הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים בשילוב עם עבודה

Just.Medical.Talks

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
היי אני עובדת באמבולנס רוב השבוע, משמע שזו עבודה קצת פיזית, אבל אני רוצה להתאמן כדי לחזק את עצמי יותר... כמה פעמים בשבוע כדאי? ואיזה סוג אימונים מומלץ כדי לא להעמיס ממש על הגוף? תודה מראש

במידה ואת בכיוון של לקחת מאמנ/ת, היא תענה עליה הכי טוב התאם לשיחה ארוכה יותר איתך.

ללא רקע הייתי חושב ללכת על אימון כוח בשביל לחזק אותך. ובהתאם לכמות הזמן והימים שלך להתאמן, או שהייתי מציע 3 אימונים בשבוע, או מפצל את האימונים ל5 או 6 ימים בשבוע לאימונים קצרים יותר.

• פותח/ת השרשור
במידה ואת בכיוון של לקחת מאמנ/ת, היא תענה עליה הכי טוב התאם לשיחה ארוכה יותר איתך.

ללא רקע הייתי חושב ללכת על אימון כוח בשביל לחזק אותך. ובהתאם לכמות הזמן והימים שלך להתאמן, או שהייתי מציע 3 אימונים בשבוע, או מפצל את האימונים ל5 או 6 ימים בשבוע לאימונים קצרים יותר.
בעבר הייתי מתאמנת , ללא מאמן. במידה ואני עושה 3 פעמים בשבוע, איזה תוכנית מומלצת?

קשה לי להמליץ על תוכניות, המון שנים שלא עשיתי תוכנית לפי הספר.
אני חושב שבכל תוכנית צריך לעשות התאמות ושינויים קטנים לפעמים כדי להתאים אותו למתאמנים השונים.

הייתי ממליץ לקרוא את הספר Starting Strength של מארק ריפטו כדי להבין קצת יותר לעומק על טכניקה בתרגילי הבסיס.

יש בסוף הספר תוכנית למתחילים שאולי לתקופה קצרה יכול להיות טוב לך, תקופה של חודשיים אולי.

תוכנית לא תובענית מידי, לא אימונים ארוכים, אולי זה היה טוב.

תשמעי אני עובד פיזית 9 שעות ביום פלוס תינוק בבית. אני מסיים את היום ב 21:00 פלוס מינוס.. רוב הזמן אני פשוט גמור מעייפות. אין לי זמן ללכת להתאמן כמו בן אדם אז מה שעשיתי זה קניתי פלטות משקל,2 מוטות, ספסל וכלוב. זה סוגר לי פינה יופי. אין צורך לחכות שהמכשיר יתפנה או משהו. נטו נוחות. בכל מקרה, בגלל כל העומס שיש לי במשך השבוע, עשיתי בדיוק כמו שאלחנן המליץ - פיצלתי ל 5 ימים בשבוע. מאוד נוח גם פיזית וגם נפשית. אבל אני כן נותן את כולי ומגוון במשקלי העבודה. עובד לי מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית