הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התפריט

• פותח/ת השרשור ALFA
  • פורסם בתאריך

ALFA

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
22
14
2
שלום לכולם,
בניתי תפריט לחיטוב דל פחמימות ורציתי לשאול מה דעתכם עליו.

התפריט מצורף כתמונה

תודה.

נתונים עליי:

משקל 76.9
גובה : 172

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220803-105845_Word.jpg
    Screenshot_20220803-105845_Word.jpg
    KB 46 · צפיות: 70
  • Screenshot_20220803-105845_Word.jpg
    Screenshot_20220803-105845_Word.jpg
    KB 46 · צפיות: 71
  • Screenshot_20220803-105900_Word.jpg
    Screenshot_20220803-105900_Word.jpg
    KB 13.8 · צפיות: 67
1600 קלוריות? זה כלום בנאדם, אין מצב שזה מה שאתה צריך.

אני לא אספור את הקלוריות שיש בתפריט שלך, כי תכלס מעניין אותי נטו הערכים הסופיים. בדוק יש לך 1600 בתפריט, כלומר איך החלטת את זה (ספרת בעצמך/ השתמשת באפליקציה)? התחלת כבר לאכול לפי התפריט הזה?
האמת בעיקר בגלל פרוטקול השומן העיקש, יש לי שומן שמצטבר במותניים
אין דבר כזה שומן עיקש, זה בסך הכל כינוי לשומן באזורים שמתחטבים בהם אחרונים. ולא שזה משנה איפה זה, אבל ל99% מהאנשים זה יהיה במותניים ובבטן תחתונה, לא שזה משנה פרקטית משהו. בשורה התחתונה, אין משהו פרקטי ששונה בין "שומן עיקש" לכל שומן אחר, זה נטו השומן שבסוף החיטוב.
וזוכר שבעבר הדל פחמימה היה עוזר לי נורא
אם מנטלית זה עוזר לך אז אחלה, לך על זה, אבל אין לזה איזה יתרון טכני

• פותח/ת השרשור
1600 קלוריות? זה כלום בנאדם, אין מצב שזה מה שאתה צריך.

אני לא אספור את הקלוריות שיש בתפריט שלך, כי תכלס מעניין אותי נטו הערכים הסופיים. בדוק יש לך 1600 בתפריט, כלומר איך החלטת את זה (ספרת בעצמך/ השתמשת באפליקציה)? התחלת כבר לאכול לפי התפריט הזה?

אין דבר כזה שומן עיקש, זה בסך הכל כינוי לשומן באזורים שמתחטבים בהם אחרונים. ולא שזה משנה איפה זה, אבל ל99% מהאנשים זה יהיה במותניים ובבטן תחתונה, לא שזה משנה פרקטית משהו. בשורה התחתונה, אין משהו פרקטי ששונה בין "שומן עיקש" לכל שומן אחר, זה נטו השומן שבסוף החיטוב.

אם מנטלית זה עוזר לך אז אחלה, לך על זה, אבל אין לזה איזה יתרון טכני
יש פה פרוטקולים בפורום שטוענים אחרת.(פרוטקול השומן העיקש קילוגרם)

והנתונים לפי שקילה ולפי מחשבון קלוריות. הכל נספר בקפידה.
הbmr שלי אחרי שריפת קלוריות הוא 2100(כולל אימון משקןלות) 2100-500 זה 1600 . למה זה קצת?

אני לא יודע על איזה מאמר מדובר, אבל אני מניח שמה שמדובר שם זה פשוט איך להתמודד עם חיטוב באחוז שומן נמוך יותר. כי כמו שאמרתי, שומן עיקש הכוונה פשוט השומן שיש לך כשאתה באחוז שומן כבר לא גבוה (ועם מסת שריר נמוכה זה נראה גם יותר בולט). ככל שאתה באחוז שומן נמוך יותר החיטוב נהיה קשה יותר, אבל בשורה התחתונה לא משנה באיזה אסטרטגיה תבחר, מה שבאמת משנה זה מאזן קלורי שלילי. כל השיטות נועדו רק לעזור לך מנטלית להגיע אליו בכל מיני דרכים.
והנתונים לפי שקילה ולפי מחשבון קלוריות. הכל נספר בקפידה
אז או שיש לך כלום אוכל בתפריט, או שאתה לא סופר כמו שצריך.
מרפרוף קל בתפריט נראה שיש לך כלום אוכל, בנוסף חסרים שם כמה דברים, לדוגמא השמן שאתה מטגן איתו את הפרגיות, השמן שאתה מטבל איתו את הסלט. סתם דוגמאות. ספרת את הפרגיות לפני או אחרי הכנה? ואם אחרי אז לפי איזה הכנה?
ומאיפה קיבלת את האינפורמציה לכמה קלוריות יש בכל דבר? ושוב אני שואל, התחלת כבר לאכול עם התפריט הזה או שאתה רק מתכנן להתחיל איתו? מה היחס בין התפריט הזה למה שאתה אוכל עכשיו/ מה שאכלת לפני שהתחלת את התפריט?
הbmr שלי אחרי שריפת קלוריות הוא 2100(כולל אימון משקןלות) 2100-500 זה 1600
bmr וכל החישובים האלה שווים לתחת. אף נוסחא לא באמת יכולה לדעת מראש כמה קלוריות אתה מנצל ביום, הכל עניין של התאמות עם הזמן. לדוגמא אכלת במשך שבועיים 2200 קלוריות ולא ירדת במשקל? תוריד שבוע אחר כך 100 קלוריות. לא ירדת מספיק מהר? תוריד עוד 100.
אכלת במשך שבועיים 2200 קלוריות וירדת מהר מידי? תוסיף 100 קלוריות.
אכלת במשך שבועיים 2200 קלוריות וירדת בקצב רצוי? אחלה, תמשיך ככה.
בסופו של דבר אף נוסחא לא תדע כמה קלוריות אתה מנצל.
למה זה קצת?
קודם כל אם אין לך איזה בעיה רפואית מסויימת או משהו אז אין מצב ש1600 קלוריות יתנו לך לרדת בקצב רצוי, עם 1600 אתה תרד מהר מידי.
דבר שני אתה תהיה רעב כל הזמן.
דבר שלישי עם כל כך קצת קלוריות אתה לא תצליח להכניס מספיק חלבון, שומן, פחמימות, ויטמינים ומינרלים, ככה שתהיה בחוסרים.
תכלס שלושת הסיבות האלה הן אותה סיבה - מאזן קלורי קיצוני מידי, כל אחת מהן זה פשוט דרך אחרת שזה בא לידי ביטוי.

אתה מסתכל על מאמר מלפני 14 שנים בערך,
עצם זה שכתוב שם "חומצת חלב" רק מראה כמה זה ישן, הרבה השתנה מאז.
הbmr שלי אחרי שריפת קלוריות הוא 2100(כולל אימון משקןלות) 2100-500 זה 1600 . למה זה קצת?
לא מחשבים BMR אלא TDEE

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית