממש חזק ומתוק מידי מגעיל.
אם את אוהבת קפה - אז אייס קפה (הכי טעים שלהם לדעתי)איזה טעם לקחת? בא לי טעם מתוק
אפשר הוראות שימוש לגיינר הזה?אם את אוהבת קפה - אז אייס קפה (הכי טעים שלהם לדעתי)
להוסיף נוזל ולערבבאפשר הוראות שימוש לגיינר הזה?
תצרכי גיינר - תעלי במשקל אבל כנראה בשומן יותר מאשר בשריר.איזה טעם לקחת? בא לי טעם מתוק
@Dark Soul Omega נוזל שאת ממליצה ?להוסיף נוזל ולערבב
אני עושה 100-80 גרם ש"ש, 200-300 חלב, כמה פירות קפואים, סקופ חלבון, חמאת בוטנים/שוקולד מריר, לפעמים גם איזה יוגורט.לא עדיף שתי כוסות שיבולת שועל כף חמאת בוטנים וכף סילאן ? 800 קלוריות בבום עם 25 גרם חלבון .
ארוחת בוקר קבועה שלי 😃
עוד אנשים שמנסים לחרטט אותך...☝️העיקר אומרים שיש שם פחמימות בריאות יחסית אבל עדיין יש שם מלטודקסטרין...
למה סקופ חלבון אם אפשר בדרך טבעית לקבל 25 גרם כמו שאנינעושה ?אני עושה 100-80 גרם ש"ש, 200-300 חלב, כמה פירות קפואים, סקופ חלבון, חמאת בוטנים/שוקולד מריר, לפעמים גם איזה יוגורט.
אתה עושה 25 גרם חלבון, אני עושה לכיוון ה45-50 גרם, הכל תלוי בכמה אתה רוצה לצרוך.... חוץ מזה שזה טעים ומשתלב נהדר.למה סקופ חלבון אם אפשר בדרך טבעית לקבל 25 גרם כמו שאנינעושה ?
1.6-2.2 ג' לכל ק"ג משקל גוף.אם אני שוקל 65 ומחפש עלייה במסה כמה חלבון אני צריך ? (כמובן שמאזן חיובי בערך 2500קלוריות)
עם חלב ?לא עדיף שתי כוסות שיבולת שועל כף חמאת בוטנים וכף סילאן ? 800 קלוריות בבום עם 25 גרם חלבון .
ארוחת בוקר קבועה שלי 😃
לא עדיף שתי כוסות שיבולת שועל כף חמאת בוטנים וכף סילאן ? 800 קלוריות בבום עם 25 גרם חלבון .
ארוחת בוקר קבועה שלי 😃
כמעט ואין הצדקה לצרוך גיינר, מבחינת קלוריות רובם לא שונים מאבקת חלבון.
המנה שלהם ענקית וכמעט אי אפשר לסייםאת זה , אז לדמיין על כל מיני דברים כמו 1250 קלוריות במנת הגשה זה לא נכון.
עדיף לקחת אוראו סקופ חלבון כוס חלב בבלנדר מנה בוקר ומנה ערב (כל מנה איזור ה600 קלוריות). יותר טעים קל ונוח מכל גיינר מחישוב שעשיתי בעבר גם יותר משתלם כלכלית בהרבה.
300כמה גרם לשים מכל דבר ?
לדעתי 555 מכל דבר