די מציתי את הרעיון של לעלות משקל בSS כל אימון, נמאס לי מהריסטים ואני רוצה יותר מסת שריר מאשר כוח. המשקלים שלי עכשיו הם
סקוואט - 90 קילו
דדליפט - 75 קילו (כן, אני מרים יותר בסקוואט מאשר בדדליפט כי התחלתי מאוחר)
בנצ' - 56 קילו
פרס - 46 קילו
בנט אובר ראו - 53 קילו
המשקל שלי הוא 66 קילו וגובה 172.
יש עוד מה לתת בSS אבל נמאס לי שאפילו שאני אוכל וישן טוב אין התקדמות טובה בפלג גוף עליון (בגב תחתון והרגליים יש התקדמות מצויינת). בגלל זה אני רוצה תוכנית חדשה שתעבוד יותר על המסת שריר מאשר על הכוח. אי אפשר להגיד שאני לא אוכל טוב או ישן טוב כי אני עולה במשקל אבל הכל איכשהו הולך לרגליים.
שום תוכנית ממה שיש בקילוגרם לא ממש נראת לי חוץ מהHST, אלא אם יש משהו אחר מומלץ?
ואם כדאי ללכת על הHST, בעקרון הבנתי את הצורת עבודה שבועיים 15 חזרות, שבועיים 10 ושבועיים 5, כל שבוע 3 אימונים אותם התרגילים. כל אימון אחרון בשבוע השני זה המשקל החדש עם הפחות חזרות.
להתחיל HST או תוכנית אחרת?
סקוואט - 90 קילו
דדליפט - 75 קילו (כן, אני מרים יותר בסקוואט מאשר בדדליפט כי התחלתי מאוחר)
בנצ' - 56 קילו
פרס - 46 קילו
בנט אובר ראו - 53 קילו
המשקל שלי הוא 66 קילו וגובה 172.
יש עוד מה לתת בSS אבל נמאס לי שאפילו שאני אוכל וישן טוב אין התקדמות טובה בפלג גוף עליון (בגב תחתון והרגליים יש התקדמות מצויינת). בגלל זה אני רוצה תוכנית חדשה שתעבוד יותר על המסת שריר מאשר על הכוח. אי אפשר להגיד שאני לא אוכל טוב או ישן טוב כי אני עולה במשקל אבל הכל איכשהו הולך לרגליים.
שום תוכנית ממה שיש בקילוגרם לא ממש נראת לי חוץ מהHST, אלא אם יש משהו אחר מומלץ?
ואם כדאי ללכת על הHST, בעקרון הבנתי את הצורת עבודה שבועיים 15 חזרות, שבועיים 10 ושבועיים 5, כל שבוע 3 אימונים אותם התרגילים. כל אימון אחרון בשבוע השני זה המשקל החדש עם הפחות חזרות.
להתחיל HST או תוכנית אחרת?