הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות שינה

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיות בשינה במיוחד בשבוע האחרון מרגיש את זה אפילו בשבועיים האחרונים כאילו אני לא יישן ואפילו תחושה מוזרה כזאת וגם אין הרבה פעמים שינה רצופה כמו נמנומים כאלה ואני לא מצליח להבין בגלל מה חשבתי שאולי בגלל רוב האימונים שלי מתקיימים בערב סביבות 19-20 אני כמובן לוקח לפני אימון או שותה קפה או לוקח פרי וורקאוט אז חשבתי שזה יכול לנבוע מהקפאין אשמח לדעת איזה סיבות יכולות להיות לזה כי אף פעם לא קרה לי דברים מסויימים כאלה כמו שעכשיו קורה לי תודה מראש לעוזרים ממש יעזור לי !

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיות בשינה במיוחד בשבוע האחרון מרגיש את זה אפילו בשבועיים האחרונים כאילו אני לא יישן ואפילו תחושה מוזרה כזאת וגם אין הרבה פעמים שינה רצופה כמו נמנומים כאלה ואני לא מצליח להבין בגלל מה חשבתי שאולי בגלל רוב האימונים שלי מתקיימים בערב סביבות 19-20 אני כמובן לוקח לפני אימון או שותה קפה או לוקח פרי וורקאוט אז חשבתי שזה יכול לנבוע מהקפאין אשמח לדעת איזה סיבות יכולות להיות לזה כי אף פעם לא קרה לי דברים מסויימים כאלה כמו שעכשיו קורה לי תודה מראש לעוזרים ממש יעזור לי !
יכול להיות מהקפאין.
אתה יכול לשקול תיסוף מלטונין ולבדוק אם יש שיפור במצב.

• פותח/ת השרשור
תגדיר מה הבעיות שינה שלך ומה זה ה'תחושה המוזרה'?
תחושה של כאילו אני לא באמת ישן וקשה לי להירדם בזמן האחרון לא יודע למה
יכול להיות מהקפאין.
האם יש משהו דומה באתר של טבע בריא במקרה ? אם אתה יודע במקרה ?
יכול להיות מהקפאין.
חשוב לציין שאני מרגיש סוג של לחץ כזה סטרס לא יודע מה זה דפיקות לב יותר אולי גם בגלל זה קשה להירדם
יכול להיות מהקפאין.
זה לדעתך יכול להיות גם אופציה במקום המלטונין ? כמוסות ולריאן | valeriana | נוטרי די - טבע בריא

תחושה של כאילו אני לא באמת ישן וקשה לי להירדם בזמן האחרון לא יודע למה

האם יש משהו דומה באתר של טבע בריא במקרה ? אם אתה יודע במקרה ?

חשוב לציין שאני מרגיש סוג של לחץ כזה סטרס לא יודע מה זה דפיקות לב יותר אולי גם בגלל זה קשה להירדם

זה לדעתך יכול להיות גם אופציה במקום המלטונין ? כמוסות ולריאן | valeriana | נוטרי די - טבע בריא
לטעמי מלטונין יעזור לך לשינה יותר טובה, הוא שונה מולריאן. אתה יכול להזמין מIHERB.

• פותח/ת השרשור
כמה מינון של קפאין את צורך ביום?
מלטונין זה חומר שעוזר לשינה , ולריאן "עוזר" להרגעה..
לפעמים שטתה כוס קפה משלושה אספרסו קצר במכונה שיש בבית או לוקח פרי וורקאוט של 300 mg קפאין
לטעמי מלטונין יעזור לך לשינה יותר טובה, הוא שונה מולריאן. אתה יכול להזמין מIHERB.
כן רציתי פשוט להזמין שיגיע איכשהו לשבוע הבא אז חשבתי אם יש מקום פה בארץ שאפשר לקנות ? כי בסופר פארם או משהו אני מבין שאין כנראה נכון ?

לפעמים שטתה כוס קפה משלושה אספרסו קצר במכונה שיש בבית או לוקח פרי וורקאוט של 300 mg קפאין

יכול להיות שזה משפיע לך על השינה ומגביר לך את החרדה..
תנסה להפחית במינון או להוריד בכלל ולראות האם יש שיפור.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזה משפיע לך על השינה ומגביר לך את החרדה..
תנסה להפחית במינון או להוריד בכלל ולראות האם יש שיפור.
חשבתי על זה כן וציטרולין מאלט אני לוקח לרוב גם בזמן האחרון לפני האימון בין 8-10 גרם אבל לא חושב שזה משפיע על השינה תקן אותי אם אני טועה

חשבתי על זה כן וציטרולין מאלט אני לוקח לרוב גם בזמן האחרון לפני האימון בין 8-10 גרם אבל לא חושב שזה משפיע על השינה תקן אותי אם אני טועה

לא אמור להשפיע.
מתי התחלת לקחת את התוספים ומתי התחילו הבעיות שינה ?

אתה חושב הבעיה העיקרית זה בגלל הקפאין ? אני גם חושב שזה הסיבה פשוט קשה לעשות ממש הפסקה בלי זה למרות שהכל בראש לדעתי גם
שווה לנסות, וכן קפאין/פרי נהיו טרנד, אפשר להסתדר גם בלי, נסה לא להשתמש בכלל ותראה איך האפקט ירגיש לך

• פותח/ת השרשור
לא אמור להשפיע.
מתי התחלת לקחת את התוספים ומתי התחילו הבעיות שינה ?
הבעיות שינה מורגשות בשבוע וחצי שבועיים והתוספים גם התחלתי עם הפרי וורקאוט לפני איזה שבועיים שהגיע לי אבל יצא לי להשתמש פעם פשוט מוזר שיש בעיות כאלה עכשיו
אבל נגי
שווה לנסות, וכן קפאין/פרי נהיו טרנד, אפשר להסתדר גם בלי, נסה לא להשתמש בכלל ותראה איך האפקט ירגיש לך
ד אני עושה הפסקה זה משתפר ואז לא לקחת בכלל או איך מומלץ לחלק את זה בימים שאני מרגיש ממש גמור לקחץ?

אני על כפית קפה ביום.. חצי כפית בבוקר , חצי בערב.
מבחינתי הדבר הכי טוב שעשיתי , הייתי מכור לקפאין.🤦‍♂️
תנסה לרדת לחצי מינון של פרי-וורקאוט... ותראה אם יש שיפור.

אני על כפית קפה ביום.. חצי כפית בבוקר , חצי בערב.
מבחינתי הדבר הכי טוב שעשיתי , הייתי מכור לקפאין.🤦‍♂️
תנסה לרדת לחצי מינון של פרי-וורקאוט... ותראה אם יש שיפור.
אני על 900 על מי אני עובד, אבל זה רק בגלל שאני ממש אוהב קפה עם הל
הבעיות שינה מורגשות בשבוע וחצי שבועיים והתוספים גם התחלתי עם הפרי וורקאוט לפני איזה שבועיים שהגיע לי אבל יצא לי להשתמש פעם פשוט מוזר שיש בעיות כאלה עכשיו
אבל נגי

ד אני עושה הפסקה זה משתפר ואז לא לקחת בכלל או איך מומלץ לחלק את זה בימים שאני מרגיש ממש גמור לקחץ?

שמע בגדול אם זה מפריע לך לשינה עדיף להפסיק במכה

1. תנסה להקדים את האימון או להפסיק עם קפאין.
2. תאכל יותר.
3. לפני שינה תקרא ספר/ תעשה מדיטציה/ משהו מרגיע.
4. לפני שינה קח מגנזיום ו-ויטמין D.
5. אם שום דבר לא עובד אז קח מלטונין לתקופה קצרה.

• פותח/ת השרשור
1. תנסה להקדים את האימון או להפסיק עם קפאין.
2. תאכל יותר.
3. לפני שינה תקרא ספר/ תעשה מדיטציה/ משהו מרגיע.
4. לפני שינה קח מגנזיום ו-ויטמין D.
5. אם שום דבר לא עובד אז קח מלטונין לתקופה קצרה.
לאכול יותר זה קצת בעייתי כרגע כי אני בחיטוב ומוגבל מבחינת קלוריות
מלטונין מה הכמויות הרצויות שצריך לקחת ולכמה זמן ?

• פותח/ת השרשור
תריץ חיפוש בפורום נפתחו עשרות נושאים עם מינונים, חברות וכו'.
לא זוכר כבר.
דרך אגב לדעתך ממה יכולה לנבוע הבעיה לרוב כמו שאמרתי אני לוקח פרי וורקאוט 300 מג קפאין וגם ציטורלין מאלט 8-10 גרם חשבתי לנסות לעשות הפסקה לגמרי עם הפרי וורקאוט לראות אם יעזור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית