עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
של מאה אחוז בחודש, נראה לי קטע חדש בכלכלה, עוד ילמדו את זה באוניברסיטאותאינפלציה, מכיר?
קראתי הבוקר שזה נובע דוקא מבעיות בשרשרת האספקה העולמית. בטווח הקצר לא אמור להשפיע על אבקות ישראליות, אבל מרגע שהמחסור יחמיר גם המחיר שלהן יעלהזה לא בגלל האינפלציה
פשוט ביקוש והיצע, יש הרבה ביקוש ומעט היצע אז המחיר עולה.. תשים לב שהרבה מוצרים חסרים ועד שהמלאי שמתחדש הכל נחטף מהר
נכון גם זה משפיע בגלל זה היצע נמוך = מחיר גבוהקראתי הבוקר שזה נובע דוקא מבעיות בשרשרת האספקה העולמית. בטווח הקצר לא אמור להשפיע על אבקות ישראליות, אבל מרגע שהמחסור יחמיר גם המחיר שלהן יעלה
תמיד היו מבצעים לקראת החגים, היום נאדה. מבאס.תמתין קצת למבצעים או ב IHERB או ב MP
כרגע אין הנחות
תמיד היו מבצעים לקראת החגים, היום נאדה. מבאס.
5 קילו עלה פעם אחרונה 300 שח, היום 750...
יש הנחות של 70 אחוז ב MP למי שמעוניין
אלוהים יודע איך הגעת ל70יש הנחות של 70 אחוז ב MP למי שמעוניין
אלוהים יודע איך הגעת ל70
זה לא קונספט חדש. חברה מוכרת במחירים זולים עד הפסד כדי לכבוש נתח שוק ואז מעלה מחיריםמישהו יכול להסביר את פשר עליות המחירים של אבקות החלבון של MP, ובכלל?
נראה כמו עליה של פי 2 במחיר.
MP בדולר?עד 70**
ואכן פספסתם
יצא לי על 2 פרה וורקאוט ו 2 חבילות חטיפי חלבון (24 סהכ), הכל ב 50 דולר
זה לא קונספט חדש. חברה מוכרת במחירים זולים עד הפסד כדי לכבוש נתח שוק ואז מעלה מחירים
MP בדולר?
זה לא קונספט חדש. חברה מוכרת במחירים זולים עד הפסד כדי לכבוש נתח שוק ואז מעלה מחירים
איך? לי זה נותן רק שקליםיורו/דולרב אין בינהם הבדל
אבל זה ביורו
איך? לי זה נותן רק שקלים
יכול להיות אתה לא קונה דרך האתר הישראלי?כנראה בהגדרות זה מחשב לך בשקלים, לי זה מחשב ביורו, אבל מה זה משנה?