הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בהמשך לוויכוח הנטחן ביותר - נלקח מאתר לא רישמי

• פותח/ת השרשור dor_dru
  • פורסם בתאריך

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
הקטע נלקח מכאן http://jcdfitness.com/2010/02/bill-starr-madcow-5x5-intermediate-training/

This is not a bodybuilding program. This is a strength training program that produces results, period. If you are seeking to make the most gains in muscle mass over 8-12 weeks, I’d suggest you pick another routine. I’m not saying this won’t produce muscle gains but it’s not the best program for it.

זה אתר פרו 5X5.
אני מקבל מזה את התחושה שבעצם אולי תוכניות פיצולים וכדומה אכן מתאימות יותר למטרה של עלייה במאסה.

הפורום הזה מאוד קידם ודחף קדימה תוכניות מהסוג הזה והוא בהחלט משפיע ומראה את אותותיו.
המטרה היא ליצור דיון ולשמוע דעות נרחבות בנושא ולא ליצור פרובקציות ואינטריגות :stop:

אחי, זה נטחן ויש שרשור בנעוצים. תראה כמה דוגמאות של אנשים יש בפורום הזה של אנשים שגדלו מאוד ועם עלייה קטנה עד לא קיימת בשומן.

למה אנשים לא משתמשים בכפתור החיפוש.
ויש גם נעוץ -http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6542.

מהלינק שהבאת:

To put it simply, if you are not a competitive powerlifter, there is no reason why you have to do the flat bench, squat, or the deadlift. You and I could be similar in anatomy and be built for squats but not necessarily deadlfits or vice versa. This is why I choose RDL’s over conventional deads. In lieu of that, there’s always room for exercise substitutions (not synonymous with additions) but DON’T add a bunch of extra crap. You don’t have to do flat bench if there is a machine that suits your needs or if you’ve had previous shoulder injuries. No need to add extra cable crossovers or some other BS movement. The back squat can easily be replaced by the leg press but this is no excuse to do a bunch of extra leg work to make up for anything. The leg press is sufficient.

Enough said

• פותח/ת השרשור
ראיתי את האשכול דווקא
הוא לא פורה לטעמי.
ומבחינת "ההוכחות" אני מוצא אותם לא מספקות.
נכון למתחילים מאוד רזים התוכנית היא אחלה אבל מה באשר לנקודה של ה-"אחרי" אני רוצה לראות מתאמן שהתקדם מהנקודה הזו לנקודה הבאה.

מה הקשר אחרי? אחרי, אף אחד לא טען שתוכניות כוח הן גם ספיציפיות להיפרטרופיה.

ראיתי את האשכול דווקא
הוא לא פורה לטעמי.
נכון למתחילים מאוד רזים התוכנית היא אחלה אבל מה באשר לנקודה של ה-"אחרי" אני רוצה לראות מתאמן שהתקדם מהנקודה הזו לנקודה הבאה.

מה זה הנקודה הבאה?
לך להסתכל פה על הלוגים, שהתחלנו את האתר רובם היו פה ילדים, כרגע יש פה כבר הרבה מפלצות.

• פותח/ת השרשור
בעבר עברתי על הרבה מאוד, ברוב הלוגים אין תמונות

אין לי ספק שמשקלים עולים ואנשים מתחזקים בצורה ניכרת, אבל האספקט שאני מבקש לבחון הוא העלייה במאסת השריר.
בלוגים כתוב המשקלים שהם מרימים שהם מכובדים ובהחלט מפלצתיים, אבל אין אינדקציה למאסת השריר שעלו בזמן הזה.

בכל אופן אני אימצתי לפחות לחודשיים את ה5 5 של ביל סטאר. אני מוכרח לבדוק את הנושא מנסיון אישי זו הדרך היחידה להשקיט את המצפון.
רק שמדי פעם פיסקאות כאלו מורידות תמוטיבציה. אני מודה שמאסה זה הטופ פריורטי שלי.

אין ולא תהיה גם. אתה מבקש הוכחות למשהו שלא קיים, ואולי גם לא נכון. עד שבאקדמיה ילמדו לעשות מחקרים בתחום, לא תקבל תשובה.

אין לי ספק שמשקלים עולים ואנשים מתחזקים בצורה ניכרת, אבל האספקט שאני מבקש לבחון הוא העלייה במאסת השריר.
בלוגים כתוב המשקלים שהם מרימים שהם מכובדים ובהחלט מפלצתיים, אבל אין אינדקציה למאסת השריר שעלו בזמן הזה.

נדירים האנשים שמתחזקים בלי לעלות מסת שריר.
לך תשאל את האנשים כמה הם עלו במשקל, השלד לדוגמא בוכה כל הזמן שהוא לא אוכל ועדיין עלה ממשהוא כמו 70 קילו ל86.

בכל אופן אני אימצתי לפחות לחודשיים את ה5 5 של ביל סטאר. אני מוכרח לבדוק את הנושא מנסיון אישי זו הדרך היחידה להשקיט את המצפון.
רק שמדי פעם פיסקאות כאלו מורידות תמוטיבציה. אני מודה שמאסה זה הטופ פריורטי שלי.

אם אתה רוצה להיות מאסיבי ( התיאורים הבאים בשפה של בילדרים ) :
1. בנצ , פרס מאסיביים => חזה , כתפיים ויד אחורית מאסיביות -A
2. חתירה , מתח , דדליפט מאסיביים => רגל אחורית , גב, טרפזים יד קדמית ואמות מאסיבים - B.
3. סקוואט מאסיבי => ארבע ראשי , רגל אחורית ותחת מאסיביים...C

ראיתי את האשכול דווקא
הוא לא פורה לטעמי.

אני עם SS כרגע, לא הייתי מתקדם במשקלים אם הייתי בתוכניות הקודמות שלי כמו AB או ABCDE
וכמובן כמו שכולנו יודעים רק ברגע שהמשקל על המוט עולה - אתה תיגדל

עליתי גם 5 קילו מאז שהתחלתי SS, לא יודע כמה נוזלים שומן ושריר, בנוסף אני רק על 200~400 קלוריות מעל התחזוקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית