עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו אז בחיאת אל תמליץ לאנשים מה שאתה לא עושנ בעצמך רק בשביל עוד טיפה קרדיט בחשבוןכן לא הצלחתי לצטט איפ הציטוטים פה מורכבים
ואני אישית הפסקתי עם זה השנה, איכשהו תמיד יוצא שיש לי קרדיטים בחשבון כשאני מזמין
מה הקשרנו אז בחיאת אל תמליץ לאנשים מה שאתה לא עושנ בעצמך רק בשביל עוד טיפה קרדיט בחשבון
מה לא נכון אתה הרגע כתבת שיש לך מלא קרדיטים (מעניין איך 😆)מה הקשר
מה שרשמת לא נכון
לא מלא, 1-2מה לא נכון אתה הרגע כתבת שיש לך מלא קרדיטים (מעניין איך 😆)
אחי לא בקטע רע לא נראה לי שאכפת לך שאנשין יכולים להיחסם אלא יותר מהקרדיטים.לא מלא, 1-2
ולא כי אני ממליץ לאחרים מה שאני לא עושה:
א. כן עשיתי את זה תקופה ואני עדיין אעשה אם לא יהיו קרדיטים, פשוט אעשה בשכל
ב. למי שאני כן ממליץ לעשות מה שאני כן עושה אני מסביר איך עושים בשכל ולא בטמטום.
אחי לא בקטע רע לא נראה לי שאכפת לך שאנשין יכולים להיחסם אלא יותר מהקרדיטים.
אבל בסדר אני אזהרתי לפחות שאפשר להיחסם שכל אחד יעשה מה שנראה לו
מכשיר לא צריך לשנות אבל הם חוסמים כתובת טלפון ואשראי וברגע שחסמו אותך אבוד לך לנסות לבטל את החסימהלי זה קרה, הגעתי למסקנה שהם מצליחים לחסום גם ספציפית את המכשיר, צריך לשנות הכל.
כולל כתובת, אשראי, vpn, מכשיר חדש, משתמש ומייל חדשים
אז איך משנים כתובת טלפון?מכשיר לא צריך לשנות אבל הם חוסמים כתובת טלפון ואשראי וברגע שחסמו אותך אבוד לך לנסות לבטל את החסימה
זה לא יעזור הם חוסמים לך את האשראיאז איך משנים כתובת טלפון?
אתה שואל איך מחליפים מספר?אז איך משנים כתובת טלפון?
בגלל זה משנים גם אשראי.זה לא יעזור הם חוסמים לך את האשראי
לא, אני החלפתי מספרים והכל.אתה שואל איך מחליפים מספר?
ואתה עדיין מארגן את ה15 אחוז הנחה על משתמש חדש?אני ממשיך להזמין מהם למרות החסימה, פשוט החלפתי הכל (יותר נכון אני מזמין ממכשיר אחר בבית, על vpn, לכתובת אחרת ועם אשראי אחר)
כן, עדיין עוקץ 15% משתמש חדש על משתמש אחר שלי שאוסף קרדיטיםואתה עדיין מארגן את ה15 אחוז הנחה על משתמש חדש?
אני מזמין דרך חברים כב לא יכול בעצמי
כן, עדיין עוקץ 15% משתמש חדש על משתמש אחר שלי שאוסף קרדיטים
מה אנשים יעשו כדי לחסוך 20 שקל מ250 שקל על 5 ק"ג חלבוןבגלל אנשים כמוך בסוף MP יפסיקו לשלוח לישראל! ☝️
היום אני ממשיך להזמין מהם למרות החסימה, פשוט החלפתי הכל (יותר נכון אני מזמין ממכשיר אחר בבית, על vpn,
חחחח איזה גזור מה אתה לא לומדכן, עדיין עוקץ 15% משתמש חדש על משתמש אחר שלי שאוסף קרדיטים
כן, עדיין עוקץ 15% משתמש חדש על משתמש אחר שלי שאוסף קרדיטים
ההבדל שמיי פרוטאין מעדיפה רמאים שקונים ממנה על פני אף קונה, אלו מסוג המבצעים שהם מנסים להרוויח יותר מהעצלות של אנשים לפתוח חשבון חדש. בשונה ממכולת שעושה מבצע שבה אין אולי שום רווחים כדי להרוויח עליך בעתיד.זה לא מפריע לך מבחינה מוסרית?
זאת חברה אמינה כנה הוגנת ואיכותית. ואתה די מנצל אותה..
אם במכולת השכונתית שלך היו פותחים במבצע חדש: ״לקוח שלא קנה חודש במכולתנו, רשאי לקחת פחית קולה חינם בכל קנייה מעל 50₪״. הבעלים היה אומר שהוא סומך על הכנות של הלקוחות. לא היה שום מצלמות כמה פחיות לקחת וכמה זמן לא קנית בחנות.
האם היית לוקח פחית גם כשהיית קונה ב28₪? אם לא, מה זה שונה ממיי פרוטאין?
למה אתה מנסה לחנך אנשים?זה לא מפריע לך מבחינה מוסרית?
זאת חברה אמינה כנה הוגנת ואיכותית. ואתה די מנצל אותה..
אם במכולת השכונתית שלך היו פותחים במבצע חדש: ״לקוח שלא קנה חודש במכולתנו, רשאי לקחת פחית קולה חינם בכל קנייה מעל 50₪״. הבעלים היה אומר שהוא סומך על הכנות של הלקוחות. לא היה שום מצלמות כמה פחיות לקחת וכמה זמן לא קנית בחנות.
האם היית לוקח פחית גם כשהיית קונה ב28₪? אם לא, מה זה שונה ממיי פרוטאין?
היא לא מעדיפה להיפך היא מתעבת ברמה שהיא חוסמת כל משתמש עם אזכור הכי קטן שלך, באף מקום לא נתקלתי בדבר כזה.ההבדל שמיי פרוטאין מעדיפה רמאים שקונים ממנה על פני אף קונה, אלו מסוג המבצעים שהם מנסים להרוויח יותר מהעצלות של אנשים לפתוח חשבון חדש. בשונה ממכולת שעושה מבצע שבה אין אולי שום רווחים כדי להרוויח עליך בעתיד.
מה גם שלגנוב זה דבר אחד, למנוע רווח זה משהו אחר.
אישית אני מתעצל להתחכם, אבל לא רואה בעיה ברעיון.