הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט טכניקה

• פותח/ת השרשור Mejor
  • פורסם בתאריך

Mejor

משתמש מתחיל
76
20
נק' מוניטין:
27
76
20
היי לכולם
התחלתי להתאמן בחדר כושר אחרי איזה שנה של אימונים מתח מקבילים וסקוואטים. (עושה כמה חזרות של פיסטול סקוואט בכל רגל)
התחלתי להתקדם לאט לאט והתחלתי לעשות דדליפט. ראיתי כל מיני סרטונים על טכניקה נכונה, כי אני משתדל להקפיד תמיד, ראיתי של ג'ף קבליר, ג'ף ניפארד, ועוד כמה בדרך.
ג'ף קבליר ממש הדגיש את הקטע של גו ישר, והשתדלתי לעשות כמה שיותר כמוהו, היה לי קשה אפילו במשקלים נמוכים (40 ק"ג) אבל אחרי שעשיתי ככה, כמה דקות אחרי וכמה ימים אחרי היו לי כאבים בגב האמצעי (כאב שהתבטא כשהייתי מוריד את הראש למטה)
סרטון מצורף, אני יורד מאוד נמוך גם בגלל שזה משקל נמוך, ולכן המשקולת של ה10 קטנה.
(יש לציין שכשניסיתי לעשות בלי להקפיד כלכךעל טכניקה היה לי הרבה יותר קל ונראה לי גם פחות כאבים.)
אשמח ממש לעצות לשיפור הטכניקה.
תודה לכל העוזרים!

VEED - VID_20221027_211937.mp4

למי אכפת אם הוא משתמש ובמה?
הוא מדבר שטויות בקצב, התוכן שלו צריך לעבור סינון רציני.
אז איך תסביר שיש לו 13m עוקבים/אוהדים..
חברות מבקשות לפרסם אצלו..
מעביר סמינרים..

לפעמים אדם ב"מעמד כזה",גם אם לילה בחוץ,והוא יגיד ששמש בחוץ,יאמינו לו..
לך תסביר לעולם,שלפעמים הוא חוטא לאמת.

שמתי לב לזה, תודה.

אהבתי את הגישה ברעיון, למרות שאני לא יודע כמה אני מסכים איתה בפועל.
ומעניין מה שאתה אומר על הגב תחתון, כי בד"כ אני הכרתי שאומרים אחרת, שעיקר העבודה צריכה להיות על הרגליים.
בכל מקרה תודה רבה על העזרה, ועל פינוי הזמן לראות את הסרטון ולהגיב, מעריך.

כמה שנאה לג'ף חחחחחח
עיקר העבודה בדדליפט זה האמסטרינגס ובעיקר גלוטס, אבל הגב התחתון עובד חזק כדי להשאיר אותך זקוף, ובגלל שהוא שריר חלש יותר אז זה הגיוני להרגיש את הדומס שם.

אהבתי את הגישה ברעיון, למרות שאני לא יודע כמה אני מסכים איתה בפועל.
ומעניין מה שאתה אומר על הגב תחתון, כי בד"כ אני הכרתי שאומרים אחרת, שעיקר העבודה צריכה להיות על הרגליים.
בכל מקרה תודה רבה על העזרה, ועל פינוי הזמן לראות את הסרטון ולהגיב, מעריך.
אני מושך מעל 300 ק"ג בדדליפט, היו לי זמנים לפני תחרות שלא ניהלתי אימונים כל כך נכון והייתי מתקרב לתחרות עם חשש שלא אצליח להרים כמו שתכננתי, תמיד בלי יוצא מן הכלל זה היה הגב תחתון שהיה תחת עומס מוגזם ותפוס.

כמות העומס בגב התחתון יהיה יותר או פחות בהתאם לאורך הגפיים השונים, והטכניקה, אבל באופן אישי הגב התחתון שלי נושא בכל העומס של הדדליפט. זה משהו גם מאוד נפוץ אצל אנשים רבים.

אז איך תסביר שיש לו 13m עוקבים/אוהדים..
חברות מבקשות לפרסם אצלו..
מעביר סמינרים..

לפעמים אדם ב"מעמד כזה",גם אם לילה בחוץ,והוא יגיד ששמש בחוץ,יאמינו לו..
לך תסביר לעולם,שלפעמים הוא חוטא לאמת.
אני צריך להסביר למה 13 מיליון אנשים צופים בו?
אתה יודע כמה חברים יש בהרבלייף?

חוץ מזה שאני לא טוען ש100% ממה שהוא טוען שטויות, אני טוען שצריך להעביר את התוכן שלו סינון רציני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית