הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות שינה

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיות בשינה במיוחד בשבוע האחרון מרגיש את זה אפילו בשבועיים האחרונים כאילו אני לא יישן ואפילו תחושה מוזרה כזאת וגם אין הרבה פעמים שינה רצופה כמו נמנומים כאלה ואני לא מצליח להבין בגלל מה חשבתי שאולי בגלל רוב האימונים שלי מתקיימים בערב סביבות 19-20 אני כמובן לוקח לפני אימון או שותה קפה או לוקח פרי וורקאוט אז חשבתי שזה יכול לנבוע מהקפאין אשמח לדעת איזה סיבות יכולות להיות לזה כי אף פעם לא קרה לי דברים מסויימים כאלה כמו שעכשיו קורה לי תודה מראש לעוזרים ממש יעזור לי !

דיברתי על הירדמות והבאתי מחקר.
התגובה שלך הייתה לנסות להקטין אדם שאתה לא מכיר ע''י לינק למחקר על... איכות שינה?
הבנת הנקרא.
דווקא נראה שהבנת הנקרא זה הקושי העיקרי שלך.
להזכירך , זה הנושא עליו הגבת - תקרא לאט:
בזמן האחרון יש לי בעיות בשינה במיוחד בשבוע האחרון מרגיש את זה אפילו בשבועיים האחרונים
כאילו אני לא ישן ואפילו תחושה מוזרה כזאת וגם אין הרבה פעמים שינה רצופה כמו נמנומים כאלה

הבן אדם עם בעיות שינה, חוסר שינה ושינה לא רציפה.. אתה אומר לו תאכל פחמימות לפני השינה 🤦‍♂️
שיעור חינם בהבנת הנקרא.. פעם הבאה זה יהיה בתשלום.

הכי מצחיק אבל שניסית להצדיק את השטויות שכתבת ב"דיברתי על הירדמות".. חח כן כי זה בדיוק הבעיה של פותח האשכול (עזוב שזה בכלל גם לא נכון ורחוק ממדויק על הפחממות)
אתה מקשקש בלי מעצורים תשים לב
אני מבקש אותך להפסיק

אני מבין שאתה נלחם בהבנת הנקרא;
אני
התייחסתי להירדמות וגם הבאתי מחקר ספציפי. לא התייחסתי בשום שלב לאיכות שינה.
ההשפעה של הארוחה האחרונה על איכות שינה היא שולית, אבל ההשפעה שלה על הירדמות היא משמעותית.
הציעו לו פה ישר לקחת מלוטונין, אני רשמתי לו שורה של דברים שכדאי לעשות לפני.
כשהוא ענה שהוא בחיטוב, המלצתי לנסות לאכול את הפחמימות לפני שינה. זה יעזור לו להירדם ע''פ מחקרים.
אתה ניסית לזלזל/לבטל את הדברים על ידי תקיפה אישית ומחקר שלא קשור לדבריי - בורות מביכה וניסיון לחפר על חסך ריגשי.
לבסוף, אחזור פעם אחרונה - לקרוא היטב לפני שעולים להתקפה... מאחורי מסך.

נערך לאחרונה:
אחוזר שוב כי אני מבין שאתה נלחם בהבנת הנקרא;
אני
התייחסתי להירדמות וגם הבאתי מחקר ספציפי. לא התייחסתי בשום שלב לאיכות שינה.
ההשפעה של הארוחה האחרונה על איכות שינה היא שולית, אבל ההשפעה שלה על הירדמות היא משמעותית.
הציעו לו פה ישר לקחת מלוטונין, אני רשמתי לו שורה של דברים שכדאי לעשות לפני.
כשהוא ענה שהוא בחיטוב, המלצתי לנסות לאכול את הפחמימות לפני שינה. זה יעזור לו להירדם ע''פ מחקרים.
אתה ניסית לזלל/לבטל את הדברים על ידי תקיפה אישית ומחקר שלא קשור לדבריי - בורות מביכה וניסיון לחפר על חסך ריגשי.
לבסוף, אחזור והציע לקרוא היטב לפני שעולים להתקפה... מאחורי מסך.
תצליח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית