סינגל 105 בנצ' פרס - דעתכם

לדעתי בגלל ההוצאה חסר לך קצת כיווץ בגב. לדעתי אם אין לך בנץ מתכוונן אז אל תוציא לעצמך את המוט במשקלים מעל מ.ג.

בנוסף לדעתי כדאי לך קצת לנסות לקחת את הרגליים קצת קדימה, נראה שקשה לך לדחוף אותן בזווית כזאת. ממש קצת קדימה יתן לך לדעתי בסיס טוב יותר לדחוף את הרצפה ללג דרייב.

אבל בסך הכל נראה מאוד טוב לדעתי.

אם אין לך בנץ מתכוונן אז אל תוציא לעצמך את המוט במשקלים מעל מ.ג
מה זאת הקביעה המוזרה הזאת?
רק לי זה מוזר?
Screenshot_20220628-205913_Instagram.jpg

• פותח/ת השרשור
רק לי זה מוזר?

אני מבין מה אתה אומר. המוט זז לאט מידי ל RPE7, אבל אני מכיר את עצמי מצוין, היו לי פה עוד 3 חזרות בוודאות.
בנץ ודדליפט אני יכול לתת עוד חזרה - שתיים גריינד מטורף.

אשמח לשמוע מלבד הרפי מה אתה חושב ✌️

זה בסך הכל מה שאני הרגשתי על עצמי. במשקלים מעל מ.ג ועם מוט גבוה מידי כי הבנץ לא מתכוונן כל פעם כשניסיתי להוציא הגוף שלי סוג של עלה לכיוון המוט, זה פירק לי לגמרי את הלג דרייב. ניחוש שלי זה בגלל שבמנוף מוזר שכזה המשקל הכבד ימשוך את הקל. במשקלים כבדים לי בכלל לא הצלחתי להוציא את המוט, למרות שכשהוציאו לי הצלחתי את אותו משקל בrpe5-.
זה כמובן לא מספר זהב, סתם כיוון כזה.

נראה סבבה לגמרי. יש מצב שהייתי מנסה עם רגליים טיפה פחות לחוצות אחורה לראות אם אתה מצליח לייצר יותר לג דרייב.

• פותח/ת השרשור

NO IDEA
דרך אגב כל פעם שמגישים לי את המוט, זה יותר מרגיש שזורקים אותו עליי. אני מתאמן בחד"כ שיש בו 7-10 אנשים במקסימום בשעות האלו
נראה סבבה לגמרי. יש מצב שהייתי מנסה עם רגליים טיפה פחות לחוצות אחורה לראות אם אתה מצליח לייצר יותר לג דרייב.

אז נוצרת לי בעיה אחרת - אני מאבד את הארצ'. אעבוד על ה HAPPY MEDIUM
אף פעם לא הרגשתי את הרגליים שלי דוחפות אז אין לי שמץ האם זה קורה כשאני במצב הנ"ל

זה בסך הכל מה שאני הרגשתי על עצמי. במשקלים מעל מ.ג ועם מוט גבוה מידי כי הבנץ לא מתכוונן כל פעם כשניסיתי להוציא הגוף שלי סוג של עלה לכיוון המוט, זה פירק לי לגמרי את הלג דרייב. ניחוש שלי זה בגלל שבמנוף מוזר שכזה המשקל הכבד ימשוך את הקל. במשקלים כבדים לי בכלל לא הצלחתי להוציא את המוט, למרות שכשהוציאו לי הצלחתי את אותו משקל בrpe5-.
זה כמובן לא מספר זהב, סתם כיוון כזה.
תלמד להוציא טוב יותר עם הבנץ שיש לך. יכול להסכים שיש בנצ'ים נוחים יותר ונוחים פחות להוציא בהם אבל עם כולם אפשר להסתדר.
את האימוני בנץ שלי אני עושה לבד ולא במכון PL שבו אני עושה סקוואט ובנץ. התרגלתי להוציא לבד וזה עדיף פי כמה על איזה אהבל שלא יידע להוציא לי ויזרוק עליי את המוט ויחרבן לי את הסטאפ.
אז נוצרת לי בעיה אחרת - אני מאבד את הארצ'. אעבוד על ה HAPPY MEDIUM
אף פעם לא הרגשתי את הרגליים שלי דוחפות אז אין לי שמץ האם זה קורה כשאני במצב הנ"ל
הרגליים לא 'דוחפות' בבנץ'. הן מייצבות אותך וגורמות ליותר כיווץ. תמצא סטאפ שיהיה לך נוח ותסגר עליו, המנח לא באמת קריטי. לא הייתי משנה יותר מדי, נראה אחלה סך הכל.
אני מבין מה אתה אומר. המוט זז לאט מידי ל RPE7, אבל אני מכיר את עצמי מצוין, היו לי פה עוד 3 חזרות בוודאות.

RPE זה כלי מיותר לדעתי ב98% מהפעמים במיוחד אם אתה לא מנוסה מספר שנים.
זה ספורט של מספרים, לא תחושות והרגשות.

• פותח/ת השרשור
תלמד להוציא טוב יותר עם הבנץ שיש לך. יכול להסכים שיש בנצ'ים נוחים יותר ונוחים פחות להוציא בהם אבל עם כולם אפשר להסתדר.
את האימוני בנץ שלי אני עושה לבד ולא במכון PL שבו אני עושה סקוואט ובנץ. התרגלתי להוציא לבד וזה עדיף פי כמה על איזה אהבל שלא יידע להוציא לי ויזרוק עליי את המוט ויחרבן לי את הסטאפ.

הרגליים לא 'דוחפות' בבנץ'. הן מייצבות אותך וגורמות ליותר כיווץ. תמצא סטאפ שיהיה לך נוח ותסגר עליו, המנח לא באמת קריטי. לא הייתי משנה יותר מדי, נראה אחלה סך הכל.

זו בדיוק הבעיה אצלי עם ספוטר שמוציא את המוט. בדרך כלל הוא יהיה ברירת מחדל וברוב המקרים הוא פשוט יפיל עליי את המוט.
לגביי ה RPE, גם אם אלך על מספרים אז 105 קילו אני מבצע ל 4-5 חזרות עם פקודות (כמו הסינגל), אם אני ארסק את המוט על החזה במהירות סביר להניח שיש לי עוד חזרה - שתיים.

אני אנסה לשחק מעט עם הרגליים ולראות איפה הכי מרגיש לי יציב ונוח.

שלום לכולם,
אשמח לשמוע את דעתם לגביי הבנץ' פרס - 105 קילו סינגל RPE7

אני שמתי לב שהרגליים רעדו מעט בזמן הוצאת המוט.

נראה סבבה.
הייתי רוצה לראות RPE9 כדי לשפוט יותר.
מעניין אותי אם במשקל הכבד הרגליים כל כך אחורה משרתות אותך, או שמא כדאי לשחרר מהם מעט, להניח כי רגל שלימה על הרצפה ליציבות טובה יותר.

אבל בסופו של דבר זה עלה יפה בלי נקודות תקיעה בולטות.
לדעתי בגלל ההוצאה חסר לך קצת כיווץ בגב. לדעתי אם אין לך בנץ מתכוונן אז אל תוציא לעצמך את המוט במשקלים מעל מ.ג.

בנוסף לדעתי כדאי לך קצת לנסות לקחת את הרגליים קצת קדימה, נראה שקשה לך לדחוף אותן בזווית כזאת. ממש קצת קדימה יתן לך לדעתי בסיס טוב יותר לדחוף את הרצפה ללג דרייב.

אבל בסך הכל נראה מאוד טוב לדעתי.
לא מסכים, שיוציא לבד, זה הכי טוב.
מלמד אותך ללחוץ משקל שיש לך בוא שליטה מלאה בכל שלב של התרגיל.
1000000% צודק.
מגיפת הRPE ורמת מהירות תזוזת המוט משגעת אותי.
יש עלה, ויש לא עלה.
ויש אחוז מזה לכמות סטים וחזרות רצויות.

לא מסכים, שיוציא לבד, זה הכי טוב.
מלמד אותך ללחוץ משקל שיש לך בוא שליטה מלאה בכל שלב של התרגיל.
כמו שמארק בל אומר "אם מציעים לך ספוטר אתה תהיה מטומטם לוותר עליו, זה לא גברי יותר"

ברור שיש סיטואציות שהרבה יותר כיף להוציא לבד. פשוט זה פחות אידיאלי מאשר תמיד שיוציאו לך.

אחלה הרמה אחי
נראה שמשהו לא נוח עם הרגליים , כמו שאמרו תנסה להוציא קצת יותר החוצה ותראה אם זה מרגיש יותר יציב

כמו שמארק בל אומר "אם מציעים לך ספוטר אתה תהיה מטומטם לוותר עליו, זה לא גברי יותר"

ברור שיש סיטואציות שהרבה יותר כיף להוציא לבד. פשוט זה פחות אידיאלי מאשר תמיד שיוציאו לך.
אידיאלי ללמוד להוציא לבד, להרים משקל בלי ספוטר, להתאמן רק עם משקל בטוח.
שליטה במוט תלמד מלהוציא לבד.

לא הרבה מכירים את אלכסנדר גוטין, אבל אחד המאמנים המקצועיים ביותר בארץ.
סתם משהו קטן על בטיחות בבנץ', עם אליה פינץ מתאמן של אליהו הנקין ופסיכופת בנץ'.

אהלן ח׳ברה
יש לי שאלה שקשורה לתחילת הפוסט(סינגל)
היה ובסיום הבלוק,הגעתם למשקל שכיוונתם..
מה אתם עושים הלאה?
כי הרי זה גלגל ללא סוף,בלוק->קביעת שיא חדש/או לא וכו וכו
אז אולי אפשרי לקבוע שיא לשלשות? שיא לחמישיות?

אהלן ח׳ברה
יש לי שאלה שקשורה לתחילת הפוסט(סינגל)
היה ובסיום הבלוק,הגעתם למשקל שכיוונתם..
מה אתם עושים הלאה?
כי הרי זה גלגל ללא סוף,בלוק->קביעת שיא חדש/או לא וכו וכו
אז אולי אפשרי לקבוע שיא לשלשות? שיא לחמישיות?
יש לך מאמן, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית