הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מסה נקיה - איך לעשות את זה נכון?

• פותח/ת השרשור Avanti
  • פורסם בתאריך

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
אחרי חיטוב אכזרי שבמהלכו ירדתי 14 קילו ב-8 חודשים (מ-94 ל-80 על גובה 1.75) ועדיין לא הגעתי לאחוז שומן שחשבתי שאגיע אליו הבנתי שהמסה שהייתי בה טרם החיטוב הייתה טיפה מלוכלכת והבנתי שלמסה הבאה צריך להפיק לקחים כדי שהחיטוב הבא לא יהיה כזה ארוך וגם לא יצריך ממני להוריד יותר מדי.
כמה שלא חיפשתי בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית, איזה פלוס קלורי נחשב לנקי יחסית ומה נחשב לקצב תקין של עליה במשקל? לא רוצה שוב להגיע למצב שאני אוכל מה שבא לי "כי מסה" ואז לא שם לב שאני פשוט הופך לשואב אבק של אוכל, ובשביל זה אני צריך לדעת מתי לעצור או להאט את קצב העליה במשקל.
ובכלל, מה פרק הזמן המומלץ שבו כדאי להיות בפאזה של עודף\גרעון קלורי? החיטוב אמנם לקח לי די הרבה זמן אבל ירדתי לאט ועדיין אני חושב שלא הייתי צריך להיות כל כך הרבה זמן בגירעון קלורי גם אם הוא היה מאוד מתון, יש איזה פרק זמן מסוים שבו אפשר להגיד שכבר לא בריא להיות בעודף\גרעון קלורי?
תודה מראש!

תודהה
90ֶ גרם נשמע מעולה 🙃
DF6BE665-BB53-473E-9B31-6BB7C05C0EA1.jpeg

95 גר שיבולת שועל. תפס נפח יפה..

אני שם הכי הרבה מים שהשישובלת שועל יכול לתפוס.. אתמול עשיתי על 95 גרם 730 מ״ל מים. תפס יפה
איך לעזאזל זה תופס יפה
השיבולת טובעת במים אחי
צלם תמונה לפני שאתה מכניס למיקרו

אבקת חלבון בטעם שוקולד
vitafiber
קקאו
קפה נמס
סוכרזית
(הוספתי קצת תמצית וניל, רום, ואבקת שוקולד ללא קלוריות כמעט של sweetngo. אבלו אלו לא כל כך משנים את הטעם)

אפשר כמויות? לדעתך ישביע בת אדם שיש לה קיבה של 4 אנשים?

אפשר כמויות? לדעתך ישביע בת אדם שיש לה קיבה של 4 אנשים?

אבקת חלבון 45 גרם
קקאו 15 גרם

כל השאר לפי האינטואיציה וכמה מתוק שאת אוהבת..

איך לעזאזל זה תופס יפה
השיבולת טובעת במים אחי
צלם תמונה לפני שאתה מכניס למיקרו

תשמע הייתי מעדיף להכפיל את הכמות של השיבולת שועל והיה יוצא הרבה יותר דחוס, אבל בצורה שאני אוכל יש הרבה ווליום, ולא המון קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית