הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות בנוגע לסייקל

• פותח/ת השרשור benyoao
  • פורסם בתאריך

benyoao

משתמש מתחיל
88
27
נק' מוניטין:
30
88
27
סייקל ראשון - בן 23, 1.67, 60 קילו
500 מ"ג טסט אנטט שבועי ל3 חודשים
PCT כלומיד ואוביטרל

מה ניתן לעשות בנוגע לנוזלים?
לאיזה תוצאות לצפות?
כמה חלבון צריך פר קילו משקל גוף?

כמה חכמולוגים
שואל א ב ג ובמקום מסיקים את סיפור חיי
אתם לא תשנו את העולם מה הבעיה לענות ענייני

ולצורך העניין אני מתאמן שנתיים וחצי עם מאמן ותזונאי קליני. התחלתי מ49 קילו עליתי ל66 עשיתי חיטוב אני לא מעוניין לעלות שוב באופן טבעי את ההחלטות שלי בחרתי בלב שלם ולא מעוניין בהערות צדדיות
באמת תטפלו בעצמכם זה הזוי שיש לכם צורך להתערב זה רק יהרוס לכם בחיים האמיתיים
תענה לי אענה לך.
איך אעשה בנץ' פרס 600 ק"ג?

כמה חכמולוגים
שואל א ב ג ובמקום מסיקים את סיפור חיי
אתם לא תשנו את העולם מה הבעיה לענות ענייני

ולצורך העניין אני מתאמן שנתיים וחצי עם מאמן ותזונאי קליני. התחלתי מ49 קילו עליתי ל66 עשיתי חיטוב אני לא מעוניין לעלות שוב באופן טבעי את ההחלטות שלי בחרתי בלב שלם ולא מעוניין בהערות צדדיות
באמת תטפלו בעצמכם זה הזוי שיש לכם צורך להתערב זה רק יהרוס לכם בחיים האמיתיים
מה זאת אומרת להתערב? הרי אתה פותח פוסט בפורום בשביל לשמוע חוות דעת אז אתה זה שמערב אותנו בעצם...בכול אופן 500 טסט שבועי זה סייקל ראשון קלאסי תרוץ איתו 12 שבועות מינימום, אישית אוביטרל לא הייתי מכניס בסייקל כזה, פיסיטי טמוקסי כלומיד כמו בפרוטוקול בנעוצים...מבחינת חלבון 2.5-3 ממשקל גוף יהיה אידיאלי ...בהצלחה
תענה לי אענה לך.
איך אעשה בנץ' פרס 600 ק"ג?
אלחנן יש לך כוונות טובות והכול באמת אבל מניסיון מי שמחליט לעשות סייקל יעשה לא משנה מה ותאמין לי הייתי שם..בסופו של דבר לפחות עדיף לכוון אותו שיעשה את זה הכי נכון שאפשר למרות שזה ברור שהוא לא לסייקל...

עזוב אחי אף אחד פה לא מבין כלום.
במשקל שלך רק טרן + סופרדרול + GH יעזרו, אפשר גם לזרוק היילו פה ושם.
מומלץ בלי בסיס של טסט.
האם גם ללא טסט,תיהיה לו ארומטיזציה?
החומרים הללו חזקים/שמישים גם ללא טסט?
תודה

אני לא מבין כזה גדול..
לכן אני שואל כל דבר
מאוד פשוט.

טסט הוא החומר היחיד שמשתמשים בו והוא זהה ביולוגית למה שהגוף מייצר (חוץ מננדרולון, הגוף מייצר כמות מאוד מזערית של ננדרולון בתהליך ההמרה של טסט לאסטרוגן, אבל זה מאוד זניח ולא חושב שיש עוד משהו חוץ מזה.

כל השאר הם חומרים סינתטיים, או שאין להם המרה בכלל או שהם מומרים לצורה אחרת של אסטרוגן שלא רלוונטית לתפקוד תקין. מכאן מגיעה ההמלצה לשימוש של 'בסיס טסט' בכל סייקל.

האם באמת חובה להשתמש בטסט בכל סייקל בשביל שיהיה אסטרוגן? תיאורית לא, יש מחקר שמשווה שימוש של טרן סולו בהשוואה לטרן + אסטרוגן בשוורים שמראה עליה גדולה יותר במסת שריר בשוורים בשיטה של טרן + אסטרוגן, אבל קשה לי להאמין שתמצא מישהו שיטרח להשתמש באסטרוגן חיצוני ולא הייתי ממהר להסיק מסקנות על מחקר משוורים ולהשליך אותו על בני אדם. יכול להיות שזה נבדק בצורה כזאת או אחרת גם על בני אדם, אבל לא קופץ לי משהו לראש עכשיו.

סייקל ראשון - בן 23, 1.67, 60 קילו
500 מ"ג טסט אנטט שבועי ל3 חודשים
PCT כלומיד ואוביטרל

מה ניתן לעשות בנוגע לנוזלים?
לאיזה תוצאות לצפות?
כמה חלבון צריך פר קילו משקל גוף?

אתה חושב שאתה יודע למה אתה נכנס ושלקחת הכל בחשבון אבל לא, סייקל אולי יזרז לך את קצב העלייה אבל לא יוסיף, יש לך עוד הרבה לתת והתמורה שתקבל מסייקל במצב כזה נמוכה בהרבה מההשלכות, לכן צריך גם לדעת לחשב את זה.

אם בכל זאת החלטת ללכת על סייקל - למשקל גוף שלך 500 זה קצת יותר מידי, הייתי מוריד ל 350-400 בהנחה ויש לך ויאלים.
לא הייתי מוותר על טמוקסיפן והייתי שם בצד למקרה הצורך גם AI, בכל זאת סייקל ראשון שלך ואתה לא יודע מהי רמת הרגישות שלך

אותי מעניין כמה אימונים הבחור עושה בשבוע,
ואיזה משקלים הוא מרים כשהוא החליט שהוא צריך סטרואידים 🙄

ואיזה משקלים הוא מרים כשהוא החליט שהוא צריך סטרואידים
אני לא חושב שיש קשר למשקלים , אלחנן מרים יותר מרוני קולמן.(טוב סליחה, כמעט כמו רוני קולמן) אם המטרה של הבחור זה פיתוח גוף , הוא יכול להסתפק במשקל די נמוך

אני לא חושב שיש קשר למשקלים , אלחנן מרים יותר מרוני קולמן.(טוב סליחה, כמעט כמו רוני קולמן) אם המטרה של הבחור זה פיתוח גוף , הוא יכול להסתפק במשקל די נמוך

כן אבל במידה והבחור עושה 3-4 אימונים בשבוע ועושה לי בנץ עם 60 קילו.. אני לא חושב שזה הזמן להכניס אנאבולים.
זאת דעתי.

כן אבל במידה והבחור עושה 3-4 אימונים בשבוע ועושה לי בנץ עם 60 קילו.. אני לא חושב שזה הזמן להכניס אנאבולים.
זאת דעתי.
אף פעם אין זמן נכון לאנאבולים.. בודדים האנשים שחיכו עד השיא הגנטי שלהם בשביל להתחיל להשתמש
ההחלטה צריכה להתבסס על ידע ומחקר ולא על משקל על המוט.
יש הרבה פרמטרים שצריך לשים לב אליהם ומנגנוני פעולה של חומרים שונים וכו'

ברגע שאתה באמת יודע מה אתה עושה ,אין קשר לכוח או למשקל. אבל באמת אפשר הרבה פעמים להסיק מסקנה לגבי הידע והמחקר של הבחור רק מהסתכלות על המשקל והכוח שלו.

אבל אם היום אני נפצע או מפסיק להתאמן לשנתיים. ואז מתחיל שוב כשהבנץ' שלי על 70 אין מניעה שאני אחדיר שפיץ לירך ואמקסם את הפוטנציאל שלי

אותי מעניין כמה אימונים הבחור עושה בשבוע,
ואיזה משקלים הוא מרים כשהוא החליט שהוא צריך סטרואידים 🙄
אני חושב
שיותר חשוב משקל הגוף ואחוז השומן
מאשר משקלים על המוט.

אבל גם בנושא הזה יש סייגים..
חלק יגידו שאפשר להשתמש גם עם א.ש גבוהה
חלק יגידו שלא

אני לדוגמא נאבק עם הבנץ פרס
ובאמת מסקרן אותי להשתמש,רק כדי לראות אם יהיה שינוי(אני יודע שזה לא קסם)
אבל אולי זה יקצר תהליכים

אני חושב
מאשר משקלים על המוט.

חלק יגידו שלא

אבל אולי זה יקצר תהליכים
אם אתה נתקע במשקל אז זה לא בדיוק הפתרון כי סייקל יתן לך את היכולת לעבור את המשקל העכשיווי שלך אולי ב5 או 10 קג או יותר אבל אתה תגיע שוב פעם לתקרה הזו אז הפתרון הוא לעלות בצורה סדירה במינונים ככה שתוכל להתקדם ? התשובה היא לא בדיוק. הפתרון צריך להכיל קודם את התזונה, שינה ואימונים.

אני חושב
מאשר משקלים על המוט.

חלק יגידו שלא

אבל אולי זה יקצר תהליכים
רעיון גרוע.
השיקול צריך להיות התקדמות לטווח הארוך ואיך ובה/כמה תשתמש בטווח הארוך.
השיקול לא צריך להיות 'אני תקוע ב125 אז אתקע שפיץ כדי להגיע ל135', אוקיי...ומה אז?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית