הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה נקיה - איך לעשות את זה נכון?

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
אחרי חיטוב אכזרי שבמהלכו ירדתי 14 קילו ב-8 חודשים (מ-94 ל-80 על גובה 1.75) ועדיין לא הגעתי לאחוז שומן שחשבתי שאגיע אליו הבנתי שהמסה שהייתי בה טרם החיטוב הייתה טיפה מלוכלכת והבנתי שלמסה הבאה צריך להפיק לקחים כדי שהחיטוב הבא לא יהיה כזה ארוך וגם לא יצריך ממני להוריד יותר מדי.
כמה שלא חיפשתי בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית, איזה פלוס קלורי נחשב לנקי יחסית ומה נחשב לקצב תקין של עליה במשקל? לא רוצה שוב להגיע למצב שאני אוכל מה שבא לי "כי מסה" ואז לא שם לב שאני פשוט הופך לשואב אבק של אוכל, ובשביל זה אני צריך לדעת מתי לעצור או להאט את קצב העליה במשקל.
ובכלל, מה פרק הזמן המומלץ שבו כדאי להיות בפאזה של עודף\גרעון קלורי? החיטוב אמנם לקח לי די הרבה זמן אבל ירדתי לאט ועדיין אני חושב שלא הייתי צריך להיות כל כך הרבה זמן בגירעון קלורי גם אם הוא היה מאוד מתון, יש איזה פרק זמן מסוים שבו אפשר להגיד שכבר לא בריא להיות בעודף\גרעון קלורי?
תודה מראש!

עוגת שיבולת

60 גרם - 230 ג

סקופ אבקת חלבון - 133 ג

50 גרם אוכמניות - 30 ק

כפית אבקת אפיה - 7 ק

15 גרם חמאת בוטנים

תמצית וניל

אפשר להוסיף ביצה אם באלך צבע סקסי

כוס מים ותערבב הכל

200 מעלות בתנור 25 דקות

פסטה לא משתווה לזה

כמה קלוריות, כמה חלבון זה יוצא התענוג הזה?

זה לא הכי משביע אחרי שאוכלים את זה כמעט כל יום אבל זה טעים !
מחפשת את המתכון הכי משביע לארוחת בוקר עם שיבולת שועל
שיחזיק אותך לכמה שעות משעות הבוקר המוקדמות
שהוא לא פנקייק חלבון ..

מחפשת את המתכון הכי משביע לארוחת בוקר עם שיבולת שועל
שיחזיק אותך לכמה שעות משעות הבוקר המוקדמות
שהוא לא פנקייק חלבון ..

מערבבים בקערה 50 גרם שיבולת שועל ו-25 גרם אבקת חלבון. מוסיפים מעט מים רותחים ומערבבים היטב. שופכים מעל גביע יוגורט פרו 20 גרם חלבון, ומעל חותכים פרי ומוסיפים 20 גרם ברנפלקס או גרנולה חלבון

מערבבים בקערה 50 גרם שיבולת שועל ו-25 גרם אבקת חלבון. מוסיפים מעט מים רותחים ומערבבים היטב. שופכים מעל גביע יוגורט פרו 20 גרם חלבון, ומעל חותכים פרי ומוסיפים 20 גרם ברנפלקס או גרנולה חלבון

זה לפחות שני גלילי נייר טואלט! לא פחות.. 😅

אנסה תודה!

אנסה תודה!

מה שהכי משביע אותי זה כמות המים בבישול. אני עושה 90 גר ש״ש ומוסיף 600 מ״ל מים, שם במיקרו ל5 דק. השיבולת שועל מקבלת מלא נפח.

(לזה אני מוסיף אבקת חלבון, קקאו, סוכרזית, vitafiber, תמצית וניל וקינמון אבל כל אחד ומה שהוא אוהב)
אחרי ההוספות אני שם במיקרו ל2.5-3 דקות נוספות / בתנור על 180.

כשהל מוכן אני אוכל את השיבולת שועל יחד עם 2 ליטר מים בצד. אחרי זה אני שבע ל4 שעות ממש בסבבה.

מה שהכי משביע אותי זה כמות המים בבישול. אני עושה 90 גר ש״ש ומוסיף 600 מ״ל מים, שם במיקרו ל5 דק. השיבולת שועל מקבלת מלא נפח.

(לזה אני מוסיף אבקת חלבון, קקאו, סוכרזית, vitafiber, תמצית וניל וקינמון. אבל כל אחד ומה שהוא אוהב)

כשהל מוכן אני מסיים את השיבולת שועל יחד עם 2 ליטר מים בצד. אחרי זה אני שבע ל4 שעות ממש בסבבה.
תודהה
90ֶ גרם נשמע מעולה 🙃

עוגת שיבולת

60 גרם - 230 ג

סקופ אבקת חלבון - 133 ג

50 גרם אוכמניות - 30 ק

כפית אבקת אפיה - 7 ק

15 גרם חמאת בוטנים

תמצית וניל

אפשר להוסיף ביצה אם באלך צבע סקסי

כוס מים ותערבב הכל

200 מעלות בתנור 25 דקות

פסטה לא משתווה לזה

אני מכין מחר לארוחת הבוקר. איזו תבנית טובה לזה? הבלילה חייבת להיות בשכבה דקה או אפשרי באינגליש קייק?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220914-180229_Gallery.jpg
    Screenshot_20220914-180229_Gallery.jpg
    KB 155 · צפיות: 65
  • 16631678340461598627153825482310.jpg
    16631678340461598627153825482310.jpg
    KB 241.7 · צפיות: 64
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית