הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית FBW, קלילה מדי?

• פותח/ת השרשור Rono
  • פורסם בתאריך

Rono

משתמש מתחיל
38
2
נק' מוניטין:
5
38
2
FBW
רגליים:
סקוואט 3 סטים 8 חזרות

גב:
חתירה עם משקולות
3 סטים 8 חזרות

חזה:
לחיצה חזה בשכיבה עם משקולות
3 סטים 10 חזרות

כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות
3 סטים 12 חזרות

יד קדמית:
כפיפת מרפקים בישיבה
3 סטים 12 חזרות

יד אחורית:
פשיטת מרפקים
3 סטים 12 חסרות

גו תחתון:
פשיטת גו
3 סטים 8 חזרות

בטן:
1. פלאנק
3 סטים 30 שניות
(מאימון לאימון לעלות 10 שניות)

2.הרמת רגליים
3 סטים 6 חזרות

זאת התוכנית מהאינטרנט, הפשיטת גו זה לא פשוט מדי? איפה המשקולות איפה העומס?

כדאי ללכת על התוכנית הזאת בתור מתאמן מתחיל, או לחפש תוכנית אחרת?

תודה רבה לכולם

• פותח/ת השרשור
FBW
רגליים:
סקוואט 3 סטים 8 חזרות

גב:
חתירה עם משקולות
3 סטים 8 חזרות

חזה:
לחיצה חזה בשכיבה עם משקולות
3 סטים 10 חזרות

כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות
3 סטים 12 חזרות

יד קדמית:
כפיפת מרפקים בישיבה
3 סטים 12 חזרות

יד אחורית:
פשיטת מרפקים
3 סטים 12 חסרות

גו תחתון:
פשיטת גו
3 סטים 8 חזרות

בטן:
1. פלאנק
3 סטים 30 שניות
(מאימון לאימון לעלות 10 שניות)

2.הרמת רגליים
3 סטים 6 חזרות

זאת התוכנית מהאינטרנט, הפשיטת גו זה לא פשוט מדי? איפה המשקולות איפה העומס?

כדאי ללכת על התוכנית הזאת בתור מתאמן מתחיל, או לחפש תוכנית אחרת?

תודה רבה לכולם
לכל מי שמעוניין לבנות לעצמו תכנית אימונים

אתה מפנה אנשים באופן גורף לנושא שרוב רובו הוא מידע שגוי ולא מדויק.
כבר דיברנו על זה, יכול להיות שהתאוריה שלו לא ממש נכונה, אבל קריאה של המאמר הזה תביא אותו לבנות ולהבין איך לבצע תכנית נורמלית? לדעתי כן ולכן במקום להתחיל להסביר כל פעם מחדש דברים אני מעדיף לתת את הקישור הזה, אבל אתה תמיד יכול להגיב בשרשור הזה ולכתוב את ההשגות האלה ומי שיקרא את זה יראה את מה שכתבת....

כבר דיברנו על זה, יכול להיות שהתאוריה שלו לא ממש נכונה, אבל קריאה של המאמר הזה תביא אותו לבנות ולהבין איך לבצע תכנית נורמלית? לדעתי כן ולכן במקום להתחיל להסביר כל פעם מחדש דברים אני מעדיף לתת את הקישור הזה, אבל אתה תמיד יכול להגיב בשרשור הזה ולכתוב את ההשגות האלה ומי שיקרא את זה יראה את מה שכתבת....
זה קצת חסר אחריות מצידך.
אני לא אכריח אותך באמת לקרוא את זה לעומק ולהסיק מסקנות, חשוב להבין שהמון ממה שכתוב שם פשוט לא נכון.
להפנות מישהו למאמר שבערך 70% ממנו מלא באי דיוקים זה קצת חסר אחריות, עדיף פשוט לענות תשובה עניינית או להפנות למאמרים של אנשי מקצוע ולא מתאמנים חובבים. (לדעתי)

זה קצת חסר אחריות מצידך.
אני לא אכריח אותך באמת לקרוא את זה לעומק ולהסיק מסקנות, חשוב להבין שהמון ממה שכתוב שם פשוט לא נכון.
להפנות מישהו למאמר שבערך 70% ממנו מלא באי דיוקים זה קצת חסר אחריות, עדיף פשוט לענות תשובה עניינית או להפנות למאמרים של אנשי מקצוע ולא מתאמנים חובבים. (לדעתי)
האי דיוקים הם גם בעקרונות איך לבצע את התוכנית? אני לא חושב וזה מה שמשנה...פחות קריטי לי האם באמת יש קרעים מקרוסקופיים בשריר או לא....
זה קצת חסר אחריות מצידך.
בא נעשה עסקה, אתה תגיב על המאמר הזה ואני כל פעם שאשלח את הקישור למאמר אוסף גם קישור לתגובתך?

האי דיוקים הם גם בעקרונות איך לבצע את התוכנית? אני לא חושב וזה מה שמשנה...פחות קריטי לי האם באמת יש קרעים מקרוסקופיים בשריר או לא....
זה הרבה מעבר.
בא נעשה עסקה, אתה תגיב על המאמר הזה ואני כל פעם שאשלח את הקישור למאמר אוסף גם קישור לתגובתך?
אתה יכול להתחיל בלהפנות למאמרים של אנשי מקצוע.
כשאכתוב מאמר כזה בעצמי אשתף אותו.
Facebook

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית