הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם את.ה משתמש.ת ב-preworkout כלשהו?

גיגגלתי ומסתבר שזה טיקטוק טרנד.
אני מכיר את זה רק עם קריאטין, אבל לקריאטין יש מרקם חולי / אבקה טהורה אז זה לא ממש מתעופף לריאות.

עם פורמולה של פרי וורקאוט שמכילה כמה עשרות של רכיבים שונים כולל פילטרים זה נשמע רע מאוד.
גם לריאות וגם לשיניים (חומצה ציטרית שנמצאת ב90 אחוז מהמוצרים, חייבים לדלל עם מים)
לא הייתי עושה את זה לעיתים תכופות...

לגבי זה שהמים עוזרים להפעיל את המרכיבים - חרטא.
זוכר שדרק אמר משהו על זה
יכול להיות שכתבתי משהו לא נכון אבל הוא טוען שעדיף לשתות את זה עם מים רגיל ולא dry scooping

מילים של דרק לגבי שתיית פרי עם מים
"people don't realize that water is literally what facilitates the mechanism of action of many of the pump ingredients"
קיצר זה לא בדיוק מה שאני כתבתי אבל כן עדיף לטענתו לערבב עם כמות מים כמו שכתבו שצריך לצרוך.

אני חושב שהדרך הזו(סקופ בומב)
היא בהחלט קיצור דרך אפקטיבי,מאשר לשתות עם 6-12oz מים.

מה שכן,באמת זה גורם לשיעול,ו"נתפס" על השיניים..

• פותח/ת השרשור
תשלח את הרכיבים…

לייף אול אין פרה-וורקאאוט- בטעם פטל כחול
30 מנות הגשה: אבקה להכנת משקה בטעם פטל כחול המכילה קראטין, חומצות אמינו וקפאין.

תוסף תזונה
כמות קפאין גבוהה

קראטין - 2.5 גרם
ל-ארגינין - 1,470 מ"ג
בטא אלנין - 500 מ"ג
קפאין - 200 מ"ג

תוסף תזונה
כמות קפאין גבוהה

קראטין - 2.5 גרם
ל-ארגינין - 1,470 מ"ג
בטא אלנין - 500 מ"ג
קפאין - 200 מ"ג
מינונים לא רלוונטים, לא משהו שהייתי לוקח.

תוסף תזונה
כמות קפאין גבוהה

קראטין - 2.5 גרם
ל-ארגינין - 1,470 מ"ג
בטא אלנין - 500 מ"ג
קפאין - 200 מ"ג

נראה שלקחו פורמולה בסיסית של pw וחתכו את המינונים בחצי.

אפקטיבית תצטרך כנראה לקחת מנה וחצי+ אחרי לא הרבה זמן של שימוש.
משהו שכדאי לקחת בחשבון בהשוואה לעלות. לדעתי כמעט כל pw אחר מאייהרב ישתלם יותר.

גיגגלתי ומסתבר שזה טיקטוק טרנד.
אני מכיר את זה רק עם קריאטין, אבל לקריאטין יש מרקם חולי / אבקה טהורה אז זה לא ממש מתעופף לריאות.

עם פורמולה של פרי וורקאוט שמכילה כמה עשרות של רכיבים שונים כולל פילטרים זה נשמע רע מאוד.
גם לריאות וגם לשיניים (חומצה ציטרית שנמצאת ב90 אחוז מהמוצרים, חייבים לדלל עם מים)
לא הייתי עושה את זה לעיתים תכופות...

לגבי זה שהמים עוזרים להפעיל את המרכיבים - חרטא.
חומצה ציטרית זה חומצת לימון, זה כמו לשים לימון בסלט או לתת ביס בלימון(ויש כאלה שעושים את זה)
אני גם יכול להפחיד אותך עם חומצה אסקורבית, אבל זה בסהכ ויטמין C

חומצה ציטרית זה חומצת לימון, זה כמו לשים לימון בסלט או לתת ביס בלימון(ויש כאלה שעושים את זה)
אני גם יכול להפחיד אותך עם חומצה אסקורבית, אבל זה בסהכ ויטמין C

כנראה שלא הבנת אותי כמו שצריך. חומצה ציטרית כשלעצמה היא לא מסוכנת, אבל אם תגרד בפה חומצה ציטרית 99.9% אתה בוודאות פוגע באמייל של השן. אם תצליח לשאוף קצת לריאות זה גם לא ממש יעשה איתן חסד.

אין שום סיבה לשים בפה סקופ של פורמולה, זה חד משמעית מעשה טיפשי ולא בריא בעליל. בשביל לחסוך כמה דקות עם כוס מים, שׁגם ככה אולי כדאי לשתות אם אתה כבר שותה את הרכיבים. לא מופתע שכמובן זה התחיל בטיקטוק...

כנראה שלא הבנת אותי כמו שצריך. חומצה ציטרית כשלעצמה היא לא מסוכנת, אבל אם תגרד בפה חומצה ציטרית 99.9% אתה בוודאות פוגע באמייל של השן. אם תצליח לשאוף קצת לריאות זה גם לא ממש יעשה איתן חסד.

אין שום סיבה לשים בפה סקופ של פורמולה, זה חד משמעית מעשה טיפשי ולא בריא בעליל. בשביל לחסוך כמה דקות עם כוס מים, שׁגם ככה אולי כדאי לשתות אם אתה כבר שותה את הרכיבים. לא מופתע שכמובן זה התחיל בטיקטוק...
עם זה אני מסכים, הטרנד של הדריי סקופ זה מזה בולשיט
אם באלך משהו מתוק? סבבה קח פרי וורקאאוט עם מים
רוצה נטו מרץ לאימון? כדור קפאין...

לא בדיוק PRE אבל כשהתחלתי להתאמן (ועדיין) התחלתי עם amino energy optimum nutrition, היום אני מבין שאני מקבל מזה בעיקר את הקפאין. חבר נתן לי לנסות את C4 שההשפעה שלו הייתה זהה פחות או יותר וביקורות רשת איששו שזה לא חומר וואו.

כרגע אני מחפש מאיפה להשיג את

godzilla של ryse שיש לו ניתוח לא רע של מרכיבים.

אם מישהו מכיר מאיפה אפשר להשיג בארץ אשמח, המחיר בחול מוכפל בגלל המשלוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית