הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא יודע אם להתחיל חיטוב

ShaharTur

משתמש מתחיל
33
6
נק' מוניטין:
6
33
6
1.73 משקל : 78-79 ,הערכה שלי באיזור ה16-17 אחוז שומן ובאלי להגיע לאיזור ה10-12 אחוז .
אני מקפיד על התזונה שוקל את האוכל שלי וכ'ו .
אני מתאמן באיזור השנה וחצי -שנתיים עם הפסקות פה ושם בגלל קורונה/בעיות בראותיות שקרו בדרך ולכן אף פעם לא השלמתי חיטוב ,תמיד הייתי מגיע לכמעט ההתחלת חיטוב ולצערי המזל שלי היה לרעתי בתקופות האלו .

המצב הוא כזה ,אני סטודנט שבדיוק סיים תקופת מבחנים ויוצא לחופש ,עד עכשיו התאמנתי 3 פעמים בשבוע FBW השתדלתי להתקדם כמה שאפשר בנפח בהתחלה זה היה כזה מאימון לאימון ועכשיו זה יותר משהו כמו כל 3 אימונים אני מצליח להתקדם בחזרות או במשקל .
הגעתי למצב שיש עלי מסה סבירה מינוס לדעתי ,הבעיה שאני ממש לא מרוצה מהאחוז שומן שלי ובאלי לראות יותר הפרדות ולהיות על אחוז שומן נמוך ,אין לי דד ליין ולא מעניין אותי להיות חטוב בשביל הקיץ לים או משהו כזה ,נטו בשבילי כי אף פעם לא הייתי חטוב .

הקטע הוא שקראתי הרבה פה המלצות של אנשים לאנשים אחרים והחשש הכי גדול שלי זה להיות שחיף בסוף ולא להיות מרוצה מהתוצאות.
אני אף פעם לא באמת מרוצה ממה שאני משיג (על זה אני עובד ) ,ראיתי שיש כזו בעיה לעוד אנשים שמסתכלים במראה או מצטלמים וזה מרגיש להם שהם שחיפים רצח .
אבל הקטע הוא שלא יודע אם באמת יש הגדרה לכמה מסה זה מספיק כדי באמת להתחיל חיטוב ובאיזה שלב של אחוז שומן גבוה זה כבר יותר מידי אחוז שומן שזה כבר לא אפקטיבי להמשיך מסה כי אני פשוט יעלה עוד באחוזי שומן ופחות בשריר ..

מה הייתם עושים במקומי ?
חשבתי לשאוף ל80-81 קילו ולהתחיל אבל אני באמת בדילמה אם אני בשלב הזה או עוד לא .

אני אף פעם לא באמת מרוצה ממה שאני משיג (על זה אני עובד ) ,ראיתי שיש כזו בעיה לעוד אנשים שמסתכלים במראה או מצטלמים וזה מרגיש להם שהם שחיפים רצח .
Body dysmorphic disorder (BDD)
אבל הקטע הוא שלא יודע אם באמת יש הגדרה לכמה מסה זה מספיק כדי באמת להתחיל חיטוב ובאיזה שלב של אחוז שומן גבוה זה כבר יותר מידי אחוז שומן שזה כבר לא אפקטיבי להמשיך מסה כי אני פשוט יעלה עוד באחוזי שומן ופחות בשריר ..
אין מספר קסם, לרוב אני עושה מסה של 10-15 ק"ג מינימום לפני החיטוב.
עניין שלך ושל הנראות שלך.

נשמע בכל מקרה שאתה רוצה להתחטב עוד אז לך על זה,
אם לא תהיה מרוצה תעבור למסה.

אני אף פעם לא באמת מרוצה ממה שאני משיג (על זה אני עובד ) ,ראיתי שיש כזו בעיה לעוד אנשים שמסתכלים במראה או מצטלמים וזה מרגיש להם שהם שחיפים רצח
תצלם תמונות כל כמה זמן, ובהנחה שעבדת כמו שצריך תראה הבדלים חיוביים בין התמונות לאורך הזמן.
תסתכל גם על הביצועים שלך במכון, אם עבדת נכון הם גם אמורים לעלות ולהיזכר בזה זה נחמד מידי פעם.
אבל הקטע הוא שלא יודע אם באמת יש הגדרה לכמה מסה זה מספיק כדי באמת להתחיל חיטוב
אין. זה נטו עניין של מה אתה רוצה ומה יותר מושך אותך כרגע, לטווח הארוך בכל מקרה אתה כנראה תעשה סייקלים של מסה חיטוב אז לא באמת משנה ממה אתה מתחיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית