עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם את מרימה משקל, את מפעילה עומס על הגוף.
עומס הוא חיוני שתגדלי ותתחזקי, זה דבר טוב.
העומס הופך את הפעולה לקשה ומגבילה את המשקל שתצליחי להרים, זה הכי צפוי והגיוני.
את מגיעה למקסום בגב, ולא בשרירים אחרים שאולי תרצי להגיע למקסום עליהם.
אז עד שאני לא משווה את הסיבולת שלי למשקל בגב לרגליים אז יהיה לי קושי בהעלאת משקלים ?
אני למען האמת כבר כמה חודשים לא ביצעתי סקוואט בדכ התרגילים הכבדים דלי הם דד ליפט ופוש פרס והייתי עושה אז היפ טראסט אבל העדפתי להימנע מלהמשיך איתו .
ועוד שאלה האם פיסוק רחב או צר משנה את העבודה של התרגיל על שרירים שונים ? אני משתדלת לעמוד ברוחב כתפיים כשאני עושה את התרגיל
אם את מרימה משקל, את מפעילה עומס על הגוף.
עומס הוא חיוני שתגדלי ותתחזקי, זה דבר טוב.
העומס הופך את הפעולה לקשה ומגבילה את המשקל שתצליחי להרים, זה הכי צפוי והגיוני.
את מגיעה למקסום בגב, ולא בשרירים אחרים שאולי תרצי להגיע למקסום עליהם.
אם המטרה שלך לחזק את הגב, נראה שזה בדיוק מה שאת עושה.
אם המטרה זה להגדיל ולחזק את הקוואדס לדוגמה, יכול להיות שבגלל שהגב הוא נקודה חלשה עבורך הוא סובל ומתחזק יותר מהעומס לעומת הקוואדס. או שהטכניקה שלך מעמיסה יותר על הגב לעומת הקוואדס.
הקוואדס רק היה דוגמה, הדבר נכון אם יש לך כל מטרה אחרת מלבד לחזק את התרגיל הסקוואט, או לחזק את הגב.
נכון, וזה בסדר.אז עד שאני לא משווה את הסיבולת שלי למשקל בגב לרגליים אז יהיה לי קושי בהעלאת משקלים ?
אני למען האמת כבר כמה חודשים לא ביצעתי סקוואט בדכ התרגילים הכבדים דלי הם דד ליפט ופוש פרס והייתי עושה אז היפ טראסט אבל העדפתי להימנע מלהמשיך איתו .
כן, זה בהחלט משנה.ועוד שאלה האם פיסוק רחב או צר משנה את העבודה של התרגיל על שרירים שונים ? אני משתדלת לעמוד ברוחב כתפיים כשאני עושה את התרגיל