הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקדונלדס כל יום

danielllo

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
7
2
0
אם זה נכנס לי בערכים , לא מזמין צ’יפס ושותה רק דיאט/זירו , האם יש לזה אפקט שלילי? לא אכפת לי מכולסטרול וכל זה רק מעליה במסת שריר ואיך שהגוף נראה . מזמין רק תהמבורגר נאגטס , ושתיה דיאט
ככה כל יום בגלל חוסר זמן וזה זמין לי.

יותר גרוע מלמות זה לחיות עם מחלות וסבל.
חוסר בריאות לא תמיד גורם ישר למוות, בדרך כלל הוא עובר דרך סבל רב.

חבל שנושא הבריאות לא מדאיג אותך.

לשאלתך, על הנייר הקלוריות והמקרו תזונה המשפיענים הגדולים על מראה הגוף, אבל בריאות גן הוא משפיע, לא תוכל להתאמן אח אתה חולה. ובריאות תלוי גם במיקרו תזונה.

• פותח/ת השרשור
יותר גרוע מלמות זה לחיות עם מחלות וסבל.
חוסר בריאות לא תמיד גורם ישר למוות, בדרך כלל הוא עובר דרך סבל רב.

חבל שנושא הבריאות לא מדאיג אותך.

לשאלתך, על הנייר הקלוריות והמקרו תזונה המשפיענים הגדולים על מראה הגוף, אבל בריאות גן הוא משפיע, לא תוכל להתאמן אח אתה חולה. ובריאות תלוי גם במיקרו תזונה.
אה הבנתי , פשוט הבנתי שמה שבאמת נורא שם זה הצ’יפס והשתיה המתוקה שבאים תוספת , צ’יפס לא נוגע ואני לא שותה שופ דבר עם סוכר ( רק מים ,דיאט/זירו)

לא הייתי מתבסס על אוכל כזה באופן יום יומי.
יש הרבה מאכלים מוכנים שאפשר לקנות ואז לחסוך בזמן.

לא כזה ביג דיל כל עוד זה לא עיקר התזונה שלך ואתה צורך מזון ממקורות נוספים שונים ומגוונים. כדאי גם יותר לגוון במשבצת הפאסט-פוד, אני מאמין שיש לך עוד אפשרויות חוץ ממקדונלדס וגם שם לא חייב להזמין תמיד את אותם פריטים, למשל יש להם אחלה סלטים.

רק ביוטיוב יש מספיק מטומטמים שחיו רק על מקדונלדס בסך הכול במשך חודש ואתה יכול לראות את התוצאות שם, ממליץ שתראה בעיניים שלך למה זה יכול לגרום.
הקטע הזה של "אם זה נכנס לך בערכים זה בסדר" נכון עד מידה מסוימת, בסופו של דבר זה ביצה ותרנגולת אם הגוף שלך לא יתפקד כמו שצריך בגלל צריכה מוגזמת וממושכת של זבל כזה אתה גם לא תראה כמו שאתה שואף להיראות, ואתה בעיקר תבין שעם כל הכבוד למראה יש דברים יותר חשובים מזה.
כמו שאתה לא תמלא את מיכל הדלק של המכונית שלך בזפת אל תעשה את אותו הדבר לגוף שלך. לא אומר שאי אפשר לאכול ג'אנק מדי פעם אבל לחיות רק על זה? זה טירוף מכל הבחינות.

אה הבנתי , פשוט הבנתי שמה שבאמת נורא שם זה הצ’יפס והשתיה המתוקה שבאים תוספת , צ’יפס לא נוגע ואני לא שותה שופ דבר עם סוכר ( רק מים ,דיאט/זירו)
מה שנורא שם זה כל כך הרבה קלוריות שאין בהם סיבים תזונתיים, וויטמינים ומינרלים חיוניים, חומצות שומניות וערך תזונתי מעבר לאבות המזון.

הבעיה זה לא מה שיש בג'אנק, אלא במה שאין בה.

אם אתה גם ככה כל יום קונה פעם אחת אוכל, למה לא לבחור משהו יותר מזין מהמבורגר ונאגטס של מקדונלדס? למשל חמגשית של בשר + פחמימה + סלטים מאיזה שווארמיה
גם יותר משביע, המחיר אותו מחיר וסביר להניח הרבה יותר מזין

אם אתה גם ככה כל יום קונה פעם אחת אוכל, למה לא לבחור משהו יותר מזין מהמבורגר ונאגטס של מקדונלדס? למשל חמגשית של בשר + פחמימה + סלטים מאיזה שווארמיה
גם יותר משביע, המחיר אותו מחיר וסביר להניח הרבה יותר מזין
אי אפשר להעריך את זה כמו מקדונלס

מציע לך להתחיל לשנות גישה, הרי גם ככה אתה רוצה לבנות ולפתח גוף, והבריאות מגיעה עם זה ביחד, אז למה לא להנות מכל השפע הזה ולהסתפק רק ב-70 אחוז? למה להכניס לגוף את החרא המעובד הזה כל יום? הגוף יכול להתמודד וצריך את הכל זה כמו שתעשה ניקוי יסודי יום יום בבית אבל תשפוך קולה בפינות, מה זה ייתן לך?
בכל מקרה צריך לעשות קצת ויתורים ולגדל קצת "ביצים" ומשמעת עצמית בשביל לבנות גוף, לא משנה אם זה מסה או חיטוב וכו' וכו'.
וגם לא מבין איך אפשר להנות מהמבורגר כל יום? שמור את זה לפעם בשבוע ותראה איך אתה תהנה מזה הרבה יותר. יש לך עוד מיליון דברים לאכול מעבר למקדונלדס, שיגרמו לך להגיע למצב שאשכרה אתה תרגיש איך הגוף שלך מוזן מהמאכלים הטובים ומשתמש בהם לדברים שנחוצים לו. בטוח שאתה יכול למצוא רבע שעה ביום להכין לך אוכל למחר

נערך לאחרונה:
אם אתה תאכל רק מקדונלדס אתה תיראה כמו הליצן של מקדונלדס

2b38da0254008a3bc887a464b877e4f7.jpg

אפשרי בהחלט
רק לא של מקדונלדס
אני קונה את האלה של טיבון וויל "מזרחי"

גם הרגיל די טוב אבל הקציצות נדבקות לנייר שמוציאים את זה מההקפאה אז אני הולך על המזרחי

הערכים והרכיבים די מוצלחים לעומת המתחרים, וזול

אני קונה את האלה של טיבון וויל "מזרחי"

גם הרגיל די טוב אבל הקציצות נדבקות לנייר שמוציאים את זה מההקפאה אז אני הולך על המזרחי

הערכים והרכיבים די מוצלחים לעומת המתחרים, וזול
בלי הרטבים
בלי הלחמניה
בלי הציפס
בלי המתנה
🤣
איכס מה יש לכם
המבורגר נורמלי
וויטרינה/יומנגס וכו'

איכס מה יש לכם
המבורגר נורמלי
וויטרינה/יומנגס וכו'
אם כבר ויטרינה..נכון.
אבל מדברים פה על אכילה יום יומית.
ככה שצריך לצאת זול+מהיר
גם אם נסתכל מספרים(וולט) מק שולטים ביד רמה.

אם כבר ויטרינה..נכון.
אבל מדברים פה על אכילה יום יומית.
ככה שצריך לצאת זול+מהיר
גם אם נסתכל מספרים(וולט) מק שולטים ביד רמה.
נכון
על ה***
שיבולת שועל ואבקת חלבון כל יום עושה את העבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית