הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה יש כאן קלוריות??

אביק82

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
למאה גרם אחרי בישול בשמן עמוק. ציפס קפוא מהסופר כמה קלוריות בערך יש? וכמה פחמימה? פשוט באריזה רשום 145 קלוריות למאה וזה לא נראלי הגיוני זה נראלי 145 קלוריות למאה גרם לפני בישול

למאה גרם אחרי בישול בשמן עמוק. ציפס קפוא מהסופר כמה קלוריות בערך יש? וכמה פחמימה? פשוט באריזה רשום 145 קלוריות למאה וזה לא נראלי הגיוני זה נראלי 145 קלוריות למאה גרם לפני בישול
אם אתה מכין אותו בשמן אז כמובן שצריך להוסיף קל׳.
במידה ואתה מכין אותו בתנור / נינג׳ה אתה יכול לחשב לפי 145 קל׳.
אם תרצה להיות בטוח שים 100 ג ותשקול אותם שוב אחרי הבישול.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מכין אותו בשמן אז כמובן שצריך להוסיף קל׳.
במידה ואתה מכין אותו בתנור / נינג׳ה אתה יכול לחשב לפי 145 קל׳.
אם תרצה להיות בטוח שים 100 ג ותשקול אותם שוב אחרי הבישול.
אני רוצה נטו לבשל אותו בשמן עמוק. באינטרנט רשום לי שציפס רגיל בשמן עמוק איזה 300 ומשהו קלוריות ומלא פחמימה 50-30 ומשהו.

אני רוצה נטו לבשל אותו בשמן עמוק. באינטרנט רשום לי שציפס רגיל בשמן עמוק איזה 300 ומשהו קלוריות ומלא פחמימה 50-30 ומשהו.
זה לא מדויק ויהיה לך קשה לדייק אז פשוט תשער.
זה לא שאתה בהכנה לתחרות שזה רלוונטי.

בפועל אי אפשר לדייק כמה קלוריות יש בציפס מטוגן
יש סוגים שסופגים שמן יותר ויש כאלה שפחות, בכללי לטגן צ’יפס סתם הורס ומעלה את הקלוריות משמעותית

שים בתנור קצת תרסיס שמן ואותו טעם בלי מצפונים

מישהו יכול לתרגם לי את השאלה?
לא הבנתי אם זה בעברית

אני אסגנן את השאלה :

"שלום פורום יקר, ובמיוחד לך מקגרגור, לפני יומיים שלושה, בעודי הולך בסופר, נתקלתי בציפס קפוא, על הדרך גם לקחתי שניצל טבעול.
לענייננו, ראיתי שרשום שלכל 100 גרם ציפס יש 145, עכשיו שאלתי היא, כמה זה לאחר טיגון בשמן עמוק? וכמה פחמימה? כי זה לא נשמע לי הגיוני."

אני אסגנן את השאלה :

"שלום פורום יקר, ובמיוחד לך מקגרגור, לפני יומיים שלושה, בעודי הולך בסופר, נתקלתי בציפס קפוא, על הדרך גם לקחתי שניצל טבעול.
לענייננו, ראיתי שרשום שלכל 100 גרם ציפס יש 145, עכשיו שאלתי היא, כמה זה לאחר טיגון בשמן עמוק? וכמה פחמימה? כי זה לא נשמע לי הגיוני."

נראה לי הוא הוסיף מקגרגור המלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית