הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי SS.

• פותח/ת השרשור PomFect
  • פורסם בתאריך

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
די מציתי את הרעיון של לעלות משקל בSS כל אימון, נמאס לי מהריסטים ואני רוצה יותר מסת שריר מאשר כוח. המשקלים שלי עכשיו הם
סקוואט - 90 קילו
דדליפט - 75 קילו (כן, אני מרים יותר בסקוואט מאשר בדדליפט כי התחלתי מאוחר)
בנצ' - 56 קילו
פרס - 46 קילו
בנט אובר ראו - 53 קילו

המשקל שלי הוא 66 קילו וגובה 172.

יש עוד מה לתת בSS אבל נמאס לי שאפילו שאני אוכל וישן טוב אין התקדמות טובה בפלג גוף עליון (בגב תחתון והרגליים יש התקדמות מצויינת). בגלל זה אני רוצה תוכנית חדשה שתעבוד יותר על המסת שריר מאשר על הכוח. אי אפשר להגיד שאני לא אוכל טוב או ישן טוב כי אני עולה במשקל אבל הכל איכשהו הולך לרגליים.

שום תוכנית ממה שיש בקילוגרם לא ממש נראת לי חוץ מהHST, אלא אם יש משהו אחר מומלץ?
ואם כדאי ללכת על הHST, בעקרון הבנתי את הצורת עבודה שבועיים 15 חזרות, שבועיים 10 ושבועיים 5, כל שבוע 3 אימונים אותם התרגילים. כל אימון אחרון בשבוע השני זה המשקל החדש עם הפחות חזרות.

להתחיל HST או תוכנית אחרת?

תמשיך SS תוסיף עוד חלב אתה רק 66 קילו
אתה לא מנצל את התוכנית לדעתי

אפשרי להוסיף מתח בסופיניצה 2-3X8 פעם/פעמיים בשבוע

• פותח/ת השרשור
אין קשר אחי.
שוב פעם, הכל הולך לפלג גוף תחתון כי אני עובד טוב עליו מהסקוואט והדדליפט, אבל איכשהוא, גנטית, אני לא מתפתח בפלג גוף עליון כמו שצריך.
כשהתחלתי להתאמן בSS שקלתי 60 קילו. אני מתאמן חודשיים ועליתי ל66. הרגליים שלי קבלו צורה הרבה יותר גדולה ממה שהיו, אבל אין שיפור מי יודע מה בחזה, בגב, בידיים ובכתפיים (יש שיפור אבל מזערי).

בקשר לחלב, אני רגיש ללוקטוז (כמות גדולה של חלב גורמת לי לשלשל) ואת החלבונים אני שותה עם חלב סויה.. אבל יש הרבה מקורות ואני מסתדר עם האוכל.

נערך לאחרונה:
ספק אם החלפת תוכנית זה מה שיעזור פה.... אני נוטה להסכים עם מה שרן טוען פה שהמשקל גוף שלך עדיין נמוך ויש לאן להתקדם פה. הSS והליניארית הן תוכניות מצוינות ומוכחות

מה אתה רוצה להתפתח עם בנצ' ופרס כאלה ?
תביא אותם ל 100 ו70 בהתאמה ותראה אם תתפתח או לא

ואת הדדליפט ל 150 +

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז אני השאיפה היא להגיע לסוף המאסה עם הSS, אבל במידה ואני לא יגיע לסוף המאסה ויהיה תקוע על משקל מקסימלי, אחרי ריסטים, שינה ואכילה ועדיין אי אפשר לעלות עוד משקל.. מה אז?

אגב אני די תקוע כבר עכשיו לצערי בפרסים למינהם, בדר"כ בחזרה החמישית יש כשל.. אוכל ושינה אלו הבעיות בוודאות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי, מה בקשר לעריכה שלי למעלה:
אגב אני די תקוע כבר עכשיו לצערי בפרסים למינהם, בדר"כ בחזרה החמישית יש כשל.. אוכל ושינה אלו הבעיות בוודאות?

אגב תודה על העזרה.

אוקי, אז אני השאיפה היא להגיע לסוף המאסה עם הSS, אבל במידה ואני לא יגיע לסוף המאסה ויהיה תקוע על משקל מקסימלי, אחרי ריסטים, שינה ואכילה ועדיין אי אפשר לעלות עוד משקל.. מה אז?

יש הרבה מה לעשות
אבל שאתה שוקל רק 66 קילו אתה פשוט צריך עוד 2 ליטר חלב ביום לפחות...

די מציתי את הרעיון של לעלות משקל בSS כל אימון, נמאס לי מהריסטים ואני רוצה יותר מסת שריר מאשר כוח. המשקלים שלי עכשיו הם
סקוואט - 90 קילו
דדליפט - 75 קילו (כן, אני מרים יותר בסקוואט מאשר בדדליפט כי התחלתי מאוחר)
בנצ' - 56 קילו
פרס - 46 קילו
בנט אובר ראו - 53 קילו

המשקל שלי הוא 66 קילו וגובה 172.

יש עוד מה לתת בSS אבל נמאס לי שאפילו שאני אוכל וישן טוב אין התקדמות טובה בפלג גוף עליון (בגב תחתון והרגליים יש התקדמות מצויינת). בגלל זה אני רוצה תוכנית חדשה שתעבוד יותר על המסת שריר מאשר על הכוח. אי אפשר להגיד שאני לא אוכל טוב או ישן טוב כי אני עולה במשקל אבל הכל איכשהו הולך לרגליים.

שום תוכנית ממה שיש בקילוגרם לא ממש נראת לי חוץ מהHST, אלא אם יש משהו אחר מומלץ?
ואם כדאי ללכת על הHST, בעקרון הבנתי את הצורת עבודה שבועיים 15 חזרות, שבועיים 10 ושבועיים 5, כל שבוע 3 אימונים אותם התרגילים. כל אימון אחרון בשבוע השני זה המשקל החדש עם הפחות חזרות.

להתחיל HST או תוכנית אחרת?

לדעתי אתה רחוק מלמקסם את התוכנית הליניארית הנוכחת.אתה שוקל 66 ק"ג ויש לך עוד כמה פלטות לשים על המוט לפני שתזכה להמשיך הלאה.תעשה אותה כמו שצריך.
תחליף את החלב סויה בחלב רגיל 3% ותתסף בלקטזין.את צריכת החלב תעלה בצורה הדרגתית ותחלק את הצריכה על פני כמה פעמים במשך היום.
ובקשר לפרס,הפתרון במטבח

• פותח/ת השרשור
חח הלוואי אחי אני לא יכול, אם אני שותה הרבה חלב אני משלשל :(
יש תחליף לחלב? :/ (סויה עולה 13 שקל לליטר, אני פושט רגל)

רמי, אתה בטוח שאם אני אוסיף לקטזין אני לא אשלשל? הייתי לוקח דיימטייז והייתי משלשל, חשבתי שזה מהאבקה ושהחליפו לי אותה עדיין שלשלתי. החלפתי את החלב לחלב סויה והכל יסתדר.

נערך לאחרונה:
תוסיף חלבון ממקור אחר ולחם (תראה שאתה לא אוכל יותר מדי פחמימות ומשמין, לא נראה לי בעיה במצב שלך)

חח הלוואי אחי אני לא יכול, אם אני שותה הרבה חלב אני משלשל :(
יש תחליף לחלב? :/ (סויה עולה 13 שקל לליטר, אני פושט רגל)

רמי, אתה בטוח שאם אני אוסיף לקטזין אני לא אשלשל? הייתי לוקח דיימטייז והייתי משלשל, חשבתי שזה מהאבקה ושהחליפו לי אותה עדיין שלשלתי. החלפתי את החלב לחלב סויה והכל יסתדר.

1.אני לא בטוח,אבל אתה בטוח יכול לנסות ולראות במשך כמה ימים (אני מאמין שבדיקה במשך שלושה ימים יספיקו)
2.תעלה את צריכת החלבון היומית שלך ואת שאר הקלוריות בתפריט (שהיו למעשה משומן ופחמימות)
3.תתסף במולטי-ויטמין,ויטמין C (אפשרי גם אבץ ומגנזיום)

• פותח/ת השרשור
אוקי, הכנתי לעצמי תפריט למרות שאני אחד שלא מאמין בתפריטים ואוכל כל מה שבא ליד,

8 פחמימות

10 פחמימות + חלבונים

13 פחמימות + חלבונים

16 אימון / חלבונים

אחרי אימון:

18 חלבונים

20 פחמימות + חלבונים

מקווה שזה די ברור. טוב, בהצלחה לי, תודה על העזרה שוב.

• פותח/ת השרשור
מה ברור בזה?
חחח
המספרים יעני זה השעות, מה שמודגש זה המרכיב העיקרי שאני צריך להכניס.

בקשר לאוכל, עכשיו אני אוכל כמה שיותר, מקווה שילך לי יותר טוב.😃

זה נוח לך לאכול כ"כ הרבה ארוחות? פשוט תשתדל לאכול הרבה, אני אישית לא הייתי בוחר לאכול כ"כ הרבה ארוחות, אלא אם כן זאת הדרך היחידה שבה אתה יכול לדחוף מספיק אוכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית