הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור PJ
  • פורסם בתאריך
אתה יוצא מנקודת הנחה שהשאלה היא בהכרח 'שגיאה'. מעניין לחשוב כמה אנשים שגו פה בפורום כששאלו על אחוז השומן שלהם. מה הנושא הבא שנהפוך ל'שגוי'.
הוא *אולי* לימד אותו שהשאלה שלו שגויה, אבל לא *למה* היא שגויה ושזה שוב, אם בכלל השאלה שגויה מלכתחילה.

עצם זה שחשבת שאני 'מתווכח' איתך מראה שבאותו סגנון מענה כמו שלך אני מצליח לגרום לאנטגוניזם אצל מי שמקבל את התשובה
הסיבה שהסקתי שאתה סתם מנסה להתווכח איתי זה בגלל תגובות קודמות שלך אליי ובכללי בעבר, לא בגלל הניסוח הספציפי פה.
לא, לא היה לו אפילו טיעון בתגובה שלו (אולי לא קראנו את אותה התגובה?)
פרקטית, הוא לא נתן לפותח את הפוסט מענה, אלא ניסה לגרום לו לחשוב שהשאלה מיותרת (שזה טיעון לגיטימי) אבל היה אפשר לנסח את זה יותר טוב עם מענה יותר טוב.
זאת לא הייתה התגובה היחידה שתכננתי לכתוב, פשוט ניסיתי לעשות את זה בשלבים. בדיוק ככה:
אני חושב שלגרום לאדם להבין לבד את השגיאה של עצמו היא הדרך הטובה ביותר ללמד מישהו. בידיוק כמו שנעשה בתגובה הראשונה לפוסט.
התכוונתי שיהיו פה כמה תגובות שלו וכמה תגובות שלי שבסופם הוא יבין את המסר שלי בצורה הכי טובה שיש, בעצמו כמו שיונתן אמר.
אתה יוצא מנקודת הנחה שהשאלה היא בהכרח 'שגיאה'. מעניין לחשוב כמה אנשים שגו פה בפורום כששאלו על אחוז השומן שלהם. מה הנושא הבא שנהפוך ל'שגוי'.
הוא *אולי* לימד אותו שהשאלה שלו שגויה, אבל לא *למה* היא שגויה ושזה שוב, אם בכלל השאלה שגויה מלכתחילה.
בגדול כן, לתת ערך למספר של האחוז שומן זה שגיאה כשהמטרה זה להבין איפה אתה עומד ומה לעשות עם זה הלאה, כי כל מה שמעניין אותו זה המראה.

חברה אתם רבים על פארש
אני חושב שפותח האשכול הבין את הכיוון מכאן כבר

body-fat-percentage-men-women
body-fat-percentage-men.jpg
איך 35 נראה ״רזה״ יותר מ30

אחוז השומן שלך לא גבוהה וכך גם מסת השריר שלך.
אם הייתי חייב לזרוק מספר כלשהו…כנראה שאזור ה17%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית