הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין לעבור בפאוורליפטינג

Tsion2003

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
כבר קצת יותר מחצי שנה בחדר כושר, סווקאט ודדליפט רק בשלוש חודשים האחרונים,
BW 61

BP: 64
SQ: 90
DL: 110

חלש מאוד לדעתי, אנשים במשקל שלי אני רואה עושים בלי הרבה בעיה 80-90 בנץ ואני לא מדבר על פאוורליפטרים בני 15 שאני רואה שמרימים לך 100 קילו+
סווקאט גם החלשים עוד עושים לך 100 לחזרות ודדליפט אני עוד בסדר יחסית למרות שהממוצע עושים לך 3 פלטות (140 כאילו)

עכשיו אני לא יודע אם הבעיה היא שאני פשוט חלש כאילו וואלה מאוד מסכן להגיד את זה אבל אולי אין לי את זה אבל מצד שני אף פעם לא התאמנתי לפאוורליפטינג ויותר לבניית גוף ויש לי גוף סבבה למען האמת ואני לא מנסה להחמיא לעצמי,

השאלה שלי היא אם אני אתאמן להרמת משקל יש סיכוי לעלות משקלים בצורה משמעותית תוך 3-4 חודשים? האם באמת אפשרי מ60 בנץ לעשות 100 בנץ בכזאת כמות זמן?

ואיך בכלל מתנהלים אימונים של פאוורליפטרים?
מי שבאמת מבין ומוכן לעזור לי אני יותר מאשמח וממש אעריך,
תודה מראש

מה קורה בעוד 3-4 חודשים שאתה כזה ממהר?
אימוני כוח/פווארליפטינג זה תהליך של שנים וזה לא ממש משנה איפה תיהיה עוד 3-4 חודשים כל עוד תתמיד ותעבוד חכם.

בשביל להבין לעומק איך לתכנן אתה תצטרך ללמוד הרבה מאוד ולהתנסות על עצמך, אז אם תרצה רשימה של ספרים או פודקאסטים תגיד אבל זה תהליך ארוך ולא יום יומיים.

אתה יכול לקחת איזה תכנית מוכנה ולנסות לרוץ איתה או לעבוד עם מאמן.

יש לי בלוג על הנושא ואולי חלק ממה שאני כותב יכול לעזור לך ולפתוח לך את המחשבה: Aanmelden bij Facebook

אתה לגמרי יכול להתחזק מלא. אף אחד לא יכול לדעת תוך כמה זמן תוסיף כמה משקל לאיזה תרגיל, אבל לטווח הארוך ברור שתוכל להוסיף מאות קילוגרמים לטוטאל.
מי שבאמת מבין ומוכן לעזור לי אני יותר מאשמח וממש אעריך
כמעט כולם פה ישמחו לעזור לך, זה כל המטרה של הפורום. אם אתה רוצה ממש מאמן תוכל לקבל פה המלצות, אם תרצה מקורות מידע גם כן תוכל לקבל פה המלצות, אם תרצה לשאול שאלות ספציפיות פעם ב גם כן תענה בחיוב, אבל פחות יעזרו לך אם לא תעזור לעצמך ללמוד.

אני מתכחש לזה שאנשים מסוימים מוגבלים יותר ולא יצליחו להיות חזקים כמו אחרים.
אם אחרים הצליחו, ואתה ממש רוצה להצליח גם כן, אין סיבה שלא תגיע הכי רחוק שיש.

בכמה זמן? תלוי ברמת הרצון שלך וכמה תוכל להשקיע, ובמגבלויות הזמן האנושיות.
אם נניח תקפיד על 140 גרם חלבון ביום.
8 שעות שינה לפחות.
תזונה מגוונת ובריאה.
תתאמן מעל 12 שעות בשבוע עם תוכנית טובה ואפילו יותר טוב, עם מאמן טוב, אני מאמין שזה הגיוני.

לא בהכרח יקרה, אבל הגיוני מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית