נק' מוניטין:
743
- 549
- 634
תפרטו על זה, מעניין אותי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש זמן, כרגע מגבש מחשבה. אתה לא חייב להגיב, אבל אשמח לשמוע את תגובתך.אתה בכלל רוצה לטוס לדרום אמריקה או שאר המקומות שטסים אליהם בדרכ?
אני רציני שואל כי אם אתה לא רוצה אז פחות ידבר אלייך מי שיכתבויש זמן, כרגע מגבש מחשבה. אתה לא חייב להגיב, אבל אשמח לשמוע את תגובתך.
אני לא יודע האם אני רוצה, אני מנסה להבין עם עצמי. יש לי זמן עד אז, מעדיף לנצל חלק קטן ממנו לפיתוח ההבנה את הרצון שלי.אני רציני שואל כי אם אתה לא רוצה אז פחות ידבר אלייך מי שיכתבו
לפי מה שאני ראיתי מחברים לא היה להם הרבה זמן להתאמן. אבל אם אתה תרצה כ"כ אני בטוח שתצליח למצוא זמן לזה..
3 ימים. זו איזושהי בדיחה שאני לא מבין?בוודאי, עשיתי טיול ליוון למשך 3 ימים והתאמנתי כל ה 3 ימים.
לא אשכח איך התפרעתי ואכלתי סופלקי לארוחת בוקר
נתקלת במכונים ונכנסת אליהם, בדקת כשהיית באזור, או איך זה הלך? והאם זה תרם רק לאימונים, או גם לטיול מבחינתך? או האם תרם לאימונים על חשבון הטיול, מעט.אני התאמנתי בערך 2 אימונים בשבוע, בעיקר לשימור...
אין טעם לנהל את הטיול לפי האימונים אלא להפך.
חיפשתי / שאלתי מראש ופשוט הלכתי שהיה לי זמן פנוי (שעה-שעתיים)נתקלת במכונים ונכנסת אליהם, בדקת כשהיית באזור, או איך זה הלך?
תשמע אצלי זה חלק גדול ואני גם ככה סובל מבודי-דיסמורפיה אז אני משתדל תמיד לפחות מהצד שלי לעשות את מה שנדרש ושאני רואה לנכון.והאם זה תרם רק לאימונים, או גם לטיול מבחינתך?
בספק שזה שינה משהו לכאן או לכאן, אולי עזר לחזרה לשגרה כשהגעתי לארץ אבל מבחינת מסת שריר לא הייתי בונה על מעבר לשימור.או האם תרם לאימונים על חשבון הטיול, מעט.
אתה חושב שההתקדמות בפיתוח הגוף החמיר או שיפר את המצב?תשמע אצלי זה חלק גדול ואני גם ככה סובל מבודי-דיסמורפיה אז אני משתדל תמיד לפחות מהצד שלי לעשות את מה שנדרש ושאני רואה לנכון.
מה אתה חושב?אתה חושב שההתקדמות בפיתוח הגוף החמיר או שיפר את המצב?
אני חושב שזה העלה לי את המודעות לגבי המצב שלי ושיפר אותו בו זמנית.אתה חושב שההתקדמות בפיתוח הגוף החמיר או שיפר את המצב?
אבל עדיין קיים, לא?אני חושב שזה העלה לי את המודעות לגבי המצב שלי ושיפר אותו בו זמנית.
כל מיני דברים, אבל זה לא תשובה, ואני מעדיף לשאול פשוט.מה אתה חושב?
כן אבל ללא הצדקה, אני גם מודע שאף פעם לא אהיה מרוצה.אבל עדיין קיים, לא?
שמע, לרוב האנשים יש את זה. בין אם זה בצורה יותר חזקה או פחות..כל מיני דברים, אבל זה לא תשובה, ואני מעדיף לשאול פשוט.
3 ימים. זו איזושהי בדיחה שאני לא מבין?
נתקלת במכונים ונכנסת אליהם, בדקת כשהיית באזור, או איך זה הלך? והאם זה תרם רק לאימונים, או גם לטיול מבחינתך? או האם תרם לאימונים על חשבון הטיול, מעט.
לא הבנתי כלפי מי הבדיחה.גיחוך על עצמי, נפגעת בשמי?