הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בהמשך לוויכוח הנטחן ביותר - נלקח מאתר לא רישמי

• פותח/ת השרשור dor_dru
  • פורסם בתאריך

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
הקטע נלקח מכאן http://jcdfitness.com/2010/02/bill-starr-madcow-5x5-intermediate-training/

This is not a bodybuilding program. This is a strength training program that produces results, period. If you are seeking to make the most gains in muscle mass over 8-12 weeks, I’d suggest you pick another routine. I’m not saying this won’t produce muscle gains but it’s not the best program for it.

זה אתר פרו 5X5.
אני מקבל מזה את התחושה שבעצם אולי תוכניות פיצולים וכדומה אכן מתאימות יותר למטרה של עלייה במאסה.

הפורום הזה מאוד קידם ודחף קדימה תוכניות מהסוג הזה והוא בהחלט משפיע ומראה את אותותיו.
המטרה היא ליצור דיון ולשמוע דעות נרחבות בנושא ולא ליצור פרובקציות ואינטריגות :stop:

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להיות מאסיבי ( התיאורים הבאים בשפה של בילדרים ) :
1. בנצ , פרס מאסיביים => חזה , כתפיים ויד אחורית מאסיביות -A
2. חתירה , מתח , דדליפט מאסיביים => רגל אחורית , גב, טרפזים יד קדמית ואמות מאסיבים - B.
3. סקוואט מאסיבי => ארבע ראשי , רגל אחורית ותחת מאסיביים...C

אפשר לשלב את כל התרגילים האלו בAB
נניח פעמיים בשבוע בנץ כבד 3 סטים של 6 ועוד 2 סטים משקולות בשיפוע.
הבנץ או הסקוואט שלוקחים בתוכניות כוח הם כבדים אבל בפועל זה רק סט אחד כבד.

אפשר לשלב את כל התרגילים האלו בAB
נניח פעמיים בשבוע בנץ כבד 3 סטים של 6 ועוד 2 סטים משקולות בשיפוע.
הבנץ או הסקוואט שלוקחים בתוכניות כוח הם כבדים אבל בפועל זה רק סט אחד כבד.

כן רק שבAB יש כל מיני תרגילים שמפריעים ולא מאפשרים לך למקסם את המשקל על המוט....וזה מה שחשוב בשביל לגדול....

---------- התגובה התווספה ב 17:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:00 ----------

יוסי, אתה בילדר מזוייף. מה עם תאומים מאסיביים?

אחי ,איבדתי עוד פעם ת'ריכוז.....
צודק....תוסיף את זה ל C

בעבר עברתי על הרבה מאוד, ברוב הלוגים אין תמונות

אין לי ספק שמשקלים עולים ואנשים מתחזקים בצורה ניכרת, אבל האספקט שאני מבקש לבחון הוא העלייה במאסת השריר.
בלוגים כתוב המשקלים שהם מרימים שהם מכובדים ובהחלט מפלצתיים, אבל אין אינדקציה למאסת השריר שעלו בזמן הזה.

בכל אופן אני אימצתי לפחות לחודשיים את ה5 5 של ביל סטאר. אני מוכרח לבדוק את הנושא מנסיון אישי זו הדרך היחידה להשקיט את המצפון.
רק שמדי פעם פיסקאות כאלו מורידות תמוטיבציה. אני מודה שמאסה זה הטופ פריורטי שלי.

SS (ואני מאמין שגם 5X5 הלינארית) הן תוכניות למתחילים. פאקין מתחילים. אלה לא תוכניות שרצים איתן בלי הפסקה. אחרי נקודה מסוימת, אפשר לעבור לתוכניות אחרות, עם חזרות גבוהות יותר.
אני חושב שעדיף להיראות קטן יותר ולהיות חזק יותר ממי שנראה גדול וחזק, אבל הוא רק גדול.

רק להיראות חזק זה כמו רק להיראות חכם (קרדיט על המשפט לעידן, אם אני לא טועה).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית