הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות שינה

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיות בשינה במיוחד בשבוע האחרון מרגיש את זה אפילו בשבועיים האחרונים כאילו אני לא יישן ואפילו תחושה מוזרה כזאת וגם אין הרבה פעמים שינה רצופה כמו נמנומים כאלה ואני לא מצליח להבין בגלל מה חשבתי שאולי בגלל רוב האימונים שלי מתקיימים בערב סביבות 19-20 אני כמובן לוקח לפני אימון או שותה קפה או לוקח פרי וורקאוט אז חשבתי שזה יכול לנבוע מהקפאין אשמח לדעת איזה סיבות יכולות להיות לזה כי אף פעם לא קרה לי דברים מסויימים כאלה כמו שעכשיו קורה לי תודה מראש לעוזרים ממש יעזור לי !

דרך אגב לדעתך ממה יכולה לנבוע הבעיה לרוב כמו שאמרתי אני לוקח פרי וורקאוט 300 מג קפאין וגם ציטורלין מאלט 8-10 גרם חשבתי לנסות לעשות הפסקה לגמרי עם הפרי וורקאוט לראות אם יעזור
מי עוד אתה מחפש שיגיד לך לנסות להרגע עם הקפאין?! תנסה, אם לא עזר, תשאל שוב.

דרך אגב לדעתך ממה יכולה לנבוע הבעיה לרוב כמו שאמרתי אני לוקח פרי וורקאוט 300 מג קפאין וגם ציטורלין מאלט 8-10 גרם חשבתי לנסות לעשות הפסקה לגמרי עם הפרי וורקאוט לראות אם יעזור
כמו שאמרתי לפני, יכול להיות מהקפאין.

אולי לחץ, חרדה, מחשבות, אולי ישנת שנ"צ, אולי אתה מפחד מהחושך, אין לי מושג מה הסיבה...
בסך הכל משער שמדובר בתיסוף חיצוני.

• פותח/ת השרשור
מי עוד אתה מחפש שיגיד לך לנסות להרגע עם הקפאין?! תנסה, אם לא עזר, תשאל שוב.
הקטע הוא נגיד ואני עושה הפסקה מהקפאין וזה עוזר אז כדאי לי ממש להימנע מזה או לפעמים אפשר יהיה להשתמש בזה ? אשמח אם תענה גם
OA

הקטע הוא נגיד ואני עושה הפסקה מהקפאין וזה עוזר אז כדאי לי ממש להימנע מזה או לפעמים אפשר יהיה להשתמש בזה ? אשמח אם תענה גם
OA
לא עברתי את המבחן מסכם בלהיות מגד עתידות, תנסה ותראה.
אולי יהיה עדיף לך לקחת קפאין לפני, ואולי יהיה עדיף לך לא לקחת קפאין כלל בשעות האלה.
ואולי בכלל קפאין הוא לא הבעיה...

בקיצור, תנסה.

• פותח/ת השרשור
לא עברתי את המבחן מסכם בלהיות מגד עתידות, תנסה ותראה.
אולי יהיה עדיף לך לקחת קפאין לפני, ואולי יהיה עדיף לך לא לקחת קפאין כלל בשעות האלה.
ואולי בכלל קפאין הוא לא הבעיה...

בקיצור, תנסה.
אני פשוט לא כזה יודע אם שווה לי פשוט לנסות ישר את המלטונין מה אתה חושב אין עם זה בעיה ? מבחינת תופעות לוואי או משהו כי לא יצא לי להשתמש בזה אז אני שואל

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה רץ לקחת מלטונין..
עדיף שתוריד את הקפאין ותראה האם יש שיפור.
הבנתי אין בעיה בכל מקרה מה שאני מרגיש זה כנראה עניין של לחץ לא יודע למה ודפיקות לב יותר מהירות וקשה להירדם זה מה שאני מרגיש בזמן האחרון

• פותח/ת השרשור
אז זה מהקפאין...
תשמע כנראה שזה מהקפאין אני לרוב מתאמן באיזור 19-20 זה השעות שאני אוהב להתאמן ומרגיש הכי טוב עם זה השאלה הבאה שלי בגלל שכבר התרגלתי לזה או לקפה אין בעיה לעשות הפסקה לגמרי השאלה שלי האם הפסקה של כמה זמן שבוע שבועיים ואז אם אני רוצה לחזור לקחת אז כדאי לפעמים או בכלל לא זה השאלה פה אתה מבין מה עושים במצבים כאלה ? מה אפשר לעשות ?

תוריד לחודש את הקפאין ותראה איך אתה מרגיש.
במידה ותרצה לחזור לקפאין.. הייתי חוזר במינונים נמוכים, רבע מנה של פרי וורקאט.. ורואה איזה אפקט יש לזה.

מה שבטוח הייתי לוקח כבר מעכשיו כמוסות מגנזיום לפני השינה.

• פותח/ת השרשור
תוריד לחודש את הקפאין ותראה איך אתה מרגיש.
במידה ותרצה לחזור לקפאין.. הייתי חוזר במינונים נמוכים, רבע מנה של פרי וורקאט.. ורואה איזה אפקט יש לזה.

מה שבטוח הייתי לוקח כבר מעכשיו כמוסות מגנזיום לפני השינה.
מה יכול לעזור מגנזיום ?

לאכול יותר זה קצת בעייתי כרגע כי אני בחיטוב ומוגבל מבחינת קלוריות
תנסה לסדר את הארוחות שלך בצורה כזאת שלפני שינה אתה אוכל פחמימות.
רעב מקשה על הגוף להירגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית