הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליות במחירי אבקות החלבון

• פותח/ת השרשור tbar
  • פורסם בתאריך

tbar

משתמש מתחיל
19
4
נק' מוניטין:
3
19
4
מישהו יכול להסביר את פשר עליות המחירים של אבקות החלבון של MP, ובכלל?
נראה כמו עליה של פי 2 במחיר.

זה לא בגלל האינפלציה
פשוט ביקוש והיצע, יש הרבה ביקוש ומעט היצע אז המחיר עולה.. תשים לב שהרבה מוצרים חסרים ועד שהמלאי שמתחדש הכל נחטף מהר

• פותח/ת השרשור
זה לא בגלל האינפלציה
פשוט ביקוש והיצע, יש הרבה ביקוש ומעט היצע אז המחיר עולה.. תשים לב שהרבה מוצרים חסרים ועד שהמלאי שמתחדש הכל נחטף מהר
קראתי הבוקר שזה נובע דוקא מבעיות בשרשרת האספקה העולמית. בטווח הקצר לא אמור להשפיע על אבקות ישראליות, אבל מרגע שהמחסור יחמיר גם המחיר שלהן יעלה

קראתי הבוקר שזה נובע דוקא מבעיות בשרשרת האספקה העולמית. בטווח הקצר לא אמור להשפיע על אבקות ישראליות, אבל מרגע שהמחסור יחמיר גם המחיר שלהן יעלה
נכון גם זה משפיע בגלל זה היצע נמוך = מחיר גבוה
זה מאז מלחמת אוקראינה רוסיה..

תמיד היו מבצעים לקראת החגים, היום נאדה. מבאס.
5 קילו עלה פעם אחרונה 300 שח, היום 750...

המבצעים שלהם לעיתים קרובות, פעם אחרונה קניתי לא מזמן והיה 40 אחוז הנחה ועוד 10 אחוז
חכה טיפה אני בטוח שיהיה בקרוב, גם ב iherb יש כל הזמן הנחות על חברות מסויימות, קניתי לפני חודש אבקה של UNIVERSAL ויצא לי בסביבות 250 ש"ח ל 2.2 קילו, והאבקה לא רעה בכלל

מישהו יכול להסביר את פשר עליות המחירים של אבקות החלבון של MP, ובכלל?
נראה כמו עליה של פי 2 במחיר.
זה לא קונספט חדש. חברה מוכרת במחירים זולים עד הפסד כדי לכבוש נתח שוק ואז מעלה מחירים
עד 70**
ואכן פספסתם

יצא לי על 2 פרה וורקאוט ו 2 חבילות חטיפי חלבון (24 סהכ), הכל ב 50 דולר
MP בדולר?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20221019_185504_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221019_185504_com.android.chrome.jpg
    KB 65.9 · צפיות: 28
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית