עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נניח שנאמר לך מספר. נניח אתה עם X אחוז שומן. מה תעשה פרקטית עם המידע הזה?
זה כמובן משתנה מאדם לאדם, אבל עושה רושם שאין לך מסת שריר גדולה, ומבחינת משקל וגובה(הרבה יתנגדו למה שאני רושם) אתה אמור להיות עם אחוז שומן יותר גבוהה מימה שנראה בתמונות, או שאתה מכניס את הבטן או שיש הצטברות שומן בפלג גוף תחתון.צפה בקובץ המצורף 80658 צפה בקובץ המצורף 80659
על כמה אחוז שומן אני לדעתכם? אם זה רלוונטי אני שוקל 62 קילו ואני 1.69 מטרים
צפה בקובץ המצורף 80658 צפה בקובץ המצורף 80659
על כמה אחוז שומן אני לדעתכם? אם זה רלוונטי אני שוקל 62 קילו ואני 1.69 מטרים
איזו תשובה פרקטית נתת לו עם התגובה שלך?נניח שנאמר לך מספר. נניח אתה עם X אחוז שומן. מה תעשה פרקטית עם המידע הזה?
ניסיתי להסביר לו שזאת התעסקות בקקי, ואם באיזה אחוז שומן הוא זה מה שקובע אם זה הזמן להתחיל מסה או חיטוב אז שישנה את זה לאם הוא רוצה לגדול או להתחטב.איזו תשובה פרקטית נתת לו עם התגובה שלך?
לגיטימי לחלוטין שמישהו ירצה לדעת כמה אחוז שומן הוא ללא תלות במה הוא יעשה עם המידע הזה.ניסיתי להסביר לו שזאת התעסקות בקקי, ואם באיזה אחוז שומן הוא זה מה שקובע אם זה הזמן להתחיל מסה או חיטוב אז שישנה את זה לאם הוא רוצה לגדול או להתחטב.
אני גם די בטוח שהבנת לאן חתרתי לבד וסתם ניסית להתווכח.
וואלה לא נראה אף אחד מהם
למה לעשות חיטוב שאין את מה לחטבהחיטוב גם ככה יוריד לי את כל זה
לא הבנתי מה אתה רוצה. אני בסך הכל ניסיתי להוביל אותו למסקנה שתשפר לו את התהליך. עד עכשיו כבר הסברתי את זה לכמה אנשים בפורום בעבר ואני זוכר שכמה אנשים אמרו וואלה, עזרת לי, תודה. אם אני הייתי במקומו (והייתי ואהיה בשאלות/ טיפים אחרים) הייתי רוצה שמישהו יכתוב לי מה שכתבתי לו.לא נראה לי שפותח הפוסט חיפש שתטיף לו על השאלה שלו
איזו תשובה פרקטית נתת לו עם התגובה שלך?
אני לא מנסה להתווכח.לא הבנתי מה אתה רוצה. אני בסך הכל ניסיתי להוביל אותו למסקנה שתשפר לו את התהליך. עד עכשיו כבר הסברתי את זה לכמה אנשים בפורום בעבר ואני זוכר שכמה אנשים אמרו וואלה, עזרת לי, תודה. אם אני הייתי במקומו (והייתי ואהיה בשאלות/ טיפים אחרים) הייתי רוצה שמישהו יכתוב לי מה שכתבתי לו.
כולה ניסיתי להיות נחמד ולעזור, למה אתה ישר מנסה להתווכח תמיד
לא, לא היה לו אפילו טיעון בתגובה שלו (אולי לא קראנו את אותה התגובה?)אין תשובה פרקטית. זה גוף הטיעון. א״ש זה כלום ושום דבר, מה שאתה רואה זה מה שיש. מה זה משנה אם זה 7% או 70%
(כמובן כל עוד עוסקים באסתטיקה ולא בבריאות, כמובן בבריאות יש משמעות לא״ש.)
לא, לא היה לו אפילו טיעון בתגובה שלו (אולי לא קראנו את אותה התגובה?)
פרקטית, הוא לא נתן לפותח את הפוסט מענה, אלא ניסה לגרום לו לחשוב שהשאלה מיותרת (שזה טיעון לגיטימי) אבל היה אפשר לנסח את זה יותר טוב עם מענה יותר טוב.
ובצדקבפשטות, לפי הבנתי פותח הפוסט שאל שאלה והוא טען שהשאלה חזרת משמעות.
זה כבר יותר הכיוון.בפשטות, לפי הבנתי פותח הפוסט שאל שאלה והוא טען שהשאלה חזרת משמעות.
זה כבר יותר הכיוון.
עכשיו, אם היית שואל שאלה והייתי אומר לך שהיא לא רלוונטית או מצד שני אומר לך שהיא לא רלוונטית, מסביר למה ונותן את דעתי איך כדאי להמשיך מכאן.
ממה היית מפיק יותר תועלת?
נניח שנאמר לך מספר. נניח אתה עם X אחוז שומן. מה תעשה פרקטית עם המידע הזה?