הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התאמנם בטיול הגדול אחרי צבא?

אתה בכלל רוצה לטוס לדרום אמריקה או שאר המקומות שטסים אליהם בדרכ?

אני מתכנן לטוס בפעימות קצרות יחסית וכן להתאמן (כמה טיולים של חודש נגיד) ופעמיים 3 בשבוע להתאמן, מה גם שיש לי בסיס בסטריט
ברבור יקר לאן אתה מתכנן לטוס?

יש זמן, כרגע מגבש מחשבה. אתה לא חייב להגיב, אבל אשמח לשמוע את תגובתך.
אני רציני שואל כי אם אתה לא רוצה אז פחות ידבר אלייך מי שיכתבו
לפי מה שאני ראיתי מחברים לא היה להם הרבה זמן להתאמן. אבל אם אתה תרצה כ"כ אני בטוח שתצליח למצוא זמן לזה..

• פותח/ת השרשור
אני רציני שואל כי אם אתה לא רוצה אז פחות ידבר אלייך מי שיכתבו
לפי מה שאני ראיתי מחברים לא היה להם הרבה זמן להתאמן. אבל אם אתה תרצה כ"כ אני בטוח שתצליח למצוא זמן לזה..
אני לא יודע האם אני רוצה, אני מנסה להבין עם עצמי. יש לי זמן עד אז, מעדיף לנצל חלק קטן ממנו לפיתוח ההבנה את הרצון שלי.
אפילו לתכנן את הטיול מבלי לעשות אותו בסוף, לא נשמע לי כזה נורא.

זה לא כזה קריטי כמו בחירת קריירה, ואפילו אז אפשר לשנות מסלול. אז בטח ובטח בטיול. אולי עניין האימונים ישנו, אולי רק יתאמו לי ציפיות, ובכל מקרה, שווה להבין ושווה לשאול לדעתי.

אז אם יש מישהו שעשה טיול למזרח או לדרום אמריקה, ורוצה לשתף את הפרט הזה(שאר הפרטים כנראה אמצא בפורומים אחרים, או אם תהיה היענות אשאל גם כאן), אז אני אשמח לשמוע חוויותיו.

בוודאי, עשיתי טיול ליוון למשך 3 ימים והתאמנתי כל ה 3 ימים.

לא אשכח איך התפרעתי ואכלתי סופלקי לארוחת בוקר

• פותח/ת השרשור
בוודאי, עשיתי טיול ליוון למשך 3 ימים והתאמנתי כל ה 3 ימים.

לא אשכח איך התפרעתי ואכלתי סופלקי לארוחת בוקר
3 ימים. זו איזושהי בדיחה שאני לא מבין?
אני התאמנתי בערך 2 אימונים בשבוע, בעיקר לשימור...
אין טעם לנהל את הטיול לפי האימונים אלא להפך.
נתקלת במכונים ונכנסת אליהם, בדקת כשהיית באזור, או איך זה הלך? והאם זה תרם רק לאימונים, או גם לטיול מבחינתך? או האם תרם לאימונים על חשבון הטיול, מעט.

נתקלת במכונים ונכנסת אליהם, בדקת כשהיית באזור, או איך זה הלך?
חיפשתי / שאלתי מראש ופשוט הלכתי שהיה לי זמן פנוי (שעה-שעתיים)
והאם זה תרם רק לאימונים, או גם לטיול מבחינתך?
תשמע אצלי זה חלק גדול ואני גם ככה סובל מבודי-דיסמורפיה אז אני משתדל תמיד לפחות מהצד שלי לעשות את מה שנדרש ושאני רואה לנכון.
או האם תרם לאימונים על חשבון הטיול, מעט.
בספק שזה שינה משהו לכאן או לכאן, אולי עזר לחזרה לשגרה כשהגעתי לארץ אבל מבחינת מסת שריר לא הייתי בונה על מעבר לשימור.

• פותח/ת השרשור
תשמע אצלי זה חלק גדול ואני גם ככה סובל מבודי-דיסמורפיה אז אני משתדל תמיד לפחות מהצד שלי לעשות את מה שנדרש ושאני רואה לנכון.
אתה חושב שההתקדמות בפיתוח הגוף החמיר או שיפר את המצב?

כל מיני דברים, אבל זה לא תשובה, ואני מעדיף לשאול פשוט.
שמע, לרוב האנשים יש את זה. בין אם זה בצורה יותר חזקה או פחות..
לי אישית גם יש את זה וכמו שאור ציין אני לעולם לא אהיה מבסוט מאיך שאני נראה מבחינת הגוף.

3 ימים. זו איזושהי בדיחה שאני לא מבין?

נתקלת במכונים ונכנסת אליהם, בדקת כשהיית באזור, או איך זה הלך? והאם זה תרם רק לאימונים, או גם לטיול מבחינתך? או האם תרם לאימונים על חשבון הטיול, מעט.

גיחוך על עצמי, נפגעת בשמי?

אפשר, אבל זה תלוי באופן הטיול וכל אחד והראש שלו, אני חושב שזה אינדווידואלי לכל אחד.

אני אישית הייתי נותן 2-3 אימונים בשבוע להרגשה וכן על מנת לשמר כמה שיותר ככה שאסיים את הטיול אני יודע שאני לא מתחיל ממקום מאוד התחלתי ושיהיה לי קשה לחזור לעצמי.

שוב תכנן את הטיול שהטיול יהיה מרכזי יותר מאשר האימונים כדי שלא תתחרט, ואני חושב שזה חלק מהחוויה ומהטיול אם מישהו מחליט להתאמן.

להיות במלא מכונים מגניבים שיש, להכיר אנשים חדשים שם, זה יכול מאוד להוסיף מניסיון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית