הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה או חיטוב

מאור97

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
היי אני נמצא בסוג של תוכנית כבר 4 חודשיים
של חיטוב דיי קשוח אוכל ביום באיזור ה1400 קלוריות זה תוכנית שהרכיב לי מאמן אישי ואני לא הכי מרוצה .

רוב החיים הייתי שמן מאוד איזור ה110 קילו בלי טיפת שריר אחרי ירידה של כמעט 40 קילו לפני כמה שנים הגעתי למצב של סקיני פט מאוד חלש פיזית אבל עם מלא שומן , תמיד הייתי לי את הדילמה בין חיטוב למסה כל פעם הייתי מתחיל משהו ואחרי חודשיים לא מרוצה מהנראוץ של הגוף כי לא הבנתי שזה חלק מהתהליך.

התחלתי את התהליך על 93 קילו אחרי תקופה של שנתיים בלי אימונים והחלפת מקצוע מבטח לאיש מכירות שגרם לי גם להיות הרבה פחות פעיל והשמנתי מלא כרגע אני על 80 קילו ולא בטוח שאני צריך להמשיך בחיטוב אשמח לדעת ממכם. אישית המאמן רק מוריד לי קלוריות מפגישה לפגישה אבל אני לא בטוח שזאת הדרך הכי נכונה כי אני כבר לא מעלה כמעט משקלים בחדר כושר.

נ.ב אשמח לדעת עם יש לי ג'יני לדעתכם לא בטוח לגבי זה כל החיים אף פעם לא התייחסתי לזה יותר מדיי אבל אני רוצה להתחיל לפעול אם יש חשד.

184
80 קילו
20220921_180128.jpg
20220921_180327.jpg

1. כן קודם כל לדעתי צריך להמשיך בחיטוב
2. לדעתי אתה לא אוכל 1,400 קל׳ אלא אם אתה יורד במשקל באופן די רציף.
3. אחד הדברים שצריך להשלים איתם בתהליך זה שבדרך למטרה הגוף אומנם לא יראה כמו שאנחנו אוהבים ורוצים אבל אין קיצורי דרך.
בסופו של דבר כולנו עוברים את זה.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
1. כן קודם כל לדעתי צריך להמשיך בחיטוב
2. לדעתי אתה לא אוכל 1,400 קל׳ אלא אם אתה יורד במשקל באופן די רציף.
3. אחד הדברים שצריך להשלים איתם בתהליך זה שבדרך למטרה הגוף אומנם לא יראה כמו שאנחנו אוהבים ורוצים אבל אין קיצורי דרך.
בסופו של דבר כולנו עוברים את זה.

בהצלחה
תודה רבה על התשובה .
בקשר לקלוריוץ אני לא בטוח על זה ב100אחוז כי הביאו לי תפריט של מאכלים ולא לפי קלוריות כשהכנבתי את הכל למחשבון יצא בערך 1200 קלוריות ליום אבל אני עושה העמסה פעם בשבוע אז לקחתי ממוצע ,
אני פשוט לא מקבל מספיק ידע בתוכנית אז אני מרגיש קצת אבוד לרדת במשקל אני יודע עשיתי את זה כמה פעמיים בחיים לגבי השריר תמיד הייתה לי את הדילמה של עד כמה זמן להיות בחיטוב הרזתי יפה פיתחתי קצת שריר אבל אני מאוד חלש אני לא עושה מתח אחד אפילו מרים משקלים מגוחכים בחדר כושר אני תקוע על בנץ ב15 קילו כבר שנים

אם המאמן/ תזונאי לא מספק לך הסברים לדעתי שווה לך להחליף איש מקצוע. ואם הוא לא מביא אותך לתוצאות אז עוד יותר כדאי להחליף איש מקצוע.

• פותח/ת השרשור
אם המאמן/ תזונאי לא מספק לך הסברים לדעתי שווה לך להחליף איש מקצוע. ואם הוא לא מביא אותך לתוצאות אז עוד יותר כדאי להחליף איש מקצוע.

זה בדיוק הכיוון כרגע , זה לא שאין תוצאות יש אבל אני מרגיש כמו רובוט וחוץ מיזה שכל מתאמן שהיה מתחיל ברמה שלי הגיע מגיע לתוצאות דיי מהר אם הוא היה מקפיד הסכום ששילמתי לא קטן בכלל ואני מתבאס להפסיק אבל כנראה שזה מה שאני אעשה.

יש לי שיחה עם הצוות של מייק פה ביום ראשון אני רוצה לשמוע קצת פרטים על הליווי שלהם זה נראה לי יותר רציני אבל מתלבט כי כבד עליי מאוד ההוצאות האלה אבל מצד שני אני כבר כל החיים מחכה למשהו שלא קורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית