הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים בזמן חיטוב

ShaharTur

משתמש מתחיל
33
6
נק' מוניטין:
6
33
6

מייק ישראטל פה מציין כמה טענות שממש סותרות כל מיני פוסטים שראיתי פה בפורום לגבי אימון בזמן חיטוב או מסה .
הייתי בטוח שאני לא אמור לשנות כלום כשאני מתחיל חיטוב עד עכשיו אבל הוא הוא אומר פה כל מיני טענות למשל :
1. כשמבצעים דילואד כחלק מבלוק האימונים צריך לעבור למאזן קלורי ניטרלי כי אחרת זה לא באמת עובד .
2. צריך לשנות קצת את הנפח מבחינת חזרות ומשקל בחיטוב בכל מיני תרגילים
3. עדיף לא לעשות דדליפט ולשנות לתרגילים אחרים ?
4.הוא מציין שעדיף להתחיל בשבועות הראשונים של הבלוק בכמות סטים גבוהה יותר בסביבות 4/5. אז מה אם ההתקדמות שלי עד עכשיו הייתה בכמות סטים משבוע לשבוע ורק אחרי סוף בלוק ודילואד אני מעלה משקל ?

אני נכנס לזה יותר מידי מבחינת האימון ? להשאיר פשוט אותו דבר ויותר להתמקד בתזונה ?

לא ראיתי את הסרטון אבל דעתי על כמה מהנקודות:
1. אני מניח שיש היגיון להיות על נייטרלי ולא על פלוס או מינוס רציני ככה אתה באמת משתקם ולא משמין
2. קשה לעשות נפח רציני בזמן חיטוב, שימור מסת שריר נעשה טוב על ידי שמירת חלבון ומינוס קלורי לא אגרסיבי מידי ואימוני כוח עצימים
3. לא רואה סיבה לא לעשות דדליפט, כעיקרון הוא בין התרגילים הכי קשים לשיקום אז אולי זה הקו מחשבה שלו, אני לא הייתי מוריד
4. לא לגמריי הבנתי מצטער

5* - אולי קצת, אם מה שמעניין אותך זה לחטב טוב, האימון פשוט צריך להיות עצים לשימור שריר ועיקר העבודה שלך תהיה התזונה, אם יותר מעניין אותך הצד המדעי והאידאלי, אולי יענו לך פה עוד קצת יותר מדויק

בהצלחה

לא ראיתי את הסרטון.
1) עדיף עם דילאוד לעשות בהדרגה גם את התזונה (יותר מחושב)
2) כנראה כדי לוודא התאוששות טובה יותר מלכתחילה, נשמע יותר חכם מאשר להשאיר איך שהיה
3) גם לדעתי עדיף לא לעשות. רמות האנרגיות גרועות בחיטוב, אישית תרגיל כמו דדליפט הייתי מוותר עליו גם במסה ובטוח עוד יותר שבחיטוב.
עדיף פשוט לנתב את האנרגיה כמה שיותר למה שאתה צריך. דדליפט מערב יותר מידי אנרגיה עצבית , למה לא פשוט להשקיע יותר בשרירים הרלוונטיים
4) לא מכיר את התכנית שלו בבלוקים
5) אין דבר כזה יותר מידי. יש מה אתה יודע יותר לעשות ולהתקדם יותר טוב או קצת פחות

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי את הסרטון.
2) כנראה כדי לוודא התאוששות טובה יותר מלכתחילה, נשמע יותר חכם מאשר להשאיר איך שהיה
3) גם לדעתי עדיף לא לעשות. רמות האנרגיות גרועות בחיטוב, אישית תרגיל כמו דדליפט הייתי מוותר עליו גם במסה ובטוח עוד יותר שבחיטוב.
עדיף פשוט לנתב את האנרגיה כמה שיותר למה שאתה צריך. דדליפט מערב יותר מידי אנרגיה עצבית , למה לא פשוט להשקיע יותר בשרירים הרלוונטיים
5) אין דבר כזה יותר מידי. יש מה אתה יודע יותר לעשות ולהתקדם יותר טוב או קצת פחות

לא ראיתי את הסרטון.

תודה רבה לשניכם על התגובות !
יש לכם אולי קישור או מדריך כל שהם שיכווינו אותי טוב מבחינת אימונים איך לעשות הכל נכון בחיטוב כדי לאבד כמה שפחות שריר בתהליך ?
יש לי ידע מספיק בכל עניין התזונה ואני מאוד רציני בעניין ,אך קצת ערער אותי עניין האימונים ואשמח לקבל איזו הכוונה כזו איך לעשות את זה נכון .
תודה !

• פותח/ת השרשור
זה תזונה ולא אימונים

נכון צודק קצת ניסחתי את זה לא נכון .

בעיקרון אני פשוט ארצה לשמר את הנפח שהייתי איתו כמה שאפשר בתנאי שאני מתאושש כמו שצריך ? זו המטרת על שלי בחיטוב ?
זאת אומרת בתכלס אני ארצה להוריד משקל כדי שהסטים לא יהיו קשים מידי שההתאוששות תהיה טובה אבל לשמר את הנפח בעיקרון .
תקן אותי אם אני טועה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית