הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

האם סופר סטים של שני שרירים לא קשורים, יביא לפחות תוצאות מאשר סטים רגילים של סט ואז מנוחה?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26
הבחור הפופולרי הזה טוען שכן - https://youtube.com/shorts/gAh9VJabCH8?feature=share

הבחור הפופולרי הזה גם טוען שכן, בקצרה הוא אומר שלא נוכל לעשות את הסט השני באותה האינטנסיביות, אם באינטנסיביות הוא מתכוון שנוכל להרים פחות מהרגיל זה לא מה שקורה במצב שלי, אצלי הכל מורם כרגיל https://www.instagram.com/reel/CeyqbxjjFu8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
upload_2022-7-9_17-11-33.png

אני עושה סופרסטים בתרגילי עזר.
אין לזה יתרון ביחס לסטים שהם לא 'סופר'.
רק דרך להכניס יותר נפח באותו זמן או פחות זמן ואולי ליצור יותר התשה מטבולית בפחות זמן.

• פותח/ת השרשור
אני עושה סופרסטים בתרגילי עזר.
אין לזה יתרון ביחס לסטים שהם לא 'סופר'.
רק דרך להכניס יותר נפח באותו זמן או פחות זמן ואולי ליצור יותר התשה מטבולית בפחות זמן.
אז למה בשני הקישורים שהבאתי מחרטטים?

אבל בחתירה+לחיצת כתפיים אנחנו נתייחס לזה כבעייתי בגלל ההתנשפות?
נלך לקיצון כדי להבין.
אני בין בנץ פרס לסקוואט מסוגל לעשות סופר סט בתחילת בלוק, אבל לא אעז לעשות זאת בסוף בלוק.
בסוף בלוק, אני בכלל לא מתנשף בין הסטים.
ההתנשפות זה היה כדוגמא למאמץ שאולי אל היתה מספיק טובה,אבל אני מסכים איתך.
אני כמוך גם בעניין ההבדל בין הסופרסטים בתחילת הבלוק לסופו.

למה נראה לך שהם מחרטטים?
מלבד חיסכון בזמן אין שום יתרון.
סטרס מטבולי אפשר להשיג גם בדרופ סט, ברסט-פאוז, בטיים-אאוט, בהוספת חזרות, בהורדת זמני המנוחה ועוד עשרות מתודות.

• פותח/ת השרשור
או כך נראה לך, נדבר עוד 10 שנים.

למה נראה לך שהם מחרטטים?
@Black Beard of Death כתב בדיוק מה שהם אמרו.

בחיים לא הבנתי את הטענה הזאת, תמיד הגעתי לrir 0-1 בכל סט, תשאל כל מי שראה אותי אם הגעתי לכשל בשנה הזאת או לא, מאוד מוזר שמישהו טוען ככה.

הוא לא כתב את מה שהם אמרו, אחד אמר משהו עם הsystemic fatigue will carry over to your next set ואחד אמר שלא נוכל להרים עם אותו הintensity בסט הבא. הוא כתב שהכל טוב ושזה מקצר זמן.

• פותח/ת השרשור
לא קראתי את הקישורים שהבאת, זה לא באמת מעניין.
אין הוכחה שסופרסטים טובים יותר אם הנפח עבודה הוא זהה.
אני לא אומר שהם טובים יותר אני אומר שאלו קישורים שאומרים שהם פחות טובים, למה להם לחרטט

מלבד חיסכון בזמן אין שום יתרון.
סטרס מטבולי אפשר להשיג גם בדרופ סט, ברסט-פאוז, בטיים-אאוט, בהוספת חזרות, בהורדת זמני המנוחה ועוד עשרות מתודות.
זה מה שהקישורים גם טענו.
בחיים לא הבנתי את הטענה הזאת, תמיד הגעתי לrir 0-1 בכל סט, תשאל כל מי שראה אותי אם הגעתי לכשל בשנה הזאת או לא, מאוד מוזר שמישהו טוען ככה.
יש עוד שפות להסביר לך שאתה לא מספיק מיומן להגיע לכשל אמיתי?
הוא לא כתב את מה שהם אמרו, אחד אמר משהו עם הsystemic fatigue will carry over to your next set ואחד אמר שלא נוכל להרים עם אותו הintensity בסט הבא. הוא כתב שהכל טוב ושזה מקצר זמן.
הם אמרו שמלבד חיסכון בזמן, אין יתרון ואפילו חיסרון בסופר סט.
מה לא מובן?
זה בדיוק מה שכולם כתבו לך.

ושהנסיון האישי והמוגבל שלך לא באמת אומר המון.

• פותח/ת השרשור
זה מה שהקישורים גם טענו.

יש עוד שפות להסביר לך שאתה לא מספיק מיומן להגיע לכשל אמיתי?

הם אמרו שמלבד חיסכון בזמן, אין יתרון ואפילו חיסרון בסופר סט.
מה לא מובן?
זה בדיוק מה שכולם כתבו לך.

ושהנסיון האישי והמוגבל שלך לא באמת אומר המון.

upload_2022-7-10_14-8-27.png

פחות אינטנסיטי בסט לפני המנוחה = סופר סטים פחות טובים

וסבבה, נגיד ואני לא מספיק מיומן, עדיין עשיתי את אותם המשקלים לאורך כל השנה, נגיד והם היו 2rir.

צפה בקובץ המצורף 79986

פחות אינטנסיטי בסט לפני המנוחה = סופר סטים פחות טובים

וסבבה, נגיד ואני לא מספיק מיומן, עדיין עשיתי את אותם המשקלים לאורך כל השנה, נגיד והם היו 2rir.
מה התשובה שאתה מחפש? תגיד לנו ככה נדע לענות לך ונחסוך פה דיון מיותר וכולם יהיו שמחים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית