הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטים שבועיים

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
מטרה לעלייה במסת השריר

1.לצורך עליה במסה או להיפך בחיטוב הגוף אפשרי להשאיר את אותם סטים או שצריך להוסיף עוד או להוריד סטים?

2.כמה סטים שבועיים מומלץ לעליה במסת השריר לתרגילים מורכבים ומבודדים?

3. כתפיים נחשב תרגיל מבודד או מורכב ?

4.כמה תרגילים לכל שריר לעשות באימון ? כגון FBW

לצורך עליה במסה או להיפך בחיטוב הגוף אפשרי להשאיר את אותם סטים או שצריך להוסיף עוד או להוריד סטים?
בעיקרון אותו דבר, אתה יכול לנסות דברים חדשים ולראות אם ספציפית לך זה עוזר, יש אנשים שאוהבים לשנות.
כמה סטים שבועיים מומלץ לעליה במסת השריר לתרגילים מורכבים ומבודדים?
זה לא לתרגילים זה לשרירים. בגדול- 10-20 סטים שבועיים לשריר, אבל לא חייב להיצמד לזה אם עובד לך משהו אחר.
כתפיים נחשב תרגיל מבודד או מורכב ?
כתפיים נחשב שריר
כמה תרגילים לכל שריר לעשות באימון ? כגון FBW
כמה שמסתדר לך מבחינת סטים שבועיים וחלוקה לפיצול שלך, כמה זמן יש לך להתאמן, וכמה נפח אתה מסוגל לשאת ועדיין לעבוד קשה

1.לצורך עליה במסה או להיפך בחיטוב הגוף אפשרי להשאיר את אותם סטים או שצריך להוסיף עוד או להוריד סטים?
אפשר להוסיף משקל ולהוסיף סטים, או להוסיף משקל ולהוריד סטים או להשאיר את הסטים אותו דבר תמיד. כל עוד האימון נהיה קשה יותר בהדרגה משבוע לשבוע בגלל שהוספת סטים או משקל, אתה יכול להתקדם.
2.כמה סטים שבועיים מומלץ לעליה במסת השריר לתרגילים מורכבים ומבודדים?
אפשר להתקדם עם סט אחד ואפשר להתקדם גם עם 100 סטים. השאלה לא מה נכון, אלא מה יתן תוצאות מקסימליות. התשובה לדעתי, שזה תלוי בתוכנית וברמה שלך. לכל תוכנית יש פילוסופיה שונה, ולכן גישה נכונה לאותה מטרה.
אני יכול לייצר ממוצע חודשי של 500 סטים על ידי שאעשה 16 סטים כל יום.
ואני יכול לעשות 30 סטים כל יום למשך שבועיים, וכשהמשקל עולה ארד ל3 סטים כל יום למשך שבועחחם ובשני המקרים אגיע ל500 סטים בחודש.
בקיצור, תלוי בתוכנית.
3. כתפיים נחשב תרגיל מבודד או מורכב ?
כתפיים זה שם של חלק בגוף שלך, זה לא תרגיל.
4.כמה תרגילים לכל שריר לעשות באימון ? כגון FBW
תלוי בתוכנית.
לפעמים אני עושה 5 סטים לכל תרגיל, ולפעמים 10.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית