הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רק החזק ינצח : הרחיבו את עצמכם ---> מאמר חדש!!!

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
מה מצב הרחב גבי שלכם? לוקה בחסר? אולי אתם עושים משהו שאינו נכון, יותר מדי סטים או חזרות או אולי אפילו תרגילים שגויים, המאמר הבא מאת ביל סטאר ית את המענה לכל השאלות איך להשיג רחב גבי גדול.

רק החזק ינצח – הרחיבו את עצמכם - לחץ כאן

תהנו!!!

תודה,אהבתי את הרעיון של להוסיף כל אימון חזרה למתח.
אני חושב שכשאתחיל טקסס מטוד ביום התאוששות אני שאני עושה 3 סטים של מתח אני אוסיף כל אימון חזרה.

---------- התגובה התווספה ב 19:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:19 ----------

אם כבר מדברים על שראגס אז אני אשאל שאלה שתמיד רציתי לשאול.
בשראגס מתחילים בעמידה עם מוט כמו הסיום של דדליפט, ואז מושכים את הכפתיים למעלה ומורידים למטה?או שמושכים למעלה ואז כאילו אחורה כזה?יענו התנועה צריכה להיות מעגלית או פשוט למעלה למטה?

רן, מה היי פולס?
ומי שעושה ss אז איפה דוחף את המתח באחיזה רחבה שמדובר במאמר? אני כרגע עושה כבר מתח באחיזה צרה במקום פאוור קלין.. להחליף לאחיזה רחבה או להוסיפ בתור תרגיל בפני עצמו?

רן, מה היי פולס?
ומי שעושה ss אז איפה דוחף את המתח באחיזה רחבה שמדובר במאמר? אני כרגע עושה כבר מתח באחיזה צרה במקום פאוור קלין.. להחליף לאחיזה רחבה או להוסיפ בתור תרגיל בפני עצמו?

המאמר מכוון יותר למתאמנים בינוניים/מתקדמים, תעשה מתח איך שאתה רוצה זה לא ממש משנה.

אברהם תעשה SS
תוסיף רק מתח (איך שאתה עושה - סופיניצה צר)בסוף האימון (פעמיים בשבוע 2-3X5-8)
המאמר כתוב לא למתאמנים מתחילים

היי פולס אתה לא צריך
אם אתה עושה פאוורקלין יש לך בו היי פולס באחיזה של קלין (ובשלב זה אתה לא צריך להוסיף היי פולס בנפרד)

golden-snitch.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית