הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה החבילה האחרונה שקיבלתם?

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
מתפלא עליך, גם יקר וגם 11 גרם חלבון לחטיף... לא עדיף לתקוע 2 פרוסות גבנצ אם אין זמן?

ולמה חלבון מהצומח? אין שום הבדל, הייתי לוקח את מה שהכי זול
כן זוכר שהבאת איזה 15 קילו חלבון סויה מתחת ל$75 ממייפרוטאין, זה דיל
אני לא אוכל מוצרי חלב, וגם לא לחם שלא אני הכנתי בעצמי.
יש הרבה רכיבים שאינם מזון בדברים האלו, ואני מעדיף לאכול רק מה שמזון.
לכן חטיף חלבון מוכן מרכיבים שהם מזון, הרבה יותר קל לי לתפוס ולקחת.
הכנתי חטיפים כאלו בעצמי מאבקת חלבון, אבל זה לא יצא כזה זול, וההתעסקות מיותרת כשיש משהו מוכן שאני יכול לקנות.

אני אוכל 3 חטיפים במכה בשביל 33 גרם חלבון.

אני משתדל לגוון במזון כי אני מאמין שזה חשוב לבריאות. בכל מקור חלבון יש איזון שונה של מינרלים וויטמינים ופיטו כימיקלים אחר. אני מאמין שגיוון עוזר למנוע חסרים.

אני כבר אוכל הרבה עוף, ביצים ודגים, והאבקת חלבון שאני שותה הוא סויה ממי פרוטאין.

קניתי חטיפים ואבקה נוספת עם חלבון צמחי אחר מקטניות כמו עדשים בשביל לגוון עוד יותר.

אני כבר שנים לוקח 70 גרם חלבון 5 ימים ימים בשבוע מסויה, לא חושב שזה לא בריא בהכרח, אבל אני שמח להכניס מקורות חלבון צמחיים אחרים גם כן.

5 קילו חלבון של מעי פרוטעין בטעם שוקולד בראוניז
וקופסא של חטיפי חלבון שלהם

הכי זול שמצאתי זה 950
חברות שלי קנו גם ב1200
שמת אלפייה על מכונה שמערבבת גלידה??
מה תכלס המכונה עושה לא נהנתי אם תוכלי להסביר לפשוטי העם את המכניקה פה
בוקר טוב אליהו
כבר יותר מחצי שנה המחירים עלו
לא שווה לקנות מהם יותר
אןוף יש לי דברים דחופים לקנות כמו מולטי ויטמין
לא יכול לחכות ל11.11

לא יכול לחכות ל11.11

בשביל מולטי יש אייהרב. יותר באסה לי מהמחירים זה שנגמר האבקת חלבון ביצה. אני סופר תלותי במוצר הזה, בלעדיו אני כל יומיים קונה שתי חבילות ביצים.

לא יכול לחכות ל11.11
מחזק את הבחור מעליי
אייהרב זה המקום למולטי ויטמינים

בשביל מולטי יש אייהרב. יותר באסה לי מהמחירים זה שנגמר האבקת חלבון ביצה. אני סופר תלותי במוצר הזה, בלעדיו אני כל יומיים קונה שתי חבילות ביצים.
יכול לתת המלצה למולטי טוב ב iherb
שנותן פייט למחיר ולערכים של ה אלפא מולטי שיש ב MP
?
שתי חבילות ביצים
תחפש ערבי או מישהו עם לול ותביא ארגז של ביצים טריים במחיר הגיוני במקום להישחט בסופר עם סחורה ישנה בגלל שיש מדבקה ורודה בפי 3 מחיר, זה מה שאני עושה

• פותח/ת השרשור
כפי שאתה לא תשתה חלב לא מפוסטר, אין הגיון גם לצרוך ביצים לא מפוסטרות.
וכן, פסטור בעיקר מאריך את חיי המדף של המוצר, אבל גם הופך את המוצר להרבה יותר בטוח לשימוש.

להכין גלידה טעמיה זה קל, אבל בשביל המרקם, רק מכונה טובה יכולה לעשות את זה.

אני לא אוכל מוצרי חלב, וגם לא לחם שלא אני הכנתי בעצמי.
יש הרבה רכיבים שאינם מזון בדברים האלו, ואני מעדיף לאכול רק מה שמזון.
לכן חטיף חלבון מוכן מרכיבים שהם מזון, הרבה יותר קל לי לתפוס ולקחת.
הכנתי חטיפים כאלו בעצמי מאבקת חלבון, אבל זה לא יצא כזה זול, וההתעסקות מיותרת כשיש משהו מוכן שאני יכול לקנות.

אני אוכל 3 חטיפים במכה בשביל 33 גרם חלבון.

אני משתדל לגוון במזון כי אני מאמין שזה חשוב לבריאות. בכל מקור חלבון יש איזון שונה של מינרלים וויטמינים ופיטו כימיקלים אחר. אני מאמין שגיוון עוזר למנוע חסרים.

אני כבר אוכל הרבה עוף, ביצים ודגים, והאבקת חלבון שאני שותה הוא סויה ממי פרוטאין.

קניתי חטיפים ואבקה נוספת עם חלבון צמחי אחר מקטניות כמו עדשים בשביל לגוון עוד יותר.

אני כבר שנים לוקח 70 גרם חלבון 5 ימים ימים בשבוע מסויה, לא חושב שזה לא בריא בהכרח, אבל אני שמח להכניס מקורות חלבון צמחיים אחרים גם כן.

הכל טוב ויפה רק שהחלבון מהצומח שאתה קונה כנראה לא מכיל כמות משמעותית של פיטוכימיקלים.
אני די בטוח שכל חטיף או תוסף חלבון מהצומח מכיל פשוט חלבון מבודד (כמו חלבון מי גבינה מבודד)
תסתכל ברכיבים, בדרך כלל זה׳חלבון סויה מבודד, מסמיכים קקאו/חומר טעם וריח׳ וכו׳...

בעבר מישהו כאן חשש לגבי הימצאות של כל מיני רכיבים מזיקים באבקות חלבון, וזה גם לי לחקור קצת ולחפש מידע - יצא שחלבון מי גבינה (למעט חברות גרועות או לא ידועות) הכיל בדרך כלל רק חלבון ורכיבי חלב, בניגוד לחלבון מהצומח שהכיל את החלבון אבל גם כמויות יפות של מתכות כבדות.
הסיבה לזה היא שהסויה או האפונה או מה שלא תבחר מגיע מהצומח ומהאדמה בסין או הודו או איפה שזה לא יהיה, ולפעמים האדמה מכילה מתכות מזיקות. זה לא איזה פיקציה, עשו בדיקות מעבדה לכל מיני חברות וזה מה שיצא. משהו שכדאי לקחת בחשבון.

אני תופס ממך בעל ידע בגלל זה לא כ״כ ברור לי מאיפה הרצון לגוון בסוגי חלבון כשמדובר רק בתוסף חלבון, ולא במזון מלא
מחטיף חלבון מבודד מהצומח אתה לא מקבל יותר מידי פיטוכימיקלים או ויטמינים, אולי הפרופיל חומצות אמינו שונה
מה שכן זה בדרך כלל זול יותר.

נערך לאחרונה:
הכל טוב ויפה רק שהחלבון מהצומח שאתה קונה כנראה לא מכיל כמות משמעותית של פיטוכימיקלים.
אני די בטוח שכל חטיף או תוסף חלבון מהצומח מכיל פשוט חלבון מבודד (כמו חלבון מי גבינה מבודד)
תסתכל ברכיבים, בדרך כלל זה׳חלבון סויה מבודד, מסמיכים קקאו/חומר טעם וריח׳ וכו׳...

בעבר מישהו כאן חשש לגבי הימצאות של כל מיני רכיבים מזיקים באבקות חלבון, וזה גם לי לחקור קצת ולחפש מידע - יצא שחלבון מי גבינה (למעט חברות גרועות או לא ידועות) הכיל בדרך כלל רק חלבון ורכיבי חלב, בניגוד לחלבון מהצומח שהכיל את החלבון אבל גם כמויות יפות של מתכות כבדות.
הסיבה לזה היא שהסויה או האפונה או מה שלא תבחר מגיע מהצומח ומהאדמה בסין או הודו או איפה שזה לא יהיה, ולפעמים האדמה מכילה מתכות מזיקות. זה לא איזה פיקציה, עשו בדיקות מעבדה לכל מיני חברות וזה מה שיצא. משהו שכדאי לקחת בחשבון.

אני תופס ממך בעל ידע בגלל זה לא כ״כ ברור לי מאיפה הרצון לגוון בסוגי חלבון כשמדובר רק בתוסף חלבון, ולא במזון מלא
מחטיף חלבון מבודד מהצומח אתה לא מקבל יותר מידי פיטוכימיקלים או ויטמינים, אולי הפרופיל חומצות אמינו שונה
מה שכן זה בדרך כלל זול יותר.

החטיף חלבון הוא ישראלי.
הוא מכיל חלבון אפונה, ורכיבים מאוד פשוטים
20220825_202824.jpg

לא שמעתי על מתכות כבדות באבקת אפונה יותר ממאכלים אחרים. אשמח לקרוא אם יש לך משהו בשבילי.
רכיבי המזון שנמצאים בחטיף הזה הם מלאים בערך תזונתי, ואני לא בטוח שהעיבוד שעוברת האבקה מוציאה אותם ממנה.
כנ"ל האבקה שקניתי.
20220825_203343.jpg

אפשר לומר שאני סומך על החלבון הכשר הזה עם רכיבים פשוטים יותר מהאבקות האחרות בשוק.

כפי שאתה לא תשתה חלב לא מפוסטר, אין הגיון גם לצרוך ביצים לא מפוסטרות.
וכן, פסטור בעיקר מאריך את חיי המדף של המוצר, אבל גם הופך את המוצר להרבה יותר בטוח לשימוש.

אתה מניח שביצים בסופר מפוסטרות?
כי הן לא..

Back
למעלה תחתית