הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט

• פותח/ת השרשור Ronch
  • פורסם בתאריך
דובר כבר בעבר על יציבות הרגליים הלוקה מעט בגלל הדשה והנעליים של שטוחות ממש.
לדעתי חסר עומק עבור פאוורליפטינג, ואולי גם סתם בשביל מקסימום היפרטרופיה.

אבל חוץ מזה, סבבה, משקל יפה.

• פותח/ת השרשור
מצחיק. אם זה היה גבר, היו נותנים הערות מפה ועד בלגיה. ולעיניין - חסר לך עומק, יציבות לא משהו. עדיף תורידי משקל ותעבדי על טכניקה .
תודה
אבל לא תודה
🙄

מצחיק. אם זה היה גבר, היו נותנים הערות מפה ועד בלגיה. ולעיניין - חסר לך עומק, יציבות לא משהו. עדיף תורידי משקל ותעבדי על טכניקה .

וואלה, אני ממש מסכים. לא רציתי להגיד בעצמי.

וואלה, אני ממש מסכים. לא רציתי להגיד בעצמי.
למה?
היא העלת סרטונים שלה בעבר, קיבלה את אותו ביקורת ממני שקיבלה אז.

אחרים חושבים שהטכניקה טובה, זכותם.

כשמישהו נרשם לפורום וההודעה הראשונה שלו זה בדיקת טכניקה, לפעמים יש שיכתשו את הטכניקה שלו במיוחד אם מדובר במתאמן מתחיל ששוחט את הטכניקה.
אבל כשהמשקל מכובד, גם אם הברכיים יקרסו אף אחד לא יפצה פה כי מדובר במקצוען, אין כאן שום קשר לאישה.
@Ronch מסקוויטה משקל מכובד, ברור שתקבל הערכה מנומסת ולא ביקורת מגעילה.
למה אתה לא רואה את ההבדל הברור?

הזוי שחרדי קורא לכם שוביניסטיים.

למה?

לא הבנתי מה התוכן של הטיעון הזה.

המחלוקת היא בטכניקה?
אתה חושב שהטכניקה טובה?
כשמישהו נרשם לפורום וההודעה הראשונה שלו זה בדיקת טכניקה, לפעמים יש שיכתשו את הטכניקה שלו במיוחד אם מדובר במתאמן מתחיל ששוחט את הטכניקה.
מה זה רלוונטי כמה הודעות נשלחו ומתי האדם נרשם? אם הטכניקה לא טובה אז היא לא טובה.
אבל כשהמשקל מכובד, גם אם הברכיים יקרסו אף אחד לא יפצה פה כי מדובר במקצוען, אין כאן שום קשר לאישה.
אפשר לפרגן על היכולת והכוח, אבל בד בבד גם להעיר מילה או שתיים על הטכניקה. אתה טוען שאין שום קשר לזה שהיא אישה, אני חושב שאולי בגלל שהיא אישה אנשים שכחו לבקר את הטכניקה.
הערכה מנומסת היא פונקציה של משקל? לפי דעתי צריך לתת הערכה מנומסת לכל אחד.

זו שורה רצינית?

המחלוקת היא בטכניקה?
אתה חושב שהטכניקה טובה?
אני הצעתי שיפורים לטכניקה.
אבל זעקתי שוביניזם כשלשני גברים הפריע שבחורה עם טכניקה פחות ממושלמת קיבלה פירוגנים.
מה זה רלוונטי כמה הודעות נשלחו ומתי האדם נרשם? אם הטכניקה לא טובה אז היא לא טובה.
יש יחס שונה לוותיקים בפורום, זה לא פמיניזם כי זה לא רק כלפי נשים, זאת אפליה אחרת.
אין לי בעיה שאתה כמוני חושב שהטכניקה לא טובה, יש לי בעיה שטענת שאחרים לא העירו לה רק בגלל שהיא אישה.
הערכה מנומסת היא פונקציה של משקל? לפי דעתי צריך לתת הערכה מנומסת לכל אחד.
יש רצוי ויש מצוי. תפסיק להסיט את הדיון.
טענתי שהיא קיבלה יחס מאוד מפרגן כי המשקל מכובד ולא בגלל שהיא אישה, אתה פשוט עונה בלי קשר.
זו שורה רצינית?
אני חרדי שוביניסט, והצלחת לעבור אותי.

נ.ב. אני חושב שחרדים הכי פחות שוביניסטיים, אבל זה דיון לזמן אחר.

אבל זעקתי שוביניזם כשלשני גברים הפריע שבחורה עם טכניקה פחות ממושלמת קיבלה פירוגנים.
איפה כתבתי שמפריע לי שהיא קיבלה פרגון?
יש לי בעיה שטענת שאחרים לא העירו לה רק בגלל שהיא אישה.
אני עדיין עומד מאחורי מה שאני אומר. היחס לפרסומים של נשים הוא הרבה יותר רך.
יש רצוי ויש מצוי. תפסיק להסיט את הדיון.
מה אני אגיד... חבל שזה המצוי.

למה?

למה אתה לא רואה את ההבדל הברור?

אתה לא אמור להיות קצת יותר בוגר? אני מקווה שאתה מבין שהמוניטין השלילי שלך לא באמת מזיז לי, כן?
אתה אשכרה שופט לפי כמות הודעות? באמת? ואם אגיד לך שאני הייתי בפורום הזה עוד לפני שבכלל הכרתה אותו? נחמד מצידך להגיע למסקנות לפי הודעות, העלתה לי חיוך. לא יודע, אולי תנסה לחשוב שהחלטתי לפתוח מייל חדש עם כינוי חדש כי כמות ההודעות ולהיות "וותיק" לא באמת מעניין אותי. ואני עומד על שלי. לא הייתי כותב תגובה כזאת אם לא הייתי רואה את כל הצביעות פה במשך שנים. אני חוזר ואומר - אם זה היה גבר, הייתה פה ביקורת אחרת לחלוטין. אני מוכן להתערב איתך שהרבה פה סותמים את הפה רק בגלל שהיא בחורה נקודה. ולפותחת הפוסט - מצטער, אבל אם זה מה שהמאמנת המקצועית שלך מלמדת אותך, אז או שתחליפי אותה או שתלמדי לבד. זה שהיא למדה באיזה חור בוינגייט או בעוד איזו מכללה שקר כלשהי לא הופך אותה למקצועית. בסופו של דבר חסר לך עומק ויציבות. שימי את האגו שלך בצד כי כרגע את משקרת לעצמך.

תיראי את זה ותשווי לסקוואט שלך ולסקוואט שלו

צודק, הפריע לך שלא כתשו אותה על טכניקה, יחי ההבדל.

כי אתה שוביניסט.

אלחנן תתעורר. לא הפריע לו "שלא כתשו אותה על טכניקה. מפריע שאתם צבועים. להגיד למישהו כל הכבוד משקל מכובד ולא להעיר על טכניקה (למרות שהיא כבר העלתה סירטונים) זאת צביעות. הבחורה ליטרלי מודעת לבעיות שלה בסקוואט ועדיין מעלה משקלי עבודה. מה ההגיון? מצד אחד דוגלים כאן על טכניקה נכונה ומצד שני על טכניקה לקויה ועל חצי תנועה? אבל היי, העיקר שהמשקל על המוט עלה

אתה לא אמור להיות קצת יותר בוגר? אני מקווה שאתה מבין שהמוניטין השלילי שלך לא באמת מזיז לי, כן?
אתה אשכרה שופט לפי כמות הודעות? באמת? ואם אגיד לך שאני הייתי בפורום הזה עוד לפני שבכלל הכרתה אותו? נחמד מצידך להגיע למסקנות לפי הודעות, העלתה לי חיוך. לא יודע, אולי תנסה לחשוב שהחלטתי לפתוח מייל חדש עם כינוי חדש כי כמות ההודעות ולהיות "וותיק" לא באמת מעניין אותי. ואני עומד על שלי. לא הייתי כותב תגובה כזאת אם לא הייתי רואה את כל הצביעות פה במשך שנים. אני חוזר ואומר - אם זה היה גבר, הייתה פה ביקורת אחרת לחלוטין. אני מוכן להתערב איתך שהרבה פה סותמים את הפה רק בגלל שהיא בחורה נקודה. ולפותחת הפוסט - מצטער, אבל אם זה מה שהמאמנת המקצועית שלך מלמדת אותך, אז או שתחליפי אותה או שתלמדי לבד. זה שהיא למדה באיזה חור בוינגייט או בעוד איזו מכללה שקר כלשהי לא הופך אותה למקצועית. בסופו של דבר חסר לך עומק ויציבות. שימי את האגו שלך בצד כי כרגע את משקרת לעצמך.

תיראי את זה ותשווי לסקוואט שלך ולסקוואט שלו

אלחנן תתעורר. לא הפריע לו "שלא כתשו אותה על טכניקה. מפריע שאתם צבועים. להגיד למישהו כל הכבוד משקל מכובד ולא להעיר על טכניקה (למרות שהיא כבר העלתה סירטונים) זאת צביעות. הבחורה ליטרלי מודעת לבעיות שלה בסקוואט ועדיין מעלה משקלי עבודה. מה ההגיון? מצד אחד דוגלים כאן על טכניקה נכונה ומצד שני על טכניקה לקויה ועל חצי תנועה? אבל היי, העיקר שהמשקל על המוט עלה

מי שישמע,אתה מדבר כאילו היא עשתה את הסקוואט הגרוע בעולם,צפיתי עכשיו והדגש היחיד שיש לי זה עומק ואולי גם נעליים,וזה דגשים שראיתי שנתנו לה פה...
איזה דגשים אתה היית מוסיף אדון מאמן?

מי שישמע,אתה מדבר כאילו היא עשתה את הסקוואט הגרוע בעולם,צפיתי עכשיו והדגש היחיד שיש לי זה עומק ואולי גם נעליים,וזה דגשים שראיתי שנתנו לה פה...
איזה דגשים אתה היית מוסיף אדון מאמן?
כנראה לא טרחת לקרוא את כל מה שרשמתי. לא אמרתי שזה הסקוואט הכי גרוע בעולם. אבל כשמעירים לך על הסקוואט בפוסט הקודם ואתה ממשיך לעשות בדיוק את אותן הטעויות ועוד להוסיף משקל - זה כבר מגוחך.
תקרא שוב את מה שאני ויונתן רשמנו. לא באתי להעליב אותה חס ושלום, אבל אני גם לא בא לחלק פה מוניטינים ולייקים ולהתיפייף. הסקוואט שלה לא משהו -היא אפילו לא קרובה לשבירת מקביל, הברכיים עפות קדימה והיציבות לא טובה לא צריך להיות מאמן בישביל לראות את הלקויים הללו. שתשים את אותם ה 60 קילו ל 6 חזרות ותרד כמו שצריך אני מבטיח לסתום את הפה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כנראה לא טרחת לקרוא את כל מה שרשמתי. לא אמרתי שזה הסקוואט הכי גרוע בעולם. אבל כשמעירים לך על הסקוואט בפוסט הקודם ואתה ממשיך לעשות בדיוק את אותן הטעויות ועוד להוסיף משקל - זה כבר מגוחך.
תקרא שוב את מה שאני ויונתן רשמנו. לא באתי להעליב אותה חס ושלום, אבל אני גם לא בא לחלק פה מוניטינים ולייקים ולהתיפייף. הסקוואט שלה לא משהו -היא אפילו לא קרובה לשבירת מקביל. שתשים את אותם ה 60 קילו ל 6 חזרות ותרד כמו שצריך, אני אסתום את הפה.
https://youtube.com/shorts/6TXFOpSLFHc?feature=share
אני סבבה עם הסקוואט שלי
וגם עם המתח
https://youtube.com/shorts/JXqZvxnIGV4?feature=share
ולא בדרך לאף מר עולם
מתאמנת לבריאות שלי ולכיף ולא ממש מחפשת הערות לשיפור, יש לי את זה בחיים מחוץ לפורום באינטרנט ואני עובדת מספיק קשה ובהנאה רבה
תודה רבה שוב
יום נפלא

https://youtube.com/shorts/6TXFOpSLFHc?feature=share
אני סבבה עם הסקוואט שלי
וגם עם המתח
https://youtube.com/shorts/JXqZvxnIGV4?feature=share
ולא בדרך לאף מר עולם
מתאמנת לבריאות שלי ולכיף ולא ממש מחפשת הערות לשיפור, יש לי את זה בחיים מחוץ לפורום באינטרנט ואני עובדת מספיק קשה ובהנאה רבה
תודה רבה שוב
יום נפלא

אם את סבבה עם הסקוואט שלך, למה העלת סירטונים? בישביל לייקים? מוריד את הכובע על המתח. פה הסקוואט נראה קצת יותר טוב אבל עדיין הברכיים עפות קדימה משום מה וחסר קצת עומק. בגלל זה הצעתי לך להוריד משקל ולנסות לרדת קצת יותר עמוק ולהבין מה קורה עם הקטע של הברכיים. את יכולה להיות סבבה עם הסקוואט שלך, זכותך. אבל יש גם ביקורות מסביב. הבאתי לך סירטון מובהק (שכנראה לא ראית בכלל) ואת ממשיכה להתעקש. בחירה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית