הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

השראות/רעיונות ל Meal Prep

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
מניח שהרבה מפה אוכלים את אותם המנות למשך זמן, לכן אני פונה לאלו שכן חשוב להם הגיוון, בכל הכנות אני שואל האם יש לכם מקום/אפלקציות/משתמשים ביוטיוב שדרכם אתם מוצאים השראות למה לבשל למשך השבוע?

• פותח/ת השרשור
מניח שהרבה מפה אוכלים את אותם המנות למשך זמן, לכן אני פונה לאלו שכן חשוב להם הגיוון, בכל הכנות אני שואל האם יש לכם מקום/אפלקציות/משתמשים ביוטיוב שדרכם אתם מוצאים השראות למה לבשל למשך השבוע?
אני מגוון בתיבול ולא באוכל עצמו...נניח פעם חזה עוף בתנור עם פפריקה לפעמים חזה עוף מוקפץ בקארי וכו

Jack Perez
Bret Mossing
Gud Mcvean

פרנץ׳ טוסט על המחבת, קח אבקת חלבון, ביצה או שניים, קצת חלב קינמון וסוכר/סוכרזית, עשה אותו בתור בלילה הכל ביחד ותטבול תלחם ושים על מחבת, תציע לי נישואים אחרי זה

פרנץ׳ טוסט על המחבת, קח אבקת חלבון, ביצה או שניים, קצת חלב קינמון וסוכר/סוכרזית, עשה אותו בתור בלילה הכל ביחד ותטבול תלחם ושים על מחבת, תציע לי נישואים אחרי זה
אני מחכה מחוץ לחדר שלך על ברך אחת
לא מבין איפה אתה

אני כשיש לי כוח עושה ים ברוקולי בתנור (אני אישית ממש אוהב זה סתם בונוס שזה בריא), אורז (אני מכין סיר די גדול, לבן לא חום פיכס, ואז כל פעם לפני שאני לוקח/מחמם אני מקפיץ זריז עם קצת סויה וביצה) ואישית ממש שונא עוף (מביך, יודע) אז אני עושה פשוט בשר טחון עם רוטב או בולונז (חסכוני בקלוריות) או סתם טעם איסאתי עם קצת קורנפלור למרקם

ואז מה שיוצא זה ברוקולי, אורז ובשר ואפשר לדעתי להחליף פשוט כל אחד מאלה ב - ירק, פחמימה וחלבון (מעט שומני)
זה הtemplate

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית