הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה או חיטוב

מאור97

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
[8היי נמצא כבר כמה חודשים בחיטוב ירדתי מ9 3 ל80 הייתי במצב של סקיני פט לפני כרגע אני הורדתי יחסית יפה אבל עוד יש עליי שומן אני מפחד שאני כבר סתם יורד במשקל בלי מסת שריר בכלל, מבחינת נראות זה פחות מעניין אותי הייתי רוב החיים שמן לא אכפת לי לעלות במשקל כל עוד אני מפתח גם שריר ואז לעשות חיטוב.

אני עוד חצי שנה מתחתן וכן אשמח לא להיות בלום בחתונה חשבתי על מסה טובה עם פלוס דיי קטן לתקופה של 4 חודשיים ואז חיטוב.
צפה בקובץ המצורף 82090
20220921_180327.jpg
צפה בקובץ המצורף 82092 צפה בקובץ המצורף 82093
20220921_180128.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
במצבך הייתי מעדיף גרעון קטן לצד התקדמות באימונים, צובר מסת שריר ומתחטב בו זמנית.
אבל מה שנראה לך, גוף שלך, העדפות שלך

איזה גרעון היית ממליץ ? עד עכשיו הייתי בגרעון יותר מדיי גדול של 1000 קלוריות בערך הבנתי שזה מוגזם כרגע אני באיזור ה700 גרעון

זה בהנחה שהנייטרלי שלי באמת 2500 קלוריות

איזה גרעון היית ממליץ ? עד עכשיו הייתי בגרעון יותר מדיי גדול של 1000 קלוריות בערך הבנתי שזה מוגזם כרגע אני באיזור ה700 גרעון

זה בהנחה שהנייטרלי שלי באמת 2500 קלוריות
לא יותר מ500 כנראה. ואפילו חצי מזה. המטרה היא לצבור מסת שריר, אני אומר שבגרעון קטן, במצבך, תוכל להצליח זאת, גם לצד ירידה בשומן. אבל לא להגזים

• פותח/ת השרשור
לא יותר מ500 כנראה. ואפילו חצי מזה. המטרה היא לצבור מסת שריר, אני אומר שבגרעון קטן, במצבך, תוכל להצליח זאת, גם לצד ירידה בשומן. אבל לא להגזים

במידה ואני כבר חודשיים בערך על 1500 קלוריות הגוף שלי לא התרגל או משהו ואם אני יעלה לסביבות ה2000 אני אמשיך לשרוף שומן או שהגוף התרגל לכמות קלוריות נמוכה?

במידה ואני כבר חודשיים בערך על 1500 קלוריות הגוף שלי לא התרגל או משהו ואם אני יעלה לסביבות ה2000 אני אמשיך לשרוף שומן או שהגוף התרגל לכמות קלוריות נמוכה?
אני לא הייתי מייחס לזה שום חשיבות. אתה חמען הסר ספר יכול להעלות קלוריות במידה מבוקרת ולראות מה משתנה. אל תתבלבל עם צבירת נוזלים בהתחלה.

• פותח/ת השרשור
אני לא הייתי מייחס לזה שום חשיבות. אתה חמען הסר ספר יכול להעלות קלוריות במידה מבוקרת ולראות מה משתנה. אל תתבלבל עם צבירת נוזלים בהתחלה.

תודה רבה על העזרה , יש לי עוד שאלה קטנה בקשר לחלוקת ערכים .
עד עכשיו הייתי במתכונת של יום יום יחסית דל פחמימה ורוד הקלוריות משומן וחלבון, פעם בשבוע הייתי עושה סוג של העמסה או הזנה מחדש לא יודע איך לקרוא לזה אוכל נייטרלי
והנה מארוחה יותר כיפית בלי לחרוג מהתפריט (העמסה הייתה מגולמת בקלוריות השבועיות זאת אומרת שבממוצע שבועי הייתי מוריד כל יום בערך 100 קלוריות בשביל להישאר בגרעון למרות העמסה)

מאוד נוח לי ככה ואני מתמיד בשיטה הזאת השאלה אם אין עם זה בעיה מסויימת וזה בסדר לצרוך יותר שומן ביום יום ופעם בשבוע הרבה פחמימה

מאוד נוח לי ככה ואני מתמיד בשיטה הזאת השאלה אם אין עם זה בעיה מסויימת וזה בסדר לצרוך יותר שומן ביום יום ופעם בשבוע הרבה פחמימה
לדעתי תזונה טובה היא תזונה שאין בה חוסרים ושתוכל להתמיד בה לאורך זמן.
אם אתה מרגיש שיש לך יותר אנרגיות מלאכול כל יום יותר פחמימה, אבל כמות שבועית שווה(להוריד את היוםהעמסה הזה), אז נראה לי שווה שלא להתנהל כמו שאתה מתנהל כרגע. אם אין הבדל, וככה אתה מצליח לשמר אורח חיים ומרגיש עם זה טוב, לא רואה בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית