עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תענה לי אענה לך.כמה חכמולוגים
שואל א ב ג ובמקום מסיקים את סיפור חיי
אתם לא תשנו את העולם מה הבעיה לענות ענייני
ולצורך העניין אני מתאמן שנתיים וחצי עם מאמן ותזונאי קליני. התחלתי מ49 קילו עליתי ל66 עשיתי חיטוב אני לא מעוניין לעלות שוב באופן טבעי את ההחלטות שלי בחרתי בלב שלם ולא מעוניין בהערות צדדיות
באמת תטפלו בעצמכם זה הזוי שיש לכם צורך להתערב זה רק יהרוס לכם בחיים האמיתיים
מה זאת אומרת להתערב? הרי אתה פותח פוסט בפורום בשביל לשמוע חוות דעת אז אתה זה שמערב אותנו בעצם...בכול אופן 500 טסט שבועי זה סייקל ראשון קלאסי תרוץ איתו 12 שבועות מינימום, אישית אוביטרל לא הייתי מכניס בסייקל כזה, פיסיטי טמוקסי כלומיד כמו בפרוטוקול בנעוצים...מבחינת חלבון 2.5-3 ממשקל גוף יהיה אידיאלי ...בהצלחהכמה חכמולוגים
שואל א ב ג ובמקום מסיקים את סיפור חיי
אתם לא תשנו את העולם מה הבעיה לענות ענייני
ולצורך העניין אני מתאמן שנתיים וחצי עם מאמן ותזונאי קליני. התחלתי מ49 קילו עליתי ל66 עשיתי חיטוב אני לא מעוניין לעלות שוב באופן טבעי את ההחלטות שלי בחרתי בלב שלם ולא מעוניין בהערות צדדיות
באמת תטפלו בעצמכם זה הזוי שיש לכם צורך להתערב זה רק יהרוס לכם בחיים האמיתיים
אלחנן יש לך כוונות טובות והכול באמת אבל מניסיון מי שמחליט לעשות סייקל יעשה לא משנה מה ותאמין לי הייתי שם..בסופו של דבר לפחות עדיף לכוון אותו שיעשה את זה הכי נכון שאפשר למרות שזה ברור שהוא לא לסייקל...תענה לי אענה לך.
איך אעשה בנץ' פרס 600 ק"ג?
האם גם ללא טסט,תיהיה לו ארומטיזציה?עזוב אחי אף אחד פה לא מבין כלום.
במשקל שלך רק טרן + סופרדרול + GH יעזרו, אפשר גם לזרוק היילו פה ושם.
מומלץ בלי בסיס של טסט.
ברור לך שהייתי ציני לחלוטין נכון?האם גם ללא טסט,תיהיה לו ארומטיזציה?
החומרים הללו חזקים/שמישים גם ללא טסט?
תודה
אני לא מבין כזה גדול..ברור לך שהייתי ציני לחלוטין נכון?
מאוד פשוט.אני לא מבין כזה גדול..
לכן אני שואל כל דבר
סייקל ראשון - בן 23, 1.67, 60 קילו
500 מ"ג טסט אנטט שבועי ל3 חודשים
PCT כלומיד ואוביטרל
מה ניתן לעשות בנוגע לנוזלים?
לאיזה תוצאות לצפות?
כמה חלבון צריך פר קילו משקל גוף?
אני לא חושב שיש קשר למשקלים , אלחנן מרים יותר מרוני קולמן.(טוב סליחה, כמעט כמו רוני קולמן) אם המטרה של הבחור זה פיתוח גוף , הוא יכול להסתפק במשקל די נמוךואיזה משקלים הוא מרים כשהוא החליט שהוא צריך סטרואידים
אני לא חושב שיש קשר למשקלים , אלחנן מרים יותר מרוני קולמן.(טוב סליחה, כמעט כמו רוני קולמן) אם המטרה של הבחור זה פיתוח גוף , הוא יכול להסתפק במשקל די נמוך
אף פעם אין זמן נכון לאנאבולים.. בודדים האנשים שחיכו עד השיא הגנטי שלהם בשביל להתחיל להשתמשכן אבל במידה והבחור עושה 3-4 אימונים בשבוע ועושה לי בנץ עם 60 קילו.. אני לא חושב שזה הזמן להכניס אנאבולים.
זאת דעתי.
כבר לא מתקרבים לשםשפיץ לירך
אתה תמיד אהבת בטוסיקכבר לא מתקרבים לשם
רק כתפיים וטוסיק
אתה תמיד אהבת בטוסיק
אני חושבאותי מעניין כמה אימונים הבחור עושה בשבוע,
ואיזה משקלים הוא מרים כשהוא החליט שהוא צריך סטרואידים 🙄
אם אתה נתקע במשקל אז זה לא בדיוק הפתרון כי סייקל יתן לך את היכולת לעבור את המשקל העכשיווי שלך אולי ב5 או 10 קג או יותר אבל אתה תגיע שוב פעם לתקרה הזו אז הפתרון הוא לעלות בצורה סדירה במינונים ככה שתוכל להתקדם ? התשובה היא לא בדיוק. הפתרון צריך להכיל קודם את התזונה, שינה ואימונים.אני חושב
שיותר חשוב משקל הגוף ואחוז השומן
מאשר משקלים על המוט.
אבל גם בנושא הזה יש סייגים..
חלק יגידו שאפשר להשתמש גם עם א.ש גבוהה
חלק יגידו שלא
אני לדוגמא נאבק עם הבנץ פרס
ובאמת מסקרן אותי להשתמש,רק כדי לראות אם יהיה שינוי(אני יודע שזה לא קסם)
אבל אולי זה יקצר תהליכים
רעיון גרוע.אני חושב
שיותר חשוב משקל הגוף ואחוז השומן
מאשר משקלים על המוט.
אבל גם בנושא הזה יש סייגים..
חלק יגידו שאפשר להשתמש גם עם א.ש גבוהה
חלק יגידו שלא
אני לדוגמא נאבק עם הבנץ פרס
ובאמת מסקרן אותי להשתמש,רק כדי לראות אם יהיה שינוי(אני יודע שזה לא קסם)
אבל אולי זה יקצר תהליכים