הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי זריקת טסטוטסרון רק לזמן קצר

אליקו919293

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אין לי הרבה ידע כל כך בזה אבל בבקשה תנסו להבין אותי ברצינות, אם לדוגמה אני מזריק עד 3-4 חודשים גג, כמובן נטו טסט בלי חומרים אחרים במינון נורמלי ויחסי ובקרה על ידי בדיקות דם, כדי שאוכל לתת פוש מטורף לעליית מסה ואז מפסיק, מה הסיכוי שיכול להיווצר מצב לתופעות לוואי, פגיעה בכלי דם, או כל פגיעה אחרת על ידי שימוש בטסט בזמן של כמה חודשים בודדים במידה כמובן שאני אדם בריא לחלוטין בלי מחלות רקע?
הרי בתכלס קורות הפגיעות ותופעות לוואי כאשר מזריקים ללא בקרה וכמובן במשך זמן ארוך לא?
מה אתם חושבים?

נערך לאחרונה:
יש עוד רשימה ארוכה
ברור, סתם אלה עלו לי לראש ישר כשראיתי את התגובה של אלחנן על למצוא לו דוגמאות
רובם כמובן לא באמת טבעיים לדעתי
אתה לא יכול להציב רף של בדיקות ואחר כך להגיד שהבדיקות לא מספקות אותך
בוואסטסייד
לא באמת רלוונטי, כי סימונס היה דוחף אותם לקצה ומעבר, כי "אם אתה לא מוכן למות בשביל זה אתה לא ראוי לזה"
ואצל מוזרקים שנפצעו
לזה כמו שאמרתי אני כבר לא נכנס כי אני פשוט לא מבין בכימיה

בואנה זה רק אני שראה פה את דורה מדורה ובוץ שהראש שלה גדול בפער מהגוף ולא נכנס דרך החולצה

78907_FZ1IK0NXoAAtLno.jpeg.jpg

לא הייתה הץייצס לטוען. הייתה התייחסות לטענה
איך טענה יכולה להיות צבועה?
זה לא בריא, ואם הטוען לא מכניס לעצמו לא חומרים ולא יתר דברים שנכנסים אצלו בקטגוריה של לא בריא,
היכן הצביעות?
צריך להיות מאוד חלש נפשית כדי להפגע מכמה מילים באינטרנט.
ומה צריך להיות בשביל להשתמש במילים כאלה באינטרנט?
בואנה זה רק אני שראה פה את דורה מדורה ובוץ שהראש שלה גדול בפער מהגוף ולא נכנס דרך החולצה

צפה בקובץ המצורף 81105
כנראה:sarcastic:

ביקשתי הוכחות שספורט אינטנסיבי הוא לא בריא, ושיש מושג של "שחיקה" בגוף משימוש יתר בתחום הכוח.
אחרי שנוכיח את זה, ביקשתי להשוות את הנזקים האלו למתאמנים מוזרקים, ונראה אם הנזקים עולים או יורדים עם שימוש.

דבר ראשון לא הוכח שספורט אינטנסיבי הוא לא בריא, אלא שאפשר להיפצע בו, ולא בטוח שאחוז הפציעות נמוך יותר בשאר האוכלוסיה היושבנית.

לא הוכח שיש כזה דבר "שחיקה" בגוף באימונים אינטנסיביים.

ולא הוכח שאצל מתאמנים טבעיים או שעברו בדיקות הסיכון הזה גבוה יותר.

ציינתי שאופיר בירנבאום כתב כאן בפורום על כך שאחוז הפציעות עולות בתחרויות ללא בדיקות.
והבאתי מקורות די אמינים על כך שPEDS מחלישים רקמות מסוימות בגוף ומעלים את הסיכון לפציעה.

עכשיו לא רק שלא הוכח שאחוז הפציעות נמוך יותר בקרב מוזרקים, זה בכלל לא קשור לרמת הבריאות של PEDS.

אבל הבאתי מקורות גם כן כאן
והנה עוד כמה דברים מעניינים
NFL players who use steroids have more injuries

Tendon injuries induced by exercise and anabolic steroids in experimental mice - International Orthopaedics

אשמח לראות משהו מבוסס שטוען אחרת, שכמות הפציעות יורדות עם שימוש בPEDS.
לזה כמו שאמרתי אני כבר לא נכנס כי אני פשוט לא מבין בכימיה
אז מה הוספת לדיון? שאפשר להיפצע גם בלי PEDS? חשבת שטענתי שאי אפשר?
גם נפוליון נפצע באחד הקרבות שלו, אבל מה הקשר?
לא באמת רלוונטי, כי סימונס היה דוחף אותם לקצה ומעבר, כי "אם אתה לא מוכן למות בשביל זה אתה לא ראוי לזה"
וספורטאים טבעיים לא דוחפים את עצמם לקצה?
כל מי שבטופ דחף את עצמו לקצה. אל תבלבל לי את השכל שכל המוזרקים שנפצעו זה בגלל שהם דחפו חזק יותר.
עזוב, תתייחס ללינקים שצירפתי.
קיבלתי את זה שיש נפצעים שעברו בדיקות. טענתי שעדיין לא בריא לקחת PEDS, ושזה לא נמוך יותר בקרב מוזרקים, תראה לי אחרת.

תירוץ לדחוף מחטים לגוף, עצוב שצריך להסביר לך את זה.
אתה ליצן שלא מבין כלום
באיקרוס הבחור הצליח להגיע לרמה גבוה ביותר ביחס לספורטאים אחרים שעברו בדיקות.
אני מסכים שיש רמאים טובים יותר ופחות.
אבל בוא נשווה את הטופ הנבדק ביחס לטופ שלא נבדק, הבדל שמיים וארץ.
אתה יותר מדיי תמים אלחנן...
אין קשר להשוות את הטופ הנבדק לטופ הלא נבדק, יותר מ90% על חומרים והם יודעים איך לא להתפס וזאת האמת
לדעתך כל טענה תהיה כזאת כי אין לך מושג בנושא נקודה.

לדעתך כל טענה תהיה כזאת כי אין לך מושג בנושא נקודה
לא הגבתי על חומרים, ואם הדיון היה מסתכם בזה, לא הייתי מגיב בכלל.

אבל כל פעם שהנושא קשור וסביב חומרים, אתה משבית פה תגובות בטענה שהאנשים מולך לא יודעים כלום, ואני אומר, תעמיק בתגובות.

אתה יותר מדיי תמים אלחנן...
אין קשר להשוות את הטופ הנבדק לטופ הלא נבדק, יותר מ90% על חומרים והם יודעים איך לא להתפס וזאת האמת
עזוב את התמימות שלי, לדעתך PEDS מעלים את הסיכון לפציעות? מורידים? או לא זה ולא זה?

אבל כל פעם שהנושא קשור וסביב חומרים, אתה משבית פה תגובות בטענה שהאנשים מולך לא יודעים כלום, ואני אומר, תעמיק בתגובות.
לא פעם ראשונה שלך שאתה מגיב כאן באשכולות של אנשים שקשורים לחומרים ואני בהחלט "אשבית" תגובה שלך או של אלחנן ברגע שאני ארגע משהו מטופש כי אין לכם יותר מדיי ידע בנושא. אני לא יודע כמו הרבה חברים כאן בפורום אבל יודע מספיק בישביל לדעת שהתגובות שלכם לא תופסות כי באמת אין לכם ידע בנושא הזה. אם אין לכם ידע בנושא, למה אתה מגיבים ? זה מדהים
עזוב את התמימות שלי, לדעתך PEDS מעלים את הסיכון לפציעות? מורידים? או לא זה ולא זה?
אני לא נכנס לסיכון לפציעות וכו'
אני מדבר על דבר אחד וזהו

לא פעם ראשונה שלך שאתה מגיב כאן באשכולות של אנשים שקשורים לחומרים ואני בהחלט "אשבית" תגובה שלך או של אלחנן ברגע שאני ארגע משהו מטופש כי אין לכם יותר מדיי ידע בנושא. אני לא יודע כמו הרבה חברים כאן בפורום אבל יודע מספיק בישביל לדעת שהתגובות שלכם לא תופסות כי באמת אין לכם ידע בנושא הזה. אם אין לכם ידע בנושא, למה אתה מגיבים ? זה מדהים
מה שאתה עשית, זה להעמיק בתגובה של עצמך.
חבל, אתה מפספס את הפואנטה שלי, אם היא בכלל מעניינת אדם עם ידע כמו שלך.

מה שאתה עשית, זה להעמיק בתגובה של עצמך.
חבל, אתה מפספס את הפואנטה שלי, אם היא בכלל מעניינת אדם עם ידע כמו שלך.
לא
אני ראיתי את הדברים שכתבת
לא פספסתי את הפואנטה שלך

ביססתי יפה מאוד את עיקר הטענות שלי כאן, אתה החלטת להיתפס על משהו שולי בטענה שלי על כמה הבדיקות יעילות.
אם מישהו פונה לפורום ורוצה להתייעץ אם לקחת חומרים או לא, רק אתה שלוקח יכול ליעץ לו?
מי אתה להחליט מה יודע ומי לא? הבאתי טענות מאוד מבוססות על הפציעות שעולות עם השימוש שנראה שכל המוזרקים כאן לא ידעו. אני חושב שמלבד בורות מסוימת שיש להרבה מוזרקים על הנזקים הפוטנציאליים, יש גם סובלנות מאוד נמוכה לדיון.
אני לא נכנס לסיכון לפציעות וכו'
אני מדבר על דבר אחד וזהו
אבל על זה דיברתי, מה הקשר מי נתפס ומי לא כשכל הדיון שלי זה על הסיכונים?

אתה החלטת להיתפס על משהו שולי בטענה שלי על כמה הבדיקות יעילות.
אתם עברת לדבר על פציעות, אותי זה לא מעניין בכלל כאן.
אני מדבר על הנושא שאתה חושב שמי שעובר בדיקות טבעי, יש כאלה שזה נכון לגביהם אבל כתבו כאן לגבי הנושא אז אני לא ארחיב.
אם מישהו פונה לפורום ורוצה להתייעץ אם לקחת חומרים או לא, רק אתה שלוקח יכול ליעץ לו?
אני לא מייעץ כלום, מישהו שואל על סייקל ראשון אז אני כותב את דעתי לפי מה שאני יודע. לרוב אני לא כותב את דעתי כי אין לי מספיק ידע כמו שאר חברי הפורום בנושא. כאשר אתה כותב לבחור לא לגעת בחומרים ולהישאר טבעי, לא מפריע לי. תכתוב מה שאתה חושב.
מי אתה להחליט מה יודע ומי לא? הבאתי טענות מאוד מבוססות על הפציעות שעולות עם השימוש שנראה שכל המוזרקים כאן לא ידעו. אני חושב שמלבד בורות מסוימת שיש להרבה מוזרקים על הנזקים הפוטנציאליים, יש גם סובלנות מאוד נמוכה לדיון.
אני בהחלט לא מדבר על הדברים האלה. אתה מתייחס כאן לדברים שאני לא מדבר עליהם ואני לא התייחסתי אליהם.
אבל על זה דיברתי, מה הקשר מי נתפס ומי לא כשכל הדיון שלי זה על הסיכונים?
מוזמן ללכת 2 עמודים אחורה ולראות על מה אני מדבר/דיברתי

לא
אני ראיתי את הדברים שכתבת
לא פספסתי את הפואנטה שלך
אז או שאתה חושב שהבנת, או שהמצב גרוע יותר.

מכמה סיבות, להגיב למרות חוסר ידע נראה לי הדבר הלא נכון לעשות.

אני לא מטעה כאן אף אף אחד, ואני לא אומר שהטענות שלך חרא בגלל שהידע שלך לא תואם את הידע שלי, להפך, יש לך הרבה יותר ידע ממני בנושא החומרים.

הטענות שלך חרא כי כמו שאתה עושה ממש עכשיו, אתה מסיק מסקנות, ואתה מתמקד בדברים הלא נכונים, ובכלל, קופץ לומר שטויות שבהקשרים אחרים יכולים להיות הדבר החכם לומר.

לדעתי, הידע שלך עושה לך לא טוב, או שאתה לא עושה טוב לידע שלך, אחד מהשניים.

צודק
אתה יודע הכי טוב:victory:
מה שאני אומר לא יפחית לך מהידע, אבל אם תוכל לקבל ולהפנים אותו, אולי יצא מזה משהו יפה, אין באמת מפסיד, ואני בטח לא ארוויח.
חבל שאתה כזה אנטי, מר ידען.
נראה לי זה מיצה את עצמו, הרבה הצלחה, אוהב אותך.

מה שאני אומר לא יפחית לך מהידע, אבל אם תוכל לקבל ולהפנים אותו, אולי יצא מזה משהו יפה, אין באמת מפסיד, ואני בטח לא ארוויח.
חבל שאתה כזה אנטי, מר ידען.
נראה לי זה מיצה את עצמו, הרבה הצלחה, אוהב אותך.
אני לא כזה אנטי
אני מקבל כל דבר שאתם כותבים גם אם אני לא מסכים איתו כמובן
ואני לא יודע הרבה תאמין לי

ביקשתי הוכחות שספורט אינטנסיבי הוא לא בריא, ושיש מושג של "שחיקה" בגוף משימוש יתר בתחום הכוח.
אחרי שנוכיח את זה, ביקשתי להשוות את הנזקים האלו למתאמנים מוזרקים, ונראה אם הנזקים עולים או יורדים עם שימוש.

דבר ראשון לא הוכח שספורט אינטנסיבי הוא לא בריא, אלא שאפשר להיפצע בו, ולא בטוח שאחוז הפציעות נמוך יותר בשאר האוכלוסיה היושבנית.

לא הוכח שיש כזה דבר "שחיקה" בגוף באימונים אינטנסיביים.

ולא הוכח שאצל מתאמנים טבעיים או שעברו בדיקות הסיכון הזה גבוה יותר.

ציינתי שאופיר בירנבאום כתב כאן בפורום על כך שאחוז הפציעות עולות בתחרויות ללא בדיקות.
והבאתי מקורות די אמינים על כך שPEDS מחלישים רקמות מסוימות בגוף ומעלים את הסיכון לפציעה.

עכשיו לא רק שלא הוכח שאחוז הפציעות נמוך יותר בקרב מוזרקים, זה בכלל לא קשור לרמת הבריאות של PEDS.

אבל הבאתי מקורות גם כן כאן
והנה עוד כמה דברים מעניינים
NFL players who use steroids have more injuries

Tendon injuries induced by exercise and anabolic steroids in experimental mice - International Orthopaedics

אשמח לראות משהו מבוסס שטוען אחרת, שכמות הפציעות יורדות עם שימוש בPEDS.
איך זה קשור למשפט שציטטת? בסך הכל אמרתי שאתה לא יכול להגיד שהרף לטבעי או לא זה הבדיקות (מה שאמרת קודם) ואז להגיד אה הוא עבר בדיקות אבל עדיין לא טבעי. אגב ברור לי שאתה לא חושב שכולם שם טבעיים, אבל צריך להציב רף מסויים ואתה הצבת אותו, אז תעמוד בו.
אז מה הוספת לדיון? שאפשר להיפצע גם בלי PEDS? חשבת שטענתי שאי אפשר?
גם נפוליון נפצע באחד הקרבות שלו, אבל מה הקשר?
אז זהו אני לא מוסיף יותר מידי לדיון, בדיוק כמו שאמרתי מההתחלה. פשוט ראיתי תגובה מסויימת שלך שתביא לי הוכחה שמתחרה נבדק נפצע והם עלו לי ישר לראש, אני לא מתווכח איתך או משהו שהפציעות יותר/ פחות/ אותו דבר בין טבעיים ללא, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע. הגיוני לי שאתה צודק, הגיוני לי גם שאתה טועה. אני לא בצד של אף אחד פה. אתה רוצה בכוח שאני אשתתף בדיונים שאני לא מבין בתחומים שלהם? מה זה יתרום? כולה שאלה אחת ראיתי וידעתי לענות עליה אז עניתי.
וספורטאים טבעיים לא דוחפים את עצמם לקצה?
כל מי שבטופ דחף את עצמו לקצה. אל תבלבל לי את השכל שכל המוזרקים שנפצעו זה בגלל שהם דחפו חזק יותר.
לא אמרתי שספורטאים טבעיים לא נפצעים כי הם דוחפים את עצמם מעבר לקצה, ההפך, הבאתי דוגמאות לכאלה שכן.
לא אמרתי גם שכל המוזרקים שנפצעו זה בגלל שהם דחפו חזק יותר.
המתאמנים של סימונס ספציפית היו דוחפים את עצמם לא לקצה אלא מעבר לקצה, משהו שגם ספורטאי עילית לרוב לא עושים ובצדק, הספורטאים של סימונס שבורים אחד אחד. אם אין ספורטאים טבעיים או מוזרקים לא של סימונס שגם מגזימים? ברור שכן, אבל ווסטאייד כקבוצה עשו את זה, לעומת אחרים שהם עושים את זה לבד.
כל מי שבטופ דחף את עצמו לקצה
שים לב שבכוונה כתבתי לקצה ומעבר, זה באמת לא אותו דבר
עזוב, תתייחס ללינקים שצירפתי
זה באמת לא מספיק מעניין אותי בשביל שאתעמק בנושא. מאותה סיבה שאין לי בכלל ידע בחומרים, זה פשוט לא רלוונטי אליי ולא מעניין אותי התחום הזה.
קיבלתי את זה שיש נפצעים שעברו בדיקות. טענתי שעדיין לא בריא לקחת PEDS, ושזה לא נמוך יותר בקרב מוזרקים, תראה לי אחרת
שוב, אתה יוצא מנקודת הנחה שאני מתווכח איתך, אני לא. אין לי פה דעה בדיון, מה שאתה אומר הגיוני לי מאוד, פשוט גם מה שהם אומרים, אני לגמרי ניטרלי פה.

איך זה קשור למשפט שציטטת? בסך הכל אמרתי שאתה לא יכול להגיד שהרף לטבעי או לא זה הבדיקות (מה שאמרת קודם) ואז להגיד אה הוא עבר בדיקות אבל עדיין לא טבעי. אגב ברור לי שאתה לא חושב שכולם שם טבעיים, אבל צריך להציב רף מסויים ואתה הצבת אותו, אז תעמוד בו.
לא הצבתי את הרף למתאמן טבעי הבדיקות שלו, אני שנים טוען שריי וויליאמס מוזרק.
אמרתי שגם המוזרקים שעוברים בדיקות הם בסיכון נמוך יותר לפציעות.
תקרא שוב.
בדומה לעצמות, השרירים תחת שימוש מתחזקים, לא נשחקים. עוד לא הבנתי את הטענה שטוענת שיש שחיקה מאימונים אינטנסיביים, אשמח לראות ביסוס לזה. נראה לי שאנשים מבססים את זה על דברים אחרים שנשחקים כמו ברכב, אני לא סבור שככה עובד גוף האדם. אצלנו כשאתה משתמש בשרירים אתה מחזק אותם.

סיכוני פציעות קיים בספורט, אך גם בחיי היום יום. אנשים נופלים, נפגעים והרקמות שלהם עלולים להיקרע או להינזק. הסיכוי הזה לא עולה כשאתה באופן מודע שם את הסטרס על עצמך. אם כבר להיפך, פריצות דיסק ופציעות שמיוחסות לספורט נראים יותר נפוצים אצל אנשים דווקא לא פעילים, אשמח לשתף גם מקור אם תרצה.

עם כימיה הפציעות עולות כי הגידים והרקמות השונות לא הספיקו להתחזק בקצב של השרירים. המיומנות והשליטה במשקל כבד עדיין לא משופשף ביחס לכוח שיש לספורטאי, ויש עוד סיבות. הבעיה עם מחקרי פציעות על הטופ בפאוורליפטינג זה בדיוק זה, שהם בודקים ספורטאים מוזרקים בדרך כלל, וככה אי אפשר לבודד את הסיבה של הפציעות לאימונים אינטנסיביים, זה יכול להיות גם הכימיה.
הפציעות משמעותית נמוכות יותר בתחרויות פאוורליפטינג עם בדיקות.

אני פתוח לשמוע על חסרונות פוטנציאלים של ספורט אינטנסיבי, אבל מלבד שאני מאמין שהם מתגמדים ביחס ליתרונות, אני לא מאמין שתצליח למצוא הוכחות טובות לטענות שלך על ספורטאים טבעיים.
לא אמרתי שספורטאים טבעיים לא נפצעים כי הם דוחפים את עצמם מעבר לקצה, ההפך, הבאתי דוגמאות לכאלה שכן.
לא אמרתי גם שכל המוזרקים שנפצעו זה בגלל שהם דחפו חזק יותר.
המתאמנים של סימונס ספציפית היו דוחפים את עצמם לא לקצה אלא מעבר לקצה, משהו שגם ספורטאי עילית לרוב לא עושים ובצדק, הספורטאים של סימונס שבורים אחד אחד. אם אין ספורטאים טבעיים או מוזרקים לא של סימונס שגם מגזימים? ברור שכן, אבל ווסטאייד כקבוצה עשו את זה, לעומת אחרים שהם עושים את זה לבד.
אין לי אפילו איך להגיב לזה, זה כל כך לא מבוסס וטפשי. איך אתה מודד את הקצה? Fail lifts? לא חושב שלוואסטסייד היו יותר כאלו מספורטאים טבעיים.
שוב, אתה יוצא מנקודת הנחה שאני מתווכח איתך, אני לא. אין לי פה דעה בדיון, מה שאתה אומר הגיוני לי מאוד, פשוט גם מה שהם אומרים, אני לגמרי ניטרלי פה.
אתה לא יכול לזרוק משפט שכביכול סותר משהו שאמרתי, חסר משמעות, ולטעון שאתה לא מנסה לקיים דיון, זה די טפשי.

דוגמה לזה יהיה לכתוב שסטרואידים עשויים במעבדה, כאילו מה הקשר?

לא מבין למה אתם בכלל עונים לאחד כמו אלחנן,
הבנאדם טבעי עם אובססיה רעה כלפי אנשים שצורכים peds וכל כמה ימים הוא נכנס לפורום כדי להטיף לכם, ועוד הוא משקיע בתגובות עונה לכל אחד מצטט מחקרים בשביל מה כל זה אחי?(ומאיפה יש לך כל כך הרבה זמן לשרוף על החרא הזה)

יאללה שחרר ת'אנשים פה ואת הפורום הזה, שכל אחד יעשה מה שבא לו, אם זה סטרואידים, סמים, אורגיות.

תאמין לי אנשים אף אחד לא צורך סטרואידים או סמים או ג'אנק פוד וחושב שזה בריא, כולם פה ילדים גדולים מודעים להשלכות של מה שהם עושים והמטרה של הפורום הזה היא לעשות את זה חכם ולמזער סיכונים אז חאלס להרוס פה פוסטים לאנשים.

אף אחד פה לא מעודד שימוש בסטרואידים אלה להיפך.

ולשאר החבר'ה פה פשוט תפסיקו לתת לו במה ולענות לו לתגובות, בסופו של דבר הוא יפסיק.

לא הצבתי את הרף למתאמן טבעי הבדיקות שלו, אני שנים טוען שריי וויליאמס מוזרק.
אמרתי שגם המוזרקים שעוברים בדיקות הם בסיכון נמוך יותר לפציעות.
תקרא שוב
שוב אני אומר, ברור לי מההתחלה שאתה לא חושב שכולם שם טבעיים. אבל הצבת רף מסויים להבדיל בין טבעיים ללא גם אם הוא לא מדוייק. אתה יכול לומר שאתה מניח שגם בתוך הרף הזה לא כולם טבעיים, אבל אתה לא יכול להשתמש בהם כדוגמא או לבטל דוגמא שלהם על טבעיים כי הם לא טבעיים בעיניך.
אין לי אפילו איך להגיב לזה, זה כל כך לא מבוסס וטפשי. איך אתה מודד את הקצה? Fail lifts? לא חושב שלוואסטסייד היו יותר כאלו מספורטאים טבעיים
אני בעבר ראיתי כל מיני סרטונים וראייונות שלהם, וברור שהם עובדים יותר קשה. לעשות באופן קבוע סינגלים/ זוגות/ שלישיות מקסימליות בואריאציות של sbd זה מטורף. אשכרה להיות כנים כל הזמן בrir זה כבר יותר מהרוב. להיכשל לא מעט במשקלים שהם משתמשים בהם זה מטורף, וכן, להיכשל עם סט של 3 חזרות או פחות, וכשהמשקלים שאתה משתמש בהם הם של הטופ העולמי, ואשכרה שהכשל יהיה אמיתי, אין הרבה מתאמנים כאלה.
אתה לא יכול לזרוק משפט שכביכול סותר משהו שאמרתי, חסר משמעות, ולטעון שאתה לא מנסה לקיים דיון, זה די טפשי.
למה לא? אתה לא זה שאמר קודם שאפשר להאמין באבולוציה בלי להאמין שתפוחים נוצרו מקופים? אני יכול לסתור משפט אחד שאמרת (לא שהוא סתר, הוא פשוט ענה על משפט אחר שלך) ולא לסתור את שאר הדיון.
ואני לא אתייחס בכלל לחסר משמעות.
דוגמה לזה יהיה לכתוב שסטרואידים עשויים במעבדה, כאילו מה הקשר?
באמת מה הקשר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית