עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח כבר התחלתי לכתוב הודעה ארוכה ואז ראיתי שהגבת... סיכמת יפה בדיוק ב2 שורותאח מרואן מרואן...ai זה Aromatase inhibitor לדוגמא ארימידקס..בכול אופן תצטייד בארימידקס,טמוקסי וכלומיד אבל תכלס קודם תעשה בדיקת דם ותעלה לפה תוצאות ואז נוכל לתת לך מענה טוב יותר,להבא חושב שעדיף לך להצטייד טרם הסייקל שלא יהיו בעיות.
תודה רבה , אמת זאת הפעם הראשונה שלי, וכנראה לא קיבלתי מספיק ידע בנושא.אח מרואן מרואן...ai זה Aromatase inhibitor לדוגמא ארימידקס..בכול אופן תצטייד בארימידקס,טמוקסי וכלומיד אבל תכלס קודם תעשה בדיקת דם ותעלה לפה תוצאות ואז נוכל לתת לך מענה טוב יותר,להבא חושב שעדיף לך להצטייד טרם הסייקל שלא יהיו בעיות.
רק שאילה נוספת לפני, כדאי כבר להתחיל או לחכות לשבוע הבא לבדיקות הדם ?אח מרואן מרואן...ai זה Aromatase inhibitor לדוגמא ארימידקס..בכול אופן תצטייד בארימידקס,טמוקסי וכלומיד אבל תכלס קודם תעשה בדיקת דם ותעלה לפה תוצאות ואז נוכל לתת לך מענה טוב יותר,להבא חושב שעדיף לך להצטייד טרם הסייקל שלא יהיו בעיות.
תראה, לדעתי כבר תעשה את הבדיקות דם השבוע ותעלה תוצאות לפה תוצאות בדיקות דם זה אמור לקחת יום יומיים לפחות ככה זה בקופח שלי..ואז נראה מה הולך מאשר ישר לדחוף תרופות לגוף... אגב,איזה מינונים הרצת וכמה זמן ארך הסייקל? השתמשת בכוריגון במהלכו?תודה רבה , אמת זאת הפעם הראשונה שלי, וכנראה לא קיבלתי מספיק ידע בנושא.
סבבה אקבע בדיקות דם ונראה
תודה לכולם
רק שאילה נוספת לפני, כדאי כבר להתחיל או לחכות לשבוע הבא לבדיקות הדם ?
כמה שבועות היה הסייקל? 8 ? 10? 12? איזה מינון בשבוע היה טסט ודקה?אני לאחר סייקל של טסט ודקה, (סייקל ראשון בחיים), אשר סיימתי אותי בתחילת השבוע, לא מצליח לדעת מה אני צריך להביא כ pct.
לא מוצא מענה מאנשים שלי.
8 שבועות היה הסייקל, מינון 600 מ״ג בשבוע משניהם .כמה שבועות היה הסייקל? 8 ? 10? 12? איזה מינון בשבוע היה טסט ודקה?
בגדול אתה צריך כ-30-40 כדור כלומיד+30-40 כדור טמוקסיפן (נולבדקס) ולהתחיל את ה-PCT הזה 14 ימים אחרי זריקה אחרונה שעשית.
יותר מדי אתה אומר נכון?טסט ודקה סייקל ראשון...
אחלה אנשים יש לך
יותר מדי אתה אומר נכון?
אמת חדש לי כל התחום ולא חקרתי מספיק לפני
עד היום הייתי טבעי לחלוטין ורציתי להתנסות
8 שבועות עם דקה זה בדיחה, זה אסטר שמריצים בממוצע 12 שבועות8 שבועות היה הסייקל, מינון 600 מ״ג בשבוע משניהם .
לא הבנתי אותך חבר, מצד אחד אתה אומר המינון זה בדיחה, ומצד שני אומר שלא קיים בן אדם שהתאושש ללא הפסד אחרי מינון כזה !!!8 שבועות עם דקה זה בדיחה, זה אסטר שמריצים בממוצע 12 שבועות
בנוסף אם אתה לא מרגיש השבתה בציר עם 600 דקה כדאי שפעם הבאה פשוט תקנה שמן סטרילי בחנות טבע בהרבה יותר זול כי חומר פעיל לא היה לך בויאל
בכל אופן לא קיים בן אדם שלקח מינון כזה והתאושש מהר וללא הפסד רווחים אז אני הייתי ממליץ להצטייד כבר בטמוקסיפן בלי שום קשר לבדיקות דם שלך
לא הבנתי אותך חבר, מצד אחד אתה אומר המינון זה בדיחה, ומצד שני אומר שלא קיים בן אדם שהתאושש ללא הפסד אחרי מינון כזה !!!
הבנתי אותך, תיארתי לעצמי שזה מה שהתכוונתה,קצת הבנת הנקרא
מינון של 600 מל דקה שבועי הוא גבוה
להריץ 8 שבועות זה בדיחה, זה אסטר ארוך שלוקח לו זמן להיכנס לגוף ולהתחיל לפעול
הבנתי אותך, תיארתי לעצמי שזה מה שהתכוונתה,
אז מה ההעצה להתחיל כבר טמוקסיפין? לא עברו שבועיים מהזריקה האחרונה
והאםם טמוקסי לבד יספיק ?
לא.. תמתין לפחות שלושה שבועות מאז הזריקה האחרונה. הננדרלון עדיין לא הגיע לרמה מספיק נמוכה בדם.הבנתי אותך, תיארתי לעצמי שזה מה שהתכוונתה,
אז מה ההעצה להתחיל כבר טמוקסיפין? לא עברו שבועיים מהזריקה האחרונה
והאםם טמוקסי לבד יספיק ?