הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת- לג דיי

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
אהלן חברים.
הייתי מתאמן בעבר בליפטינג, חזרתי להתאמן בfbw לפני חודש וחצי~ אחרי הפסקה ארוכה ואשמח להתייעץ

.מחלק בupper/lower פעמיים בשבוע, מרוצה לגמרי מפלג הגןף העליון והupper פחות רלוונטי אז לא מזכיר אותו כאן
מעניין אותי בlower נטו לשפר מסה ברגליים, אלו התרגילים וכמובן יהיה פרוגרסיב אוברלואד.
אה כן, ונמאס לי מהסקוואטים כרגע...

לאנצ' בולגרי 8-12*4
לג פרס 8-12*4 (וכשתפוס ואין זמן, לג אקסטנשן)
לג כארלס 8*3 12-15*2
דדליפט רומני 15*3 בדגש על ההאמסטרינג
מקרבים/מרחיקים במכונה סופרסט 8-12*4 כל אחד

וזה לתאומים, משלב אותם במהלך הupper-
עליות סמית 8*4 במטרה להתקדם במשקלים
עליות במכונה בישיבה *3 2-3 דרופ סטים

-

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממליץ לפנות למאמן כי זו לא תכנית.
אשמח לשמוע למה לא, מה פספסתי?
יש את כל השרירים, יש מורכבים, תהיה עליה הדרגתית במשקלים ובעומס
ואת הupper לא הזכרתי פשוט כי לא כ"כ רלוונטי

אשמח לשמוע למה לא, מה פספסתי?
יש את כל השרירים, יש מורכבים, תהיה עליה הדרגתית במשקלים ובעומס
ואת הupper לא הזכרתי פשוט כי לא כ"כ רלוונטי
בתכנית תיהיה תכנון של משקלים/rpe/rir תיהיה יותר תנודתיות במספר חזרות (לא בהכרח) וכן יהיה דבר סביר (ברור שלא חובה!) לעשות תרגיל כלשהו לנגיד 5-6 חזרות משהו שתוכל להבחין בהתקדמות במשקלים בו
בנוסף ע"פ הערכתי אתה מכוון לבילדינג ולגוון בתרגילים יכול להיות יתרון (לא לשנות כל אימון הכל אבל נגיד 2-3 בסיסיים ו2-3 שמשתנים בין lower a to lower b)

מה שהצגת לא מחריד שלא תבין לא נכון וזה כמובן תלוי מטרה וכו אבל עדיף לעבור את התהליך עם מאמן בעיניי לפחות שיהיה לך בהתחלה.

בסוף קח בחשבון שגם מה שאני אומר לא אידיאלי לך וזה סתם דברים כללים ומאמן טוב ידע להתאים למטרות שלך בהתאם ליכולות שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית