הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטים שבועיים

Bondablesleet

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
5
37
5
אהלן אני מתאמן 3 חודשים,עובד על תוכנית חדשה בגלל אני מרגיש שהגזמתי יותר מדי בסטים והאימונים ארוכים מדי נעזרתי בתוכנית אימון AB באתר קילוגרם אבל עדיין מרגיש הרבה
זה ככה:
A חזה כתפיים יד אחורית
לחיצת חזה במכונה 4 סטים
פרפר במכונה 3 סטים
לחיצת חזה בשיפוע עליון 4 סטים
לחיצת כתפיים 4 סטים
הרחקות 3 סטים
כתף אחורית במכונה 3 סטים
יד אחורית עם פולי עליון 4 סטים
יד אחורית פולי עליון 4 סטים
B רגליים גב יד קדמית
לג פרס 4 סטים
אקסטנשנס 4 סטים
האמסטרינג קרל 4 סטים
תאומים בלג פרס 4
תאומים במכונה 4
פולדאון 4
חתירה 3
מתח 4
Incline bicep curl 4
איזי בארקרל 4
האמר קרל 2
עדיין יותר מדי, איפה להוריד?

בעיקרון ההמלצה היא 10-20 סטים שבועיים לכל שריר. אז אתה יכול לדוגמא להוריד את הפרפר ואז עדיין יהיו לך 16 סטים לחזה בשבוע. לכל שריר תחשב כבר לבד.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון ההמלצה היא 10-20 סטים שבועיים לכל שריר. אז אתה יכול לדוגמא להוריד את הפרפר ואז עדיין יהיו לך 16 סטים לחזה בשבוע. לכל שריר תחשב כבר לבד.
אם עשיתי את זה במשך חודשיים ועכשיו אני מחליף ומתחיל לעשות פחות זה יעשה לי טוב לדעתך כי אני מפחד
אה ומה לגבי רגליים 10-20 לכל הרגליים או לקוואדס והאמסטרינג בנפרד

אם עשיתי את זה במשך חודשיים ועכשיו אני מחליף ומתחיל לעשות פחות זה יעשה לי טוב לדעתך כי אני מפחד
כנראה שאם עשית יותר מידי סטים זה יעשה לך טוב. בכל מקרה כל עוד תשתפר בחדר כושר ככל הנראה תשתפר פיזית, גם עם תוכנית לא אופטימלית. קיצור זה בסדר.
אה ומה לגבי רגליים 10-20 לכל הרגליים או לקוואדס והאמסטרינג בנפרד
בנפרד.

• פותח/ת השרשור
כנראה שאם עשית יותר מידי סטים זה יעשה לך טוב. בכל מקרה כל עוד תשתפר בחדר כושר ככל הנראה תשתפר פיזית, גם עם תוכנית לא אופטימלית. קיצור זה בסדר.

בנפרד.
סבבה אח. בוא ניתן לזה ניסיון מחר בבוקר אני אנסה להוריד סטים ולתכנן את זה מחדש רק מתלבט מה לעשות ביד קדמית אחורית

בנפרד.
אבל לא יודע אם אני רוצה להמשיך ככה אני מבלה 3 שעות בחדר כושר חחח נהנה אבל זה המון זמן.

אבל לא יודע אם אני רוצה להמשיך ככה אני מבלה 3 שעות בחדר כושר חחח נהנה אבל זה המון זמן
אתה יכול:
  • לבחור להתחיל כרגע מהמינימום, כלומר 10-12 סטים שבועיים לשריר. זה לא יחזיק לנצח כי תצטרך עם הזמן להוסיף, אבל בתור התחלה זה יקצר.
  • לבחור תרגילים שדורשים פחות זמן, לדוגמא תרגיל במכונה יקח פחות זמן מתרגיל במוט חופשי כי לא תצטרך לסדר את כל הפלטות.
  • לנוח קצת פחות, בעיקר בתרגילים מבודדים.
  • לפצל את האימונים ליותר ימים בשבוע אם זה אפשרי.
  • להשתמש בסופר סטים.
רק מתלבט מה לעשות ביד קדמית אחורית
לא כזה שונה משרירים שונים, נניח כפיפה במוט דאבליו 3 סטים ופטישים 2 סטים, פשיטה מעל הראש 3 סטים ופשיטה למטה 2 סטים. משהו כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית